Ultimele lecții ale Lilith/Lunii Negre pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Lilith sau Luna Neagră a început tranzitul prin semnul Racului pe 14 aprilie și intră în Leu pe 8 ianuarie 2023. Deși se pregătește să iasă din Rac, ne mai dă câteva lecții până anul viitor. Iată care sunt provocările pentru aceste patru zodii!

 

Pe ultima sută de metri, Lilith se va juca, așa cum îi place ei, cu nervii unor nativi. Când spunem Lilith, spunem ieșirea din zona de confort, testarea limitelor, nerespectarea regulilor societății.

Ca să te înțelegi cu Lilith, trebuie să fii de acord să ieși din turmă, să nu faci precum alții înainte ta și să îți asumi un grad crescut de libertate. Chiar dacă toate acestea s-ar transforma inițial în pierderi. 

Tranzitele lui Lilith sunt foarte bune din punct de vedere profesional. În schimb, în ceea ce privește partea personală, nu prea ne lasă să trăim. 

Atunci când se pregătește să pășească în ultimul grad al unu semn, cel anaretic, are obiceiul să se grăbească. În acest caz, bineînțeles cei cu marcaj cardinal vor avea de suferit până pe 8 ianuarie, când va intra în Leu. 

Verifică provocările pentru următoarele semne:

Berbec / Ascendent în Berbec

Cum va fi influențat acest semn? Ei bine, în semnul Berbecilor, Lilith este în Casa a patra, iar Priap în Casa a zecea. Asta înseamnă că te vei confrunta cu o mulțime de evenimente în familie. Totuși, nu este sfârșitul lumii, mai ales că o să realizezi că nu poate să depindă totul de tine.

Avem în vedere următoarele subiecte: casă, familie și tot ce ține de atașamente. Vei încerca să tragi de ele, însă lucrurile nu se întâmplă tocmai cum îți dorești. De ce? Tocmai ca să-ți arate cine ești tu cu adevărat. Pot să apară și evenimente cu însemnătate pe plan profesional, însă nu ai prea mare încredere în ele. Ești nevoit să jonglezi atât cu partea profesională, cât și cu planul personal. Poți să te întorci obsesiv către familie, dar este recomandat să fii tu însuți și să te separi de ancora care te trage mereu spre cei dragi.

Rac / Ascendent în Rac

Pe final de an, poți să întâlnești două situații. Ori scapi de anumite locuri în care nu aveai un scop precis, fie te bagi lupte sau situații în care trebuie să te implici. Trebuie să știi că Priap este în Casa a șaptea în semnul tău, așa că ți-e greu să fii independent, mai ales că ai nevoie de atașament și legături puternice.

Lilith te îndeamnă să te rupi, chiar dacă cei din jur o să rămână absolut uimiți de modul tău de a fi. Ar fi bine să-ți îndrepți atenția către un nou loc de muncă sau chiar să începi o afacere. Renunță la plafonare, nu mai fii supus și încearcă ceva nou!

Balanță / Ascendent în Balanță 

La Balanță sau cei cu ascendent în Balanță, Lilith este în Casa a zecea. Așadar, este o perioadă cu provocări. Poți să te implici în proiecte la care nu te-ai așteptat și ieși din propriul confort. Lilith vrea să-ți demonstreze că poți realiza ceva măreț și îți oferă autoritate.

Acest lucru te ajută, pentru că ai nevoie în general de susținere. Lilith îți aduce și faimă și succes, așa că ieși în lume. Fii curajos și încearcă să vezi lucrurile diferit. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

La tine, Lilith este în Casa a șaptea. Te vei găsi în căutare de parteneri si fugi de singurătate. Însă, este posibil să atragi parteneri în care să te oglindești. Încearcă mai întâi să-ți accepți propria independența. În cazul în care ești într-o relație dar aceasta nu merge, este posibil să apară tentații.

Citește și: Tranzitele lui Venus în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel