ULTIMA ŞANSĂ pentru aceste zodii: BANI şi schimbări în carieră până pe 2 ianuarie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
ULTIMA ŞANSĂ pentru aceste zodii: BANI şi schimbări în carieră până pe 2 ianuarie (sursa foto: Unsplash.com)
EXCLUSIV
ULTIMA ŞANSĂ pentru aceste zodii: BANI şi schimbări în carieră până pe 2 ianuarie (sursa foto: Unsplash.com)

Mercur tranzitează cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte. Ne vom alege vorbele cu mare atenție pentru că vom dori să transmitem mesajul într-un mod cât mai elevat. Iar şase dintre semnele zodiacului vor simţi o schimbare în viaţa profesională şi în aspectele ce ţin de bani.

Berbec/ Ascendent pentru Berbec

Mercur va tranzita zona carierei și a statutului social. Comunicarea cu autoritățile se va schimba. Vei dori să discuți într-un mod tranșant cu șefii tăi și nu vei accepta compromisuri. Mercur se va apropia de Venus și Pluto, deci vei vei primi puterea necesară de a lua decizii importante.

 

Taur/Ascendent în Taur

Mercur va tranzita zona călătoriilor, a studiilor, a filozofiei și a spiritualității. Te vei ocupa de organizarea unei călătorii, în scop profesional sau altul destul de pragmatic. Începe o perioadă bună pentru rezolvarea unor probleme administrative sau examene. Îți vei susține cu toată puterea principiile și valorile.

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita zona misterelor, a morții și a banilor din alte resurse. Discuțiile despre moșteniri, împrumuturi, taxe, impozite, profit vor fi la ordinea zilei. Doar că de data aceasta vei avea o atitudine mai serioasă. Vei alege să fii practic, nu visător. Vei fi destul de dur în negocieri.

 

Leu/Ascendent în Leu

Mercur va tranzita casa muncii și a stilului de viață. Vei dori să îți organizezi cât mai mult proiectele de la serviciu. Nu mai vrei să pierzi timpul aiurea, mai ales pentru că simți nevoia să îți eficientizezi și rutina zilnică. Lista de treburi gospodărești este imensă. Și bineînțeles că vei fi mai încăpățânat, iar colegii îți vor reproșa acest lucru.

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur va tranzita zona comunicării și a drumurilor, exact unde îi place lui cel mai mult. Mintea îți va funcționa foarte bine, te vei putea ocupa de mai multe proiecte în același timp, te vei putea concentra indiferent de mediul exterior. Vei respinge subiectele superficiale și îi vei ajuta și pe ceilalți să ia decizii inteligente. Vei fi un as în negocieri.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita zona banilor. Și numai bine că se va întâmpla astfel. Socotelile de la începutul anului 2021 sunt diferite față de cele de acum. Discuțiile despre bani vor fi la tot pasul și vei consuma multă energie pentru a eficientiza bugetul personal. Mercur vrea organizare și nu cheltuieli făcute în mod aiurea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel