Trio-ul Venus-Marte-Lilith în Leu aduce beneficii uriașe următoarelor TREI zodii

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

În prezent, atât Venus, cât și Marte și Lilith se află în tranzit în semnul Leului. Trei zodii sunt luate în vizor de astre, așa că iată care sunt!

Să ne reamintim puțin despre aceste tranzite importante!

Pe 5 iunie, Venus a ieșit din semnul Racului și a intrat în cel al Leului, unde va rămâne până pe 9 octombrie. 

Deci, tindem să căpătăm o notă dramatică. De asemenea, ne dorim să ieșim, să strălucim, să ne lăudăm cu hainele noastre. Vrem să fim observați, văzuți. Pe scurt, să captăm atenția tuturor celor care ne înconjoară. 

Mai mult decât atât, o să fim martorii unei explozii de înflăcărare, dorință și energie. Da, Venus în Leu este precum o regină, așa că ne dorim să ieșim în lume și să strălucim! Să ne bucurăm mai mult de viață.

Totodată, la 20 mai, Marte a ieșit din Rac și a poposit în Leu. De altfel, intrarea lui Marte în Leu este unul dintre evenimente cheie ale acestui an! Până pe 10 iulie, nimic nu va fi pur și simplu.

Pe plan personal, o să apelăm mai des la narcisism. Marte în Leu poate fi folosit pentru negociere, competiție, pasiune. Dar ne poate aduce probleme în relațiile cu copiii sau cu situațiile în care nu vom fi băgați în seamă.

Pe 8 ianuarie, Lilith și-a început tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Lilith vrea testarea limitelor și noi obsesii. Iar Leul dorește Iubire, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare. Până în toamnă, vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult!

Cu alte cuvinte, avem o perioadă specială! Cu toate trei în semnul Leului, urmează câteva săptămâni incendiare din punct de vedere astrologic! Mai ales pentru unele zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Venus se află în tranzit în Casa a 5-a și te îndeamnă să ai grijă de respectul în iubire, dar și de cel față de copii. Nu alege cu mintea în această vară! Dacă ești singur sau cineva din trecut se întoarce la tine, ai face bine să nu alegi cu capul, ci să ceri respectul care ți se cuvine. Nu accepta niciun fel de legătură amoroasă până când nu simți că ești respectat așa cum meriți. De asemenea, merită să îi înveți pe copii să fie respectuoși. Venus în Leu are legătură și cu plăcerile, cu distracția. Ai nevoie până în toamnă de ele.

Marte în Leu îți aduce multe beneficii. Se află în Casa a 5-a și îți priește de minune, fiindcă ai senzația că nimeni nu mai este ca tine. Până pe 10 iulie, poți da viață unui proiect și poți învăța să te pui mai mult în valoare, să te vinzi mai bine. Marte este și competitiv, așa că nimic nu îți stă în cale. Din fericire, încă mai ai timp să demonstrezi și să te motivezi.

Lilith este tot în Casa a 5-a, a plăcerii. Și dorește să îți testeze iubirea de sine, aventurile, idilele, relația cu copiii. Poate că până în toamnă, te gândești dacă îți dorești sau nu un copil. Dacă ai deja, legăturile cu el/ei vor fi foarte testate. Poți să faci și mai mulți bani, fiindcă această casă are și o componentă financiară.

Leu/Ascendent în Leu

Venus se află în semnul tău! Până în octombrie, ai ocazia să îți schimbi înfățișarea, să te înfrumusețezi, să îți cumperi ceva interesant. Este un tranzit bun și pentru planificarea unei călătorii. Îmbracă-te diferit, ieși mai des, distrează-te, mergi la film, la teatru! Plăcerea este pe primul loc.

O să te bucuri mult și de tranzitul lui Marte în semnul tău. Pentru că vine cu îndrăzneală, cu tupeu, cu multă încredere, dar și cu motivație! Dar ai grijă, fiindcă poate aduce și nerăbdare sau agresivitate. Totuși, îți priește de minune, așa că folosește-l.

Desigur, și Lilith este în semnul tău. O să fii magnetic, atrăgător și o să îi fascinezi pe toți cei din jur. O să ai acel ceva care îi captivează pe alții. Da, o să fii un om nou în luna octombrie, așa că nu ezita să îți testezi limitele. Poți să ieși din relații care nu mai merg sau să îți schimbi locul de muncă.

Săgetător/Ascendent in Săgetător

Cu Venus în Casa a 9-a, plimbă-te cât este vara de lungă. Dacă ești singur, ai ocazia să și cunoști pe cineva în aceste deplasări. Bucură-te de viață, mergi în călătorii, la evenimente. Este o perioadă bună și pentru examene și educație. 

Și Marte este la tine în Casa a 9-a, unde îi priește cel mai mult. Vrei să călătorești mult, să vezi la fel de multe. Până pe 10 iulie, merită să te pui în mișcare. Chiar dacă nu îți ajung banii să te duci peste mări și țări, poți să vizitezi un alt oraș, o altă localitate. Marte vine cu multe daruri! Cu nevoia de a te educa, dar și cu nevoia de cunoaștere.

Lilith este în Casă a noua. Călătorii, expansiune, inspirație, filozofie: această casă se referă la toate lucrurile care fac parte din evoluția personală. Ești încurajat să te dezvolți în zona studiilor, indiferent de anii pe care îi ai. Lilith te îndeamnă și la călătorii mai interesante, mai scandaloase. O să ai multe de câștigat până în toamnă!

Articol recomandat:Calendarul nunților 2023. Când NU este indicat să te căsătorești din punct de vedere astrologic?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel