Ultimul careu Saturn-Uranus

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Ultima ciocnire a titanilor, ciocnire între doua forțe

  Astăzi vom vorbi despre careul Uranus în Taur și Saturn în Vărsător. Careurile de anul trecut ne-au pregătit să facem trecerea după pandemie. Acești ani de pandemie au schimbat cu totul fațeta planetei pe care trăim. 

Acest careu Saturn-Uranus s-a resimțit și se va mai resimți în viețile noastre cel puțin până când Saturn va ieși de tot din Vărsător, acest lucru se va petrece anul viitor în martie când va intra în Pești.

  Uranus în Taur simbolizează schimbări financiare, bruște, neașteptate și schimbări în zona de confort, iar Saturn în Vărsător reprezintă comunitatea, colectivitatea, oamenii din jur, drepturile noastre, libertățile noastre. Uranus este imprevizbil, zguduie tot ce e sigur, adică nimic din ceea ce știam, nu mai este, dar în același timp, Saturn în Vărsător ne obligă să ne facem o idee despre viitor. În funcție de schimbările pe care le avem zilele acestea, ne este foarte greu să ne facem un plan. Și atunci când vorbim de un careu, vorbim de o tensiune extraordinară, de o nevoie interioară de a schimba ceva. Și acest aspect se petrece mai ales în viețile celor cu marcaje fixe în astrogramă. Vorbim de cei care au Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, unghiuri sau noduri în aceste semne. Vă invit pe aceștia să vă gândiți la tot ce s-a întâmplat anul trecut, gândiți-vă la acele lucruri la care ați opus rezistență și până la urmă s-au întâmplat, cum ar fi o despărțire, un alt loc de muncă, pierderea unei persoane.

Acest careu ne învață că nimic nu este sigur și ne arată că nu totul depinde de noi. Trebuie să accepți că totul poate să se schimbe de la o zi la alta. În momentul în care accepți acest lucru, nu-ti va mai fi greu să te gândești la o schimbare în viața ta. 

    Uranus în Taur te îndeamnă să nu mai depinzi de lucrurile pe care le ai și te învață tot timpul să construiești, iar Saturn în Vărsător spune că libertatea individului este cea mai importantă. Saturn vorbește despre timp, te face să-ți dai propriul tău dead-line. 

    Vă doresc să fiți atenți la mesajele Universului și să vă dați seama că orice criză este o mare oportunitate. Se construiește o Revoluție interioară, așa că dați-vă deadline și treceți la fapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel