Truc pentru 'succes intuitiv' recomandat de experţi. Ai nevoie doar de o cameră foto

astrosens Team | Dată: 10 sep 2021, 12:45 | Categorie: Practic
Truc pentru 'succes intuitiv' recomandat de experţi. Ai nevoie doar de o cameră foto (sursa fotro: Ivan Samkov / Pexels)
Truc pentru 'succes intuitiv' recomandat de experţi. Ai nevoie doar de o cameră foto (sursa fotro: Ivan Samkov / Pexels)

Vrei genul de viață profesională care te face să fii încântat să te trezești dimineața? Vrei viață în care mintea ta este în permanență plină de idei, conexiuni și creativitate; tipul de viață în care simți o atracție electrică spre succes? Dacă ai răspuns da, atunci acest articol este pentru tine! 

Există o strategie simplă şi uşor de pus în aplicare recomandată de Cortney McDermott, strateg de carieră, antrenor, vizionar și autor al cărții 'Schimbarea începe în interiorul tău'. Aceasta a recomandat pentru site-ul Horoscope.com câteva idei pentru 'succes intuitiv'. Ce înseamnă acest lucru? 

Începem cu un exemplu:

Ați planificat vreodată o călătorie rutieră? Majoritatea dintre noi ştim elementele de bază: 1) de unde pornim; 2) unde vrem să ajungem; și 3) mijloacele de transport, plus un plan sau instrucțiuni pentru a ne duce acolo.

Trecerea către succesul intuitiv funcționează exact în același mod. Începe cu un inventar personal. Unde eşti acum?

Pentru că nu poți ajunge nicăieri dacă nu știi unde te afli.

Imaginați-vă că doriți să ajungeți într-o ţară exotică, dar nu știți unde vă aflaţi şi de unde trebuie să luaţi avionul. Asta ar fi o problemă. La fel este în viață: pentru a ajunge unde vrem mergem, trebuie să avem o idee clară despre locul în care ne aflăm în acest moment. Trebuie să putem conecta coordonatele potrivite.

Înțelegerea locului în care vă aflați poate fi extrem de simplă. Nu este nevoie de o evaluare personală de 30 de pagini. Tot ce este nevoie este o imagine. Da, o imagine fizică reală.

În cartea sa, Cortney descrie acest punct de plecare ca fiind „fotografierea vieții tale”. Ideea este să luați o cameră foto sau chiar telefonul și să faceți câteva fotografii pe care apoi le printaţi. 

Pasul următor este să faceți fotografii din orice zonă a vieții pe care o doriți. Dacă vreţi un corp mai tonifiat, faceţi o poză în oglindă scrieți o legendă sub aceasta - o propoziție care descrie cum vă simțiți în corpul vostru acum.

Asta este tot ce ai nevoie. Acum știi de unde pleci. Acest lucru este simplu. Este imediat. Și are mare efect.

Acum, dacă nu ești mulțumit de stadiul în care te afli cu corpul tău (sau cu finanțele, relațiile romantice etc.), amintește-ți că, pentru moment, măcar ai o imagine clară. 

Dacă te ajută, te poți gândi și la acest exerciţiu ca la un experiment, un proiect școlar care te ajută doar să te îndrepți mai mult spre ceea ce dorești.

Iată domeniile vieții pe care ați putea dori să le evaluați:

Fizic: faceţi o poză în faţa oglinzii

Social: faceți o fotografie recentă cu prietenii dvs.

Iubire: faceți o fotografie cu partenerul dvs. sau singur/ă dacă în prezent nu sunteți într-o relație romantică

Financiar: deschideți portofelul sau scoateți cel mai recent extras bancar și faceți o fotografie

Scop / Carieră: faceți un selfie la birou sau o fotografie a unui proiect recent pe care l-aţi realizat

Acasă / Mediu: O poză cu un dulap dezordonat sau colțul tău preferat din casa ta

Spiritualitate / credință: faceți o poză unui pasaj inspirat dintr-o carte sau elementul dvs. preferat din natură, care ilustrează relația dvs. cu Dumnezeu sau cu Universul

Și nu uitați să adăugați o legendă la fiecare fotografie pentru a descrie starea actuală a zonei respective din viața voastră. Pentru a începe este suficient să alegeți 1-3 zone în care doriți să vă dedicați concentrarea. 

Viața nu este un proces liniar și este posibil să trebuiască să vă întoarceți la primul pas, să faceţi poze de mai multe ori pe măsură ce continuați să vă dezvoltați și să evoluați în diferitele domenii ale vieții voastre. Îl puteți folosi ca un cadru simplu care vă poate ajuta să evidențiați ceea ce mai are nevoie de atenția dvs.

Mult succes!

sursa: horoscope.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play