Triunghiul amoros al fiecărui semn zodiacal

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Triunghiul amoros al fiecărui semn zodiacal (sursa foto: Pixabay)
Triunghiul amoros al fiecărui semn zodiacal (sursa foto: Pixabay)

Probabil că ai fost prins între două opțiuni în relațiile romantice la un moment dat, sau chiar încercai doar să decizi ce persoană să urmărești pe Instagram. Și, desigur, fiecare semn zodiacal are un model unic pe care nu îl pot rupe când vine vorba de triunghiuri amoroase. Nu ne crezi? Citeşte mai departe.

Triunghiul tău amoros e 'scris' în stele

BERBEC

Berbecii sunt iubitori, romantici, aprinşi. Ei apreciază pasiunea în relații și le place să facă prima mișcare... ceea ce înseamnă că pot fi impulsivi. Când se întâlnesc cu cineva, sunt prinși între „potrivirea perfectă” și „băiatul rău / fata rea”. Prima opțiune arată bine pe hârtie – au tot ce ar trebui să-și dorească Berbecul la un partener. Dar există ceva despre persoana înflăcărată și periculoasă la care Berbecul nu poate renunța, chiar dacă nu le face bine. Natura lor volatilă ar putea 'frige' Berbecul, dar asta îi face atât de interesanți!

TAUR

Conduși de Venus, Taurii sunt romantici incurabili. Ei visează cu ochii deschiși la găsirea partenerului perfect și prețuiesc consecvența și loialitatea. Le ia o veșnicie să treacă peste o despărțire – dar dacă le-ai călcat mândria, Taurul se va încăpățâna să decidă să meargă mai departe. Apoi vor să facă „upgrade” şi să aleagă opţiuni mai bune decât ce au avut atunci când își încep următoarea relație... dar acesta este ceea ce creează triunghiul lor cosmic amoros de fiecare dată. Când sunt fericiți cu noul lor partener, numit „upgrade”, nu se pot abține să pândească ce fac foştii/ fostele lor sau „cel/ cea care le-a scăpat printre degete”. Desigur, nu are sens practic să zăbovim, dar inima Taurului tânjește în secret la dramă.

GEMENI

Gemenii tânjesc la relații aventuroase. Viața lor este un vârtej și, mai presus de toate, vor să se distreze. De asemenea, le place în secret puțină dramă și le place să joace ~jocul iubirii~. Găsirea unei persoane care să ţină pasul cu glumele lor este una dintre cele mai mari dorinţe ale Gemenilor. Uneori pot fi prinşi între persoane amuzante sau persoane cu ironii răutăcioase, dar care provoacă râsete cu dramul lor de adevăr. Când Gemenii găsesc pe cineva care îi face să râdă în hohote şi îi stimulează mental, i-ai prins. Și să fim sinceri, Gemenii iubesc să fie într-un triunghi amoros - îi ține pe degete!

RAC

Ca semn de apă, Racii sunt profund sensibili. Tânjesc să dăruiască și să primească dragoste și deseori au fantezii despre poveşti cu final fericit. Nu atât de repede: există două laturi în inimile lor. Racii sunt creaturi de rutină, motiv pentru care se îndrăgostesc adesea de oamenii cu care se întâlnesc în mod regulat, cum ar fi un coleg, un vecin, un chelner de la barul preferat sau un prieten de familie. Cu toate acestea, cealaltă parte a triunghiului amoros implică întotdeauna şi genul de persoană misterioasă, cu o alură mai tulburătoare. Puncte bonus către pentru persoana 'misterioasă' dacă au o coajă mai greu de spart și poate puțin bagaj emoţional. Racii iubesc să lucreze un 'proiect'.

LEU

Leii vor să fie tot timpul în mijlocul unei povești de dragoste. Ei cer mize mari. Pentru ei, dragostea este un reality show și sunt gata să înceapă o ceremonie a trandafirilor în orice moment. De aceea, adesea se simt atrași de alți oameni vibranţi. Faceți cunoștință cu prima opţiune: „starul invitat”, care este atât de fierbinte și arată atât de bine încât poate forma un cuplu de putere instantaneu cu Leul. Dar Leului nu-i place să împartă lumina reflectoarelor, așa că introduceți opțiunea a doua: „fanul” care îl venerează. În timp ce starul invitat îl face pe Leu să se simtă ca și cum ar fi într-un cuplu puternic, fanul știe cum să-l trateze pe Leu ca pe o regalitate. Iar Leului îi este greu să decidă care calitate este mai importantă pentru el.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt practice și vor ca romantismul să aibă sens. Întâlnirile trebuie să se încadreze în rutina lor, așa că Fecioarele se trezesc adesea îndrăgostite de oameni care fac deja parte din viața lor de zi cu zi, cum ar fi „colegul de muncă”... dar și „colegul de clasă” sau de la un curs sau un club de alergare pe care îl frecventează. Da, Fecioarele sunt de obicei îndrăgostite de cel puțin două persoane deodată. Înainte să-ți dai seama, Fecioara se va trezi trasă înainte și înapoi între cei doi, încercând să fie în siguranță, până când va decide pe cine își dorește cu adevărat.

BALANŢĂ

Balanța este literalmente semnul relațiilor. Întotdeauna caută partenerul perfect, dar, pe drum, se trezesc adesea prinși într-un triunghi amoros care ar putea fi intriga unui serial TV. Balanțele se trezesc adesea cu poftă de o provocare. Introduceți opţiunile: „persoana luată” și „persoana neserioasă în relaţii”. Dragostea neîmpărtășită este unul dintre fetișurile secrete ale Balanței, deoarece au o nevoie profundă de a fi aleși. Cel luat ajunge adesea să fie într-o relație cu altcineva, dar manifestă în mod clar interes și pentru Balanță. Acest lucru o va inspira pe Balanță să zăbovească, așteptând să vadă dacă cel luat va fi vreodată singur. Și, între timp, persoana neserioasă, care se joacă cu sentimentele lor, este acolo pentru a le ține companie. Cine va fi până la urmă? 

SCORPION

Scorpionii sunt iubitori de totul sau nimic. Acest semn zodiacal mocnit și sexy tânjește după pasiune și control. Le place când chimia sfârâie și o relație pare puțin riscantă, dar pentru că Scorpionii tânjesc și la o loialitate intensă, ideea unui partener stabil îi atrage și pe ei. Tocmai de aceea se află în mod constant într-un triunghi amoros cu „străinul sexy” și „cel stabil”. Străinul sexy nu este, de obicei, deloc de încredere, intrând și ieșind din viața Scorpionului fără niciun avertisment, dar pentru Scorpion, sexul uimitor și sentimentul de emoție merită durerea. Pe de altă parte, cel stabil îl înțelege ca nimeni altul și oferă loialitatea de care are nevoie. În cele din urmă, Scorpionul îl va alege probabil pe cel stabil, dar se pregătesc în timp pentru acesta.

SĂGETĂTOR

Dintre toate semnele zodiacale, Săgetătorul este cel mai puțin probabil să se grăbească să se implice într-o relaţie serioasă. Ei cred că dragostea ar trebui să fie întotdeauna o aventură și le trebuie mult timp să definească o relaţie. Acesta este motivul pentru care majoritatea triunghiurilor amoroase ale Săgetătorului încep cu o situație fără ataşamente, cum ar fi 'prieteni cu beneficii'. Cele două tipuri de care Săgetătorii se îndrăgostesc în mod constant sunt „iubirea de vacanță” și „isteţul / isteaţa”. Săgetătorii sunt fascinați de cei cu un trecut diferit de al lor, așa că sunt în mod constant atraşi de oamenii pe care îi întâlnesc în călătoriile lor – sau de un prieten al unui prieten care tocmai s-a mutat în orașul lor dintr-o altă țară. Persoanele 'isteţe' şi cu 'vorbele la ele' vor fi cineva cu care Săgetătorul are multe interese în comun și care este dezinvolt, irezistibil de inteligent și rece. Și bineînțeles, fierbinte. Cum poate alege un Săgetător?

CAPRICORN

Capricornii sunt iubitori practici, serioși, care doresc să construiască relații de lungă durată. Tânjesc la stabilitate și certitudine și, datorită abordării lor logice a întâlnirilor, adesea tratează o întâlnire ca pe un interviu de angajare (sunt șeful care citește CV-ul). Odată ce găsesc pe cineva care se potrivește criteriilor lor, tind să se comporte ca și cum ar fi parteneri de afaceri. Totuși, deoarece Capricornul este, de asemenea, un semn zodiacal 'pofticios', adesea se îndrăgostesc de cineva fierbinte, misterios și total nepractic. Ei se trezesc mereu prinși între „cei buni de relaţie serioasă” și „cei sălbatici”. Primii îi aduc stabilitate, în timp ce a doua categorie le aduce pasiune şi distracţie. Astfel, se naște un triunghi amoros.

VĂRSĂTOR

Ca semn de aer, Vărsătorul este extrovertit și social. Își umple viața cu diferite tipuri de oameni care își extind mințile prin idei noi. Vărsătorul trebuie să formeze o conexiune mentală cu partenerul lor înainte de a-și deschide inima. Dar pentru că au atât de multe cunoștințe, Vărsătorii ajung adesea în triunghiuri amoroase cu oameni din cercurile lor sociale. Iată opţiunile: „intelectualul” și „cel mai bun prieten/ă”. Ambele conexiuni îi stimulează în moduri diferite pe aceşti nativi: intelectualul îl împlinește pe Vărsător la un nivel mental profund, dar prietenul/a este întotdeauna acolo pentru ei. Poate ar fi trebuit să rămână doar prieteni ... dar dacă chimia există și sexul este bun, de ce nu?

PEŞTI

Peștii romantici sunt conduși de Neptun, planeta fanteziei și a imaginației... motiv pentru care Peștii caută mereu un fel de dragoste de basm. Ca semn de apă, ei conduc cu inima și aruncă logica pe ușă! Dacă nu le provoacă sufletul să erupă ca artificiile, ce rost are? Din această cauză, Peștii vor fi adesea prinși între două conexiuni diferite: „cea creativă” și „cea practică”. Ambele reprezintă două nevoi opuse, dar cum poți alege? Cel creativ este adesea artistic, spontan, spiritual și aventuros, la fel ca fanteziile din cărțile de povești ale Peștilor. Cu toate acestea, cel practic îi ajută să revină cu picioarele pe pământ atunci când capul lor este în nori. Bătălia eternă între cele două alegeri va afecta inima Peștilor – până când un alt suflet pereche le va ieşi în cale.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel