Trei zodii primesc sfaturi importante de la astrologul Daniela Simulescu săptămâna aceasta

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
EXCLUSIV

Astrologul Daniela Simulescu vine cu recomandările săptămânale pentru fiecare zodie și ascendent între 13-19 iunie 2022. Iată ce sfaturi are pentru aceste trei zodii. 

Astrologul Daniela Simulescu le oferă câteva recomandări zodiilor care, în acest fel, vor putea folosi mult mai eficient influența pe care astrele o exercită asupra lor. Este vorba despre Berbeci, cărora li se sugerează din nou să își verse furia în mod productiv, făcând mult sport, dar să aibă grijă și la dezamăgirile care i-ar putea lua prin surprindere. Leii ar putea fi motivați să învețe mai mult ca să treacă mai ușor de starea de îndoială în care s-ar putea afla pe parcursul întregii săptămâni, iar Peștii ar trebui să fie atenți la felul în care cheltuiesc și mai ales, de ce o fac. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Conjuncție Marte-Chiron îți aduce discuții în care ai putea să fii destul de dezamăgit de ceilalți, dar și de tine însuți, să te simți rușinat, să te simți ca și cum nu ai merita nimic. Amintește-ți că această conjuncție a lui Marte cu Chiron, dar și Jupiter se află chiar în semnul tău. Poți face multă mișcare, mult sport, nu lăsa furia să pună stăpânire pe tine. Nu te baza pe promisiuni și nu face nici tu promisiuni.  Nu te grăbi, nu te arunca, nu cheltui mult.

Leu/ Ascendent în Leu

Conjuncția Marte-Chiron nu vă „înțeapă” prea mult. S-ar putea să aveți dubii cu privire la ce știți, cât știți. Nu mai sunteți prea siguri ce sunteți, cine sunteți. Aveți foarte multe îndoieli de propria voastră persoană. A găsi un mentor, o cale spirituală este cea mai bună alegere pe care ați putea să o faceți. Învățarea este cheia pentru voi în perioada următoare.

Pești/ Ascendent în Pești

Nu încercați să vă vindecați o rană foarte puternică prin a cheltui bani pe lucruri care nu merită. Nu faceți cumpărături în mod compulsiv, nu cumpărați aiurea. Gândiți-vă dacă nu cumva faceți anumite lucruri doar pentru a vă acoperi niște goluri interioare. „Cu altă ocazie eu aș fi dat atâția bani?” - asta este întrebarea pe care să v-o puneți. Nu vă grăbiți. Aveți grijă și cu banii pe care vreți să îi dați pentru ceilalți. Nu îi mai credeți pe cei de la serviciu, nu mai credeți în promisiunile lor. Treziți-vă, că nimic nu vine din cer, ci totul vine din voi, doar dacă vreți voi să schimbați. 

Toate zodiile vor fi afectate de Luna Plină din semnul Săgetătorului de pe 14 iunie, care va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil (Gemeni, Fecioară, Pești, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment. Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri. Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii. Detalii despre Luna Plină în Săgetător din 14 iunie 2022. Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent găsiți aici

Pe 15 iunie avem o conjuncție între Marte și Chiron în semnul Berbecului. Chiron ne arată o traumă, iar Marte ține de identitate și agresivitate. O asemenea conjuncție aduce la suprafață momentele în care am fost minimizați, din cauza cărora am strâns multă furie. Celor care se știu că au acumulat multe frustrări, le recomand să găsească un instrument prin care să își transfome furia interioară în ceva folositor. 

Mai multe detalii și previziuni pentru toate zodiile puteți găsi în emisiunea completă, VIDEO mai jos. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel