Ultimatumul lui Lilith din Rac. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Lilith/Luna Neagră și-a început tranzitul prin semnul Racului pe 14 aprilie și va intra în Leu pe 8 ianuarie 2023. 

Lilith se pregătește să iasă din Rac. Va ieși din acest semn pe 8 ianuarie 2023, dar până atunci ne va mai da un test. 

Pe 3 decembrie 2022 avem un aspect de temut, opoziția lui Lilith din Rac cu Pluto din Capricorn. Cu alte cuvinte, Priap va fi în conjuncție cu Pluto. Acest aspect arată schimbarea raportului de forțe între două energii foarte puternice: una ce apără trecutul și alta ce apără viitorul.  

Lilith se poate interpreta în raport cu Priap, dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa.

Recomandări pentru fiecare zodie și Ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Cu Lilith în casa a 4-a, iar Priap în casa a 10-a sunt atât de multe evenimente în cadrul familiei, încât să te facă să îți dai seama că unele lucruri nu depind de tine, că nu este sfârșitul lumii. Vorbim de casă, de familie, de atașamente. Tu tragi de astea, însă lucrurile se întâmplă tocmai ca să îți arate cine ești tu. Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre – cel profesional și cel familial. Trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei.

Taur / Ascendent în Taur

Lilith tranzitează casa a 3-a și va zgudui puțin relația cu frații și surorile. Veți trece prin situații în care veți fi rebeli, veți comunica într-un anumit fel pentru a ieși în evidență. Însă Priap este în casa a 9-a, iar acolo vă e teamă să nu cumva să cădeți în plasă, să vă păcăliți. De unde vine teama aia? Aveți o rană a nedreptății pe care trebuie să v-o reparați. Aveți grijă multă la tot ce înseamnă documentația pe care o realizați. Dacă veți încerca să furați, nu e deloc de bine.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Lilith trece prin casa a 2-a. Vreți să vă demonstrați independența financiară. Independența financiară are urcușuri și coborâșuri, iar Priap este în casa a 8-a la voi. Dacă aveți rate, credite, datorii, o să vă doară, o să atârne mai mult decât este cazul, dobânzile. Partea asta financiară poate fi o corvoadă. Dar și pierderea puterii va fi un laitmotiv al perioadei următoare. 

Rac / Ascendent în Rac

Cei care au mult marcaj de Rac în astrograma lor pot întâlni următoarele două situații – fie scapă de anumite locuri în care stăteau doar de dragul de a sta, fie vă bagă în anumite situații în care vă implicați, în anumite lupte. Priap este în casa a 7-a, nu o să vă fie ușor să fiți independenți pentru că voi aveți nevoie de atașament, conexiune, legătură. Dar Lilith vine și zice să vă rupeți, cei din jurul vostru vor rămâne uimiți de comportamentul vostru. Lilith e foarte bună profesional, dacă vreți un proiect pe cont propriu, o afacere. Mergeți la un loc nou de muncă, experimentați ceva nou, nu mai fiți supuși!

Leu / Ascendent în Leu

Atenție la sănătate, în primul rând. Munciți prea mult, în prea multe locuri și nu mai aveți timp să vă îngrijiți. Trebuie să învățați să delegați, să îi lăsați și pe ceilalți să facă. În același timp, trecutul nu vă dă pace. Veți fi tentați să intrați în situații ascunse, periculoase. Vreți să fiți mai speciali, să demonstrați ce puteți.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Această etapă vă ajută pentru că veți intra în multe activități unde sunt implicați mulți oameni cu care veți înțelege că nu aveți nicio treabă și veți dori să vă gândiți la cine sunteți voi. Aceasta este întrebarea, aceasta este picătura care trebuie să iasă la lumină, cine sunteți voi. Grijă mare pentru cei care au copii, grijă mare și pentru cei care planifică foarte mult, dar grijă și la prietenii pe care îi faceți.

Balanță / Ascendent în Balanță

Lilith este în casa a 10-a. Profesional, este o perioadă cu provocări pentru voi. Vă implicați în proiecte la care nici măcar nu ați fi visat. Vă scoate din propriul confort și vă arată ce puteți realiza, ceva la care nu v-ați fi gândit vreodată. Lilith vă dă autoritate, vă face să fiți cineva. Voi aveați nevoie de susținere în general, de data asta Lilith în casa a 10-a vă dă un rol important și vă aduce faimă, succes, ieșiți în lume. Faceți lucrurile diferit, veți fi curajoși.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Lilith este în casa a 9-a și vă va face să doriți să plecați, să abandonați, să vă mutați în altă țară și asta nu pentru că vă doriți neapărat, ci pentru că fugiți de familie, de cei apropiați, de o carieră. Veți fi într-o fugă până la începutul anului viitor. Este o perioadă extraordinară să învățați, să călătoriți, să cunoașteți lumea, dar aveți grijă deoarece e nevoie de seriozitate, nu trișați.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Lilith traversează casa a 8-a, provocând planul spiritual, poate aduce pierderi financiare, dar doar pentru a vă da o lecție. Pot fi și tot felul de pierderi, dar vă ajută să le rezolvați, vreți să accesați mai multe dintre resursele celorlalți. Este o perioadă bună pentru negocieri, deși cam apăsătoare.

Citește și Care este povestea lui Lilith? Mituri pe care sigur nu le știai

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Lilith în casa a 7-a, veți căuta parteneri, fugind de singurătate și s-ar putea să atrageți parteneri în care vă oglindiți. Voi va trebui mai întâi să vă acceptați propria voastră independență. Dacă sunteți într-o relație s-ar putea să apară tentații, mai ales dacă relațiile nu merg. Și pentru voi sunt importante chestiunile legale.

Vărsător / Ascendent în Vărsător

Sănătatea mai întâi, la ea trebuie să fiți atenți, apoi modul de muncă, relațiile cu colegii, furia, managementul stresului. Lilith aduce obsesii legate de ordine, curățenie, disciplină. Aveți grijă la ipohondrie, nu creați scandaluri doar de dragul de a le crea. Încercați să nu vă duceți la extreme. Orice pierdere ați avea, creați-vă niște ritualuri care să vă ajute să treceți peste.

Pești / Ascendent în Pești

Cu Lilith în casa a 5-a vorbim despre nevoia de a manifesta creativitatea, dar vorbim și despre o zonă artistică, se pot ivi tot felul de proiecte în această zonă de creativitate. Vorbim și despre relația pe care o avem cu copiii, dacă nu cumva suntem prea atenți la ei, iar ei au nevoie de mai multă independență. Vorbim și despre propria fericire, încercați să v-o acordați vouă înșivă. Apar și cheltuieli, doriți să investiți pentru lucruri care să vă facă să ieșiți în evidență.

Lilith este și o bază de resurse, dar și o vulnerabilitate, la fel ca orice aspect din astrologie, învățați să o folosiți pentru a evolua!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel