Trezire la realitate pentru ȘASE zodii până pe 12 ianuarie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Trezirea la realitate se datorează retrogradării lui Marte. Deși a început la 30 octombrie și se termină la 12 ianuarie 2023, vom simți efectele acestui eveniment până pe 25 martie. Vorbim despre o planetă personală, așa că o să resimțim destul de puternic acest tranzit. Iată ce le așteaptă pe cele ȘASE zodii!

Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor a adus multă confuzie, răzgândiri sau schimbări stresante. Reușește să ne testeze cunoștințele, răbdarea, dar și cuvintele pe care le folosim. Energia Gemenilor se referă și la adaptabilitate, progres intelectual, comunicare și multitasking. Ne dăm seama și de modul în care s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră de zi cu zi. Poate să apară și reconversia profesională.

Cu siguranță, retrogradarea lui Marte ne-a obligat pe toți să descoperim și alte posibilități. Este un tranzit stresant, dar și unul plin de oportunități. 

Care sunt zodiile ce vor fi în continuare testate de Marte retrograd, până pe 12 ianuarie?

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecii primesc niște avertizări destul de serioase în perioada lui Mercur retrograd. Să ne amimtim că Marte este cel care guvernează această zodie. De aceea, până la jumătatea lunii ianuarie, cei cu zodia Berbec sau cu marcaj de Berbec trebuie să aibă grijă la tot ce ține de drumuri, dar și în zona de transporturi. Poate că vrei să începi școala de șoferi, să cumperi o mașină sau să vinzi un autoturism. Ai mare grijă în acest interval la toate aceste aspecte.

Se impune atenție și la toate documentele pe care le ai de semnat, dar și la negocieri. Berbecii tind să fie mai vocali decât alții până pe 12 ianuarie, așa că fii atent și la zona de comunicare. Nu uita că este important modul în care te exprimi. În final, pot să apară și dicuții sau certuri mai aprinse cu rudele sau vecinii, fără un motiv concret. Furia poate fi transformată în ceva util. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru că Marte este retrograd în semnul lor până la 12 ianuarie, Gemenii sunt chiar protagoniștii acestui tranzit. Poți să observi că nu ai suficient curaj să faci anumite acțiuni, că nu ai prea multă stimă de sine și că nu te bucuri nici de cine știe ce energie la început de an.

Vei simți nevoia de o pauză, mai ales că ești marcat mai mult de retrogradarea lui Marte. Te simți cam vlăguit. Marte este cel care aduce multă agresivitate și furie, așa că ai grijă la modul în care discuți cu ceilalți, s-ar putea să-i rănești ușor. Nu în ultimul rând, s-ar putea să apară sau să revină și anumite probleme de sănătate, pe care ai crezut că le-ai vindecat.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cei din zodia Fecioară sau cu ascendent în Fecioară trebuie să treacă în revistă încotro se îndreaptă și ce au nevoie să schimbe în viața lor, pe acest final de an, dar și la începutul lunii ianuarie. Pot să apară discuții cu superiorii sau cu șefii, așa că ai face bine să verifici modul în care abordezi orice discuție.

Este posibil să te enervezi rapid și din nimic și apoi să-ți pară rău. Încearcă să nu iei nimic personal și nu uita că șefii sau colegii nu îți sunt familie.

Unora dintre voi li se vor propune noi responsabilități și inițial, le veți respinge. Veți folosi motive false precum faptul că nu vă simțiți capabili, dar de fapt vreți mai multă relaxare în viața voastră. Dar șefii știu bine de ce vă fac asemenea propuneri. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Balanțele vor resimți efectele lui Marte retrograd în special în zona relațiilor cu străinătatea. Tinzi să pui la îndoială orice, mai ales planurile, idealurile sau studiile tale. În cazul in care ai început să studiezi, ar fi bine să nu te lași păcălit și să nu renunți. Poți relua unele examene, să îți dai seama ce anume poți îmbunătăți în modul tău de a învăța.Legat de partea de drumuri și de mișcare, încearcă să nu te grăbești și evită viteza excesivă. Pot interveni blocaje, întârzieri și amânări la acest sector.

Partenerul este și el destul de nehotărât, mai ales când este vorba de investițiile majore. Dar după 12 ianuarie, vei observa că te vei înțelege mai bine cu acesta. 

Ce schimbări aduce tranzitul lui Saturn în Pești, din martie 2023? Daniela Simulescu aduce previziuni complete

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cum se trezesc Capricornii la realitate până pe 12 ianuarie? Acest semn va simți retrogradarea lui Marte în zona activităților de rutină, care pot fi date peste cap. Pot să apară și probleme la job în perioada următoare. Se impune răbdare, în special cu cei de la locul de muncă. În caz contrar, pot apărea mici conflicte pe care vei fi nevoit să le gestionezi, dar și probleme de sănătate. Ai grijă, dacă știi că suferi de anumite afecțiuni. Stresul va fi o corvoadă, iar gestionarea acestuia va fi una și mai mare. Astrele vor să îți arate că nu poți controla chiar totul din timp. Și că mai important este să adaptezi de la clipă la clipă. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător 

Poți să simți retrogradarea lui Marte în zona personală, a relațiilor romantice. Nu este o perioadă bună să intri într-o relație nouă. Dacă ești deja într-un angajament, pot să apară îndoieli. Te întrebi ce mai simți pentru cel de lângă tine. Există și riscuri în zona relațiilor cu copiii. Oricât de mult te-ai enerva, străduiește-te să nu fii agresiv cu aceștia, fie fizic sau verbal. În plus, cu cât ne apropiem de mersul direct al lui Marte, îți vei da seama că arunci banii pe nimicuri. Nu este cazul să treci la cealaltă extremă, adică la a trăi ca un pustnic, dar este clar că trebuie să îți dai seama ce merită sau nu. Sau există cealaltă variantă: ca unii dintre voi să afle, nu în cel mai drăguț mod, că în viață trebuie să ai și plăceri, hobby-uri, pasiuni. Relațiile cu copiii pot fi destul de tensionate. 

Îți propunem și: HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel