ULTIMATUM la final de an pentru o zodie. Ce trebuie să rezolve înainte de 2023

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

O zodie trebuie să mediteze în plus la lecțiile anului 2022. 

În general, este bine să intrăm într-un nou an fără bagaje vechi sau situaţii nerezolvate. Însă finalul lui 2022 impune chiar un ultimatul nativilor unei zodii. Despre ce este vorba? Află mai jos!

Jupiter a tranzitat casa carierei, a făcut o conjuncție cu Neptun pe 12 aprilie și te-ai trezit într-un un loc de muncă în care nu te-ai mai regăsit. În orice caz, trebuie să știi ceva. Orice criză de la serviciu a trebuit să se transforme într-o oportunitate.

Tot în 2022 ai început să vezi altfel și viața de cuplu. Ți-ai schimbat optica referitoare la oficializarea relației. Mulți ați decis să vă oficializați relația, însă unii dintre voi ați ales să nu mai urmați regulile societății. A existat totuși tendința de a sta în relații toxice, cu parteneri indisponibili.

Laitmotivul anului 2022 a fost "următorul pas". În carieră, în relație, în educație. Intrarea lui Jupiter în zona grupurilor și a prietenilor, în perioada 11 mai - 28 octombrie, a adus noi oameni în viața ta, meniți să te scoată din zona de confort, să îți arate o altă lume. Saturn vrea să faci lucrurile cu sens și să îți accepți limitele.

Marte tranzitează semnul vostru începând cu 20 august. Iar după 30 octombrie și-a început retrogradarea. Va reintra în mers direct pe 12 ianuarie. Ceea ce înseamnă că finalul anului vine în continuare cu multe întrebări pentru voi. Și fără răspunsuri satisfăcătoare. Cu stres și cu senzația că plutiți în gol. Saturn încă apelează la logica voastră și vă invită să vă asumați toate cele întâmplate în 2022. 

Intrarea lui Marte în semnul vostru v-a și ajutat, dar v-a și agitat. Trebuie să țineți cont de faptul că tot ce s-a întâmplat după 20 august va fi reluat și reluat. Veți fi nervoși, supărați, sarcastici. Marte vă ajută să faceți ce nu ați fost în stare să faceți ani de-a rândul. Dar nu într-un mod liniștit. Nu mai aveți chef să faceți pe plac nimănui. Marte vine cu furie multă, care trebuie investită în ceva.

Totodată, în 2023, Saturn intră în Casa a 10-a, cea a statutului, a carierei și a puterii. Poate că vor fi Gemeni care primesc o promovare, o mai mare responsabilitate și deci, destulă muncă. 

Deci, astrele vă recomandă ca la final de 2022 să vă acceptați viața așa cum este. Fără victimizare, resemnare și nostalgie. Și astfel, începutul lui 2023 va fi de partea voastră. 

Citește și HOROSCOP NOU 2023 pentru TOATE zodiile. Daniela Simulescu aduce previziunile pentru anul viitor - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel