ULTIMATUM la final de an pentru o zodie. Ce trebuie să rezolve înainte de 2022

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
ULTIMATUM la final de an pentru o zodie. Ce trebuie să rezolve înainte de 2022 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
ULTIMATUM la final de an pentru o zodie. Ce trebuie să rezolve înainte de 2022 (sursa foto: Pixabay)

În general, este bine să intrăm într-un nou an fără bagaje vechi sau situaţii nerezolvate. Însă finalul lui 2021 impune chiar un ultimatul nativilor unei zodii. Despre ce este vorba? Află din următorul articol:

"Pentru voi, luna decembrie este precum un ultimatum. V-am tot bătut la cap de la începutul anului că, dacă aveţi probleme, trebuie conştientizate în 2021, ca să fie rezolvate şi vindecate în 2022. Luaţi luna decembrie şi scrieţi pe o hârtie problemele pe care le aveţi. Dar concret, obiectiv, realist. Nu negându-vă viciile, situaţiile toxice, sau relaţiile nepotrivite.

Cel mai important aspect al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter în semnul vostru. Asta, pe 29 decembrie. Aduceţi-vă aminte ce aţi făcut în perioada 14 mai - 28 iulie sau ce aţi vrut să faceţi atunci pentru că, de la finalul lui decembrie, poate căpăta rost, poate prinde viaţă.

Să nu uităm de probleme de sănătate, de vicii, de situaţii toxice. Poate le acceptaţi şi poate faceţi ceva cu ele şi nu mai staţi într-o negare. Poate nu negaţi intenţionat. La un moment dat, dacă stau mai mulţi oameni cu gura pe voi şi vă spun că ceva nu e ok, poate schimbaţi ceva.

Dar dacă plecaţi corect şi vă acceptaţi toate cele pe care le aveţi, puteţi să folosiţi tranzitul lui Jupiter în Peşti să vă dea vânt în pupă, să mergeţi mai departe.

Vă poate aduce şi multe oportunităţi, dar ştiţi ce se întâmplă? O să aveţi impresia că le puteţi pe toate, dar nu va fi aşa uşor.

Luna Plină de pe 19 decembrie se petrece pe axa 4-10. Gândiţi-vă dacă vreţi să schimbaţi locul de muncă la anul, dacă locuiţi unde vă doriţi şi ce schimbări puteţi face sau cum sunt relaţiile voastre cu familia. 

În orice caz, luna decembrie nu e cea mai bună pentru făcut schimbări pe plan profesional, dar e clar că vă puteţi seta intenţii sau puteţi căuta oamenii care să vă ajute de la începutul anului viitor.

Ce ar mai fi de precizat pentru voi este faptul că Venus va retrograda în casa a 11-a, unde va intra şi Mercur la un moment dat. Dacă vă veţi reconecta cu prieteni cu care nu v-aţi văzut de mult, să nu vă îndrăgostiţi, să nu reaprindeţi nişte flăcări care au fost stinse mai devreme decât era cazul.

În cercul vostru de prieteni, mai ales dacă sunteţi singuri, o să vă placă de cineva sau o să vă placă o persoană. Nu e momentul să vă grăbiţi. E o perioadă bună de aventuri, de idile, dar nu de dus acasă persoana respectivă, nu de prezentat la părinţi, la rude. V-aş invita să fiţi mai circumspecţi.

Cu Venus retrogradă acolo, înseamnă că multe dintre planurile pe care vi le-aţi făcut cu partenerul nu vor mai fi valabile, vor trebui reluate, refăcute, reanalizate şi să observaţi ce se schimbă acolo.

În casa a 12-a va rămâne Saturn, ceea ce înseamnă că veţi rămâne puţin izolaţi, nu o să aveţi tendinţa să vă vedeţi cu toată lumea, chiar dacă Venus va tranzita casa a 11-a şi Saturn o să vă ţină pe loc până vă rezolvaţi problemele de sănătate, până când o să aveţi grijă de voi şi chiar să vă uşureze de anumiţi oameni, poate de locuri de muncă sau de tot felul de situaţii. Jupiter o să intre în semnul vostru şi voi o să aveţi multe aşteptări. Saturn, în casa a 12-a, vă coboară aşteptările şi vă face să vă uitaţi la lume prin lentile clare, să vedeţi lumea aşa cum este.

În orice caz, gândiţi-vă că din 2022 o puteţi lua de la capăt dintr-un anumit punct de vedere. Poate divorţaţi, poate vă căsătoriţi, poate schimbaţi locul de muncă, poate schimbaţi ţara, poate schimbaţi locuinţa.

În orice caz, decembrie, pe voi, pentru asta vă pregăteşte, pentru un 2022 plin de schimbări", spune astrologul Daniela Simulescu, despre zodia Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel