Ultimul careu Saturn-Uranus vine cu schimbări financiare neașteptate. Astrologul Daniela Simulescu ne spune ce e de făcut

Irina-Andreea Canacheu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage

 

A doua jumătate a lunii Septembrie, dar și primele săptămâni din luna Octombrie marcheaza ultimul careu Saturn-Uranus, care vine cu schimbări menite să zguduie sistemele vechi de orice natură. Astrologul Daniela Simulescu explică de ce este atât de important acest careu. 

 

 

Luna Septembrie din acest an, dar și începutul lunii octombrie sunt marcate de ultimul careu Saturn-Uranus, care vine cu schimbări bruște, menite să zguduie tot ce nu mai este util, pentru a face loc noului. Acest careu nu este o noutate, căci omenirea a trecut în 2021 prin trei astfel de poziționări, în 17 Februarie, 14 Iunie și 24 Decembrie. Acestea au marcat trecerea de la viața înainte de pandemie și cea post-pandemică, despre care știm că nu mai este la fel. 

Acest careu se va resimți până în Martie 2023, când Saturn va ieși din Vărsător și va intra în Pești. Deși careul nu este la grad perfect de această dată, cele două planete vor transforma totul într-o adevărată ciocnire a titanilor, spune Daniela Simulescu. În mitologie Uranus a fost primul - zeul cerului, iar Saturn este al doilea, copilul lui. 

Uranus în Taur dărâmă tot ce părea sigur până acum 

Încă din 2019, când Uranus a intrat în Taur, omenirea a trecut prin schimbări puternice financiare bruște, odată cu pandemia, dar și de nevoia din ce în ce mai mare de a ieși din zona de confort. Uranus zguduie tot ce este sigur, nimic din ceea ce știam nu mai este la fel. Cea mai nouă astfel de reprezentare a forței acestei planete poate fi inclusiv trecerea în neființă a reginei Elisabeta a II-a, care, poate nu întâmplător, avea marcaj în Taur, Scorpion și Varsător. 

Dacă Uranus zguduie tot ce până acum părea sigur, Saturn în Vărsător vine să ne arate cum poate arăta viitorul. Careul îndeamnă astfel la reflecție, la ce s-a întâmplat în viețile noastre cu un an în urmă: despărțiri, morți subite, schimbări de job. Toate acestea au pus temelia schimbărilor vitale pentru fiecare dintre noi, schimbări care sunt menite să ne arate că nu putem controla totul și că nimic nu este sigur. Daca am tras cu dinții de un job bine plătit sau de o relație, acum careul vine să ne oblige să ne regrupăm și să găsim soluții pentru a ne reinventa, indiferent de vârstă. 

Agricultura și digitalul, printre domeniile favorizate de careul Saturn-Uranus 

Deși careul aduce cu sine o serie de probleme de natură financiară, sunt și domenii favorizate de aceasta poziție a planetelor, povestește astrologul Daniela Simulescu. 

Uranus în Taur vorbește despre planetă, schimbările climatice, despre agricultură. Uranus în Taur favorizează aceste domenii, iar Saturn în Vărsător favorizează tehnologia, zona de digitalizare, de inteligență artificială. Prin urmare, celor ce vor să înceapă o carieră într-unul dintre aceste domenii, planetele le sunt favorabile.

Careul reprezintă cearta între generații, cei tineri învață de la cei în vârstă și invers. Această ciocnire va aduce o nouă lume. Saturn va ieși din Vărsător și va intra în Pești, care este ultimul semn al zodiacului. Până în 2025-2026 când va intra în Berbec, lumea se dizolvă. În Vărsător ne-a arătat care e viitorul, un preambul, iar acum trece la fapte și ne arată la ce trebuie să renunțăm.

Deși până acum sifonați de toate aceste aspecte grele, vom ieși din asta mai fericiți, liberi și în perfectă armonie cu calea potrivită pentru fiecare în parte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel