TRIUNGHIUL AMOROS al zodiilor. Cum se manifestă fiecare semn zodiacal în relațiile de iubire?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Fiecare semn din zodiac are un mod unic de a iubi. Care este triunghiul amoros al fiecărei zodii? Iată ce trebuie să știi!

Indiferent dacă vom crede sau nu în astre, se pare că modul nostru de a iubi și de a ne manifesta dragostea este scris în stele.

BERBEC

Cum sunt Berbecii? Tandri, iubitori și pasionali. Pun preț pe pasiune într-o relație de iubire și le face plăcere să facă primul pas. Sunt și impulsivi. Când întâlnesc pe cineva și văd că e la fel de înflăcărat/a sau chiar periculos/oasă, Berbecii sunt imediat atrași, chiar dacă nu le face bine. 

TAUR

Taurii sunt conduși de Venus și pot fi cei mai romantici. Este adevărat că visează cu ochii deschiși la partenerul perfect și pun preț pe loialitate, dar și pe consecvență. Nu trec prea repede peste o despărțire, iar dacă le-ai călcat orgoliul în picioare, acești nativi rar se mai uită înapoi. Se spune că, deși trec peste o relație, atunci când întră intr-o legătură nouă, nu prea se pot abține să nu verifice ce mai face fostul/fosta. Putem afirma că inima Taurului tânjește, în secret, la dramă.

GEMENI

Gemenii tânjesc la relații pline de aventură, care să nu îi plictisească. Mai presus de toate, vor să se distreze într-o relație, să se simtă bine. Le place puțin și drama și își caută un partener care ține pasul cu glumele lor, dar și cu energia și comunicarea. Când Gemenii găsesc pe cineva care îi face să râdă și îi stimulează din punct de vedere mental, acela/aceea nu mai are scăpare. Da, Gemenii iubesc să fie într-un triunghi amoros.

RAC

Racii sunt semne de apă sensibile și profunde. Vor să ofere dragoste, dar și să dăruiască pe măsură, așa că visează adesea la povești cu final fericit. Dar, pot fi două laturi în mințile lor. Se pot îndrăgosti profund de o persoană pe care o văd des, precum un coleg de școală sau de serviciu, dar își pot pierde mințile și după o persoană nouă, misterioasă și tulburătoare. Pot fi nativi foarte romantici.

LEU

Leii ar vrea să fie mereu într-o poveste de dragoste și joacă pe mize mari. Adesea, văd dragostea ca pe un reality show și sunt gata oricând pentru extravagante. Se simt atrași de oamenii cu o natură vibrantă, la fel ca a lor, chiar dacă nu le place să piardă din atenție. Le place să fie tratați ca niște regi!

FECIOARĂ

De regulă, Fecioarele sunt firi practice. La ele, romantismul trebuie să aibă și un sens. Întâlnirile trebuie să facă parte din rutina lor și, la fel ca Racii, se pot îndrăgosti de persoane familiare, pe care le întâlnesc des. Poate fi vorba de cineva care i-a atras atenția Fecioarei la un curs sau de un coleg de clasă. Dacă îi plac mai multe persoane deodată, Fecioara va sta puțin să se gândească la cine își dorește cu adevărat.

BALANŢĂ

Am putea să punem egal între Balanțe și relații. Sunt mereu în căutarea partenerului ideal, dar pot fi prinși și într-un triunghi amoros care ar putea deveni cu ușurință un serial de mare succes. Balanțele simt și nevoia de provocare în dragoste. Când dragostea pe care o poartă cuiva nu este împărtășită, acest lucru îi atrage pe unii nativi.

SCORPION

Scorpionul vrea totul sau nimic în dragoste. Este un semn pasional, care vrea pasiune, dar își dorește și control. Cu toate acestea, îi place când o relație pare riscantă, dar în același timp, vrea loialitate. Ideea unui partener stabil îi este pe plac. Nu sunt atât de atrași de triunghiurile amoroase, dar nu ar spune nu unei persoane care le stârnește curiozitatea. Un paradox.

SĂGETĂTOR

Pot fi Sagetatori care nu se grăbesc neapărat să între în relații serioase. Văd dragostea ca pe o aventură continuă și pot intra ușor în triunghiuri amoroase. De obicei, îi fascinează persoanele care au un trecut mai diferit de-al lor. Cei isteți și mereu cu vorbele la ei îi pasionează pe Sagetatori.

CAPRICORN

Ei bine, Capricornii sunt iubiți practici și serioși, care sunt încântați de relațiile de lungă durată. Vor stabilitate și certitudine, nu degeaba sunt cei mai "duri" din tot zodiacul. Dar, se poate naște un triunghi amoros și în cazul lor. Chiar dacă vor stabilitate și se îndrăgostesc de persoane ce corespund criteriilor lor, Capricornii se pot îndrăgosti și de persoane misterioase și mai puțin practice decât caută ei in mod obișnuit.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt semne de aer sociabile și extrovertite. Vor să se înconjoare de diferite persoane, care îi inspiră cu idei noi. Dar acest semn trebuie mai întâi să formeze o conexiune mentală puternică cu partenerul său, înainte de a-și deschide și inima. Pot ajunge în triunghiuri amoroase cu oamenii din cercurile lor cele mai apropiate, fie că este vorba despre cel mai deștept din grup sau cel mai bun prieten.

PEŞTI

Peștii sunt semne de apă romantice, conduse de Neptun, planeta imaginației sau a fanteziei. Din acest motiv, Peștii sunt în căutarea unei iubiri de basm. Se lasă conduși de inimă și mai puțin de logică. Astfel încât, dacă nu sunt provocați și nu apare o dragoste ca un foc de artificii, ce rost mai are? Dar, Peștii pot fi prinși între două legături diferite: cea cu persoane practice și cea cu persoane spontane, creative și aventuroase.

Vezi și: INDICIILE care îţi spun că te-ai îndrăgostit în funcție de zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel