ULTIMATUMUL lui Jupiter în Berbec aduce vești bune pentru toate zodiile! Cum te poți schimba până pe 16 mai?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Până pe 16 mai, Jupiter va fi în semnul Berbecului! De la acea dată, va intra în Taur. Iată care sunt veștile pe ultima sută de metri pentru TOATE semnele din zodiac!

Jupiter în Berbec reprezintă un tranzit benefic. Încă de pe 20 decembrie, atunci când a intrat în primul semn al zodiacului, Marele Benefic a dorit să ne ajute. De aceea, a oferit mai mult curaj celor care îndrăznesc, dar și un prim pas pentru nativii temători din zodiac. 

De aceea, mai avem încă timp de inițiativă, până la 16 mai. Orice vom face până atunci o să fie de bun augur, chiar dacă frica și furia pot fi în continuare prezente. 

Așadar, nu mai aștepta, mai ales dacă ai un plan în așteptare. Să nu uităm că Berbecul este pionierul zodiacului, semn al campionilor! Jupiter îți mai oferă un pic de timp, ce mai stai?

Berbec/Ascendent în Berbec

Mai ai timp până pe 16 mai să implementezi ideile din ultima vreme. Din fericire, persoanele din jur sunt generoase cu tine, iar tu primești o mulțime de oportunități.

Jupiter îți amplifică bineînțeles calitățile, dar, în egală măsură și defectele. În cazul în care ai anumite probleme de sănătate, s-ar putea să găsești un tratament, ori o metodă de vindecare. Iar lecția principală a acestui tranzit pentru tine ar trebui să fie încredererea în propriile forțe.

Taur/Ascendent în Taur

Nu uita un lucru până la data de 16 mai, când Jupiter intră în semnul tău! Orice criză se poate transforma într-o mare oportunitate. 

Și da, pentru încă o săptămână, cuvintele cheie pentru tine sunt eliberare și revelații. Jupiter în Taur o să-ți aducă multe oportunități, pregătește-te!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La ce te mai poți aștepta până pe 16 mai? Jupiter îți poate aduce diverse evenimente, oameni noi, dar și accesul în unele comunități. Ai timp să te faci mai vizibil. Poate te implici în acțiuni de voluntariat sau în campanii care îți aduc multă bucurie în inimă.

După 16 mai, vei fi nevoit să dai un pas înapoi. 

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter te îndeamnă să te gândești la statutul profesional. Dar într-o manieră mult mai încrezătoare. Orice ar fi, lasă deoparte postura de victimă. O să fie greu să echilibrezi munca și casa, dar nu imposibil. Stai bine pe plan profesional, dar dă-ți și tu silința!

Leu/Ascendent în Leu

Tranzitul lui Jupiter în Berbec îți priește grozav. Preț de încă o săptămână, mai ai timp să călătorești, să studiezi, să înveți. Poți să ai multe surprize plăcute de la Jupiter, dar trebuie să accepți că toată viața suntem învățăcei.

Dorești să îți extinzi orizonturile și te ocupi de evoluția personală, precum și de spiritualitate. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În prezent, îl ai pe Jupiter în tranzit în Casa a 8-a, a cea a fondurilor din alte surse. Și da, discutăm și despre vindecarea sufletului, dar și despre traume. Până pe 16 mai, este un moment bun de vindecare și de comunicare. Jupiter te ajută vezi cu alți ochi, poate unii mai blânzi, problemele financiare.

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter încă îți tranzitează sectorul relațiilor. Până pe 16 mai, ai putea să faci tot posibilul să vezi și jumătatea plină a paharului, nu doar ce nu îți convine la celălalt.

Totodată, Jupiter aduce multă încredere în propriile forțe. Poți cunoaște oameni, ieși la întâlniri. Ai grijă la tentațiile care pot apărea!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Acești nativi au, în continuare, mult de muncă. Nu prea au timp să respire până la 16 mai. Este posibil să creadă că pot face mai multe în același timp. Dar se descurcă și vor fi recunoscători pentru faptul că își pot depăși limitele. 

Se pot îmbunătăți relațiile cu colegii, dar este posibil să oferi cuiva mai multă încredere decât este nevoie. De asemenea, Jupiter te poate ajuta să îți schimbi jobul.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

La ține, Jupiter se află în continuare în Casa a 5-a! Deci, fluturi în stomac! Fii cu ochii în patru, fiindcă este posibil să te îndrăgostești. Până pe 16 mai, relațiile cu copiii se pot îmbunătăți. Este nevoie să fii mai generos. 

Deci, pentru încă șapte zile, te poți bucura de multă dragoste, jocuri, cuceriri și senzualitate. Fix ce îți place!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter este în Casa a 4-a până pe 16 mai. Astrele te ajută zilele acestea să rezolvi toate problemele referitoate la zona imobiliară.  Apar și subiecte ca vânzare, mutare, relocare, închiriere. Reține și acest lucru: dacă o să ai o relație bună cu familia, la fel vei avea și cu cei din jur. 

Acest lucru se va reflecta și în atitudinea ta, așa că poți lua în calcul să te împaci cu rudele.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Jupiter în Casă a 3-a poate aduce călătorii scurte, din care ai ce să înveți(poate pe moment doar planificarea lor) sau multe schimburi de idei. Mai mult, te invită la a comunica mai deschis, spre negociere sau conexiuni noi. Este o perioadă bună pentru examene sau teste. 

Frații și surorile vor trece prin evenimente importante. 

Pești/Ascendent în Pești

Guvernatorul tău, Jupiter, mai stă câteva în Casa a 2-a, a banilor. Poți câștiga, dar poți și cheltui. Nu aruncă banii în dreapta și în stânga, mai ales pe lucruri inutile. Poți lua lucruri de calitate, care să îți fie de folos. Nu cumpăra nimic doar ca să impresionezi. 

Până pe 16 mai, investește în propria persoană!

Vezi și: Aceste PATRU zodii primesc mesaje noi de la astre. „Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să se întâmple!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel