Tu ai grijă de tine și de nevoile tale? „Adevărul gol-goluț” cu Luna Plină în Capricorn, aproape de Pluto

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Evenimentul astrologic al acestei săptămâni este Luna Plină din semnul Capricornului care se petrece în apropierea lui Pluto. În aceeași zi avem și niște aspecte ale lui Venus, mai precis un careu cu Neptun care ne va face să idealizăm iubirea și să ne trezim cu buza umflată, dar și un trigon al lui Venus cu Saturn care ne duce la extrema opusă și revenim cu picioarele pe pământ. Este o Lună Plină mai greu de digerat.

Astrologul internațional Nadiya Shah vorbește despre Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie ca fiind cea care generează energia dominantă a săptămânii. Legătura acestei Luni cu Pluto, și el în semnul Capricornului, ne face să ne adâncim în noi înșine, să privim adevărul greu chiar dacă este unul dureros. Acesta este principalul efect al evenimentului: „adevărul gol-goluț” care s-ar putea să ne doară, dar să ne facă să și găsim în noi alte resurse, să ne explorăm subconștientul și propriile obsesii și să înțelegem care dintre ele ne fac rău. „Există ceva irezistibil când vine vorba despre obsesiile noastre, suntem capabili să recunoaștem ceea ce este toxic pentru noi, să găsim tiparele negative, să găsim buclele, dar nu putem ieși din ele”, spune Shah. Pluto ne arată o cale spre noi înșine, spre propria noastră condiționare, spre ce am putea face mai departe și cum am putea să omorâm ce-i vechi pentru a putea să renaștem. 

Astrologul Veerle Debruyne vorbește despre imaginea de ansamblu a hărții momentului, punând în ecuație și poziția Soarelui și a lui Mercur, ambele în Rac, în opoziție cu Luna și cu Pluto din Capricorn. Lunile Pline sunt pentru a ne arăta lucruri, pentru a ne uita la ce anume lucram acum 14 zile când era Luna Nouă și ce anume am reușit să facem în ultimele două săptămâni. Pentru unii s-ar putea să fie mai intens decât pentru alții. Berbecii și Balanțele vor fi simți destul de intens acest eveniment astrologic, spune Debruyne. Atât Racul, cât și Capricornul vorbesc despre figurile parentale. Tensiunea este acolo ca să ne facă să înțelegem că e nevoie să ne echilibrăm. Racul este blând, dar poate deveni exagerat de protectiv, precum o mamă, în timp ce Capricornul precum tatăl vrea să fii responsabil, dar ajunge să exagereze cu nevoia de control. Astrologul spune că Luna Plină ne poate aduce în stadiul în care să avem probleme cu părinții. O să simțim nevoia de echilibru acolo, nevoia de a fi îngrijiți sau a îngriji, versus nevoia de a explora lumea și de a ne câștiga independența. O să fie o doză destul de mare de zbucium interior, greu de gestionat.

Astrologul Cam White vede situația într-o lumină extrem de practică precum este și energia Capricornului.  El vorbește despre scumpiri, despre faptul că ne va fi greu să facem rost de ceea ce avem nevoie, simțim ca și cum nimeni nu are ceea ce trebuie, nimeni nu și-a pus la punct lucrurile așa cum trebuia. 

Și la nivel personal apare această tendință de a fi mai centrat pe ceea ce este necesar în viață, trebuie să te ocupi de nevoile tale, dar s-ar putea să nu mai știi care sunt nevoile tale, să nu mai știi cine ești. E mai simplu să îți dai seama cine ești dându-ți seama cine nu ești deloc. Va trebui să te întrebi cât se poate de serios: primești ceea ce ai nevoie să primești? Sigur, ești deprimat, sigur vin emoții, sigur îți este greu cu tot ce se întâmplă înăuntrul tău, dar trebuie să ai grijă de tine, trebuie să fii responsabil cu tine și cu nevoile tale.

„Ești bine? Dacă nu ești bine, fă naibii ceva pentru tine, ieși din groapa aia și ai grijă de tine, s-ar putea să fie greu, dar ia-o în serios” spune astrologul Cam White, este un îndemn dur, dar poate că este exact ceea ce ai nevoie ca să te trezești și să o iei pe drumul de care ai nevoie, pe drumul în care tu ești propria ta prioritate. 

Astrologul mai vorbește și despre faptul că Mercur face sextil cu Uranus, aspect care te poate face să ai grijă de tine în feluri inovatoare, să nu-ți fie teamă să încerci ceva nou.

Surse: YouTube-Nadiya Shah, Veerle Debruyne, Cam White

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel