TREZIRE DURĂ pentru DOUĂ zodii! Daniela Simulescu: "Vorbim aici despre BANI!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
TREZIRE DURĂ pentru DOUĂ zodii! Daniela Simulescu: "Vorbim aici despre BANI!" (sursa foto: Emil Kalibradov / Unsplash)
EXCLUSIV
TREZIRE DURĂ pentru DOUĂ zodii! Daniela Simulescu: "Vorbim aici despre BANI!" (sursa foto: Emil Kalibradov / Unsplash)

Tematica principală a acestui eveniment este ultimatumul. Adică această Lună Plină ne poate ajuta să hotărâm un ultimatum: ori noi, ori viaţa. Că dacă nu facem noi ceva, ne aduce viaţa / destinul / karma un ultimatum. Iar două dintre semnele zodiacului vor avea parte de un ultimatum pe plan financiar. Vezi despre cine este vorba:

Luna Plină are loc pe 18 ianuarie, la ora 01:49 dimineaţa, în Rac. Dar, vedeţi voi, Soarele este în conjuncţie cu Pluto. Şi când Soarele este în conjuncţie cu Pluto, este un ultimatum, un moment în care trebuie să se întâmple ceva. Şi dacă nu faceţi voi ceva, lăsaţi că face viaţa.

Luna Plină. Cele mai afectate semne

Luna Plină de pe 18 ianuarie se va activa foarte mult în astrogramele celor care au marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn. Veţi resimţi această Lună Plină mai ales dacă aveţi marcajul acesta în ultimele 3-4 grade, adică planete pe la 26, 27, 28, 29, 30, Berbec, Rac, Balanţă sau Capricorn.

Luna Plină activează situaţii din viaţa noastră, aduce oameni, ia oameni, readuce oameni (că avem Venus şi Mercur retrograde). Se întâmplă tot felul de ruperi, de renunţări, despărţiri, reajustări. Întotdeauna când vorbim de Lună Plină, vorbim de un "Pa!".

Acum, nu se întâmplă la toată lumea lucrurile acestea. Doar vă recomand să fiţi atenţi în jur şi să vedeţi în jurul datei de 18 ianuarie ce se întâmplă în viaţa voastră. Mai este şi Mercur retrograd. Vedeţi ce revine în viaţa voastră, dar clar vorbim de un "Pa!".

Cu Soarele în conjuncţie cu Pluto, vorbim de o ciocnire definitorie, decizională. E precum judecătorul acela care bate cu ciocănelul. Nu mai e cu apel, nu mai e cu recurs. E sentinţa definitivă.

Da, o conjuncţie Soare - Pluto este puternică, magnetică pasională. Poate să aibă legătură şi cu tot ce înseamnă intimitate, o contopire a două energii. Dar vorbim despre un "destul", despre un "până aici", despre "nu mai vreau, nu mai pot!".

Pluto lângă Soare (în Capricorn) și cu Luna din Rac zic "mai lasă-l încolo de trecut, că până acum, 40 de ani ai făcut aşa şi nu ţi-a ieşit! Nu vrei să faci altfel?"

Luna în Rac vorbeşte despre tiparele pe care le avem din familie, despre rădăcini, despre confort, despre linişte, despre chestii la care nu am renunţa nici în ruptul capului.

Energia Capricornului zice "da, dar suntem în anul 2022. Ce facem acum?"

Ştiţi cum e Pluto? E momentul acela în care oamenii mor, în care oamenii se lasă, nu mai au de ce să tragă. Cam aşa este şi această Lună Plină pentru mulţi. Ne predăm. Dacă nu facem noi ceva, o să facă viaţa în aşa fel încât să ne predăm unei situaţii.

Vorbim foarte mult de schimbarea locului şi de a împăca partea profesională cu partea personală.

Suntem în 2022, s-au întâmplat multe lucruri în ultimul an şi ne-am dat seama că nu doar partea personală contează şi nu neapărat familia, cât mai degrabă acel "acasă interior", cine suntem, cum suntem, cum ne comportăm cu noi.

Cele două zodii provocate financiar

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Neglijenţa financiară! 

Indiferent de vârsta pe care o ai, te-aş invita în acest moment să verifici cât de asigurată îţi este pensia. Adică dacă te-ai gândit la pensie, dacă ţi-ai pus nişte bani deoparte, dacă te-ai gândit că la un moment dat, nu va avea cine să te ajute şi îţi vor trebui bani.

Luna Plină zice: "Nu mai trăi azi şi acum din punct de vedere financiar!" 

Pentru că este posibil, dacă nu faceţi ceva în acest sens, să se întâmple în viaţa voastră tot felul de lucruri sau să auziţi de cineva care a rămas fără bani, fără pensie şi să vă treziţi. Deci, aveţi grijă la zona financiară.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Vorbim aici despre bani!

Poate ați cheltuit prea mult, poate nu vă plătiţi datoriile mai întâi şi rămâneţi fără bani la sfârşit de lună. Dacă în viaţă aţi mai trecut prin astfel de evenimente şi lucrurile s-au aşezat de la sine, Luna asta Plină vă provoacă pe plan financiar.

Chiar vă invit să vedeţi cât salariu luaţi, ce faceţi cu el şi vedeţi ce se întâmplă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel