Una caldă, una rece. Previziuni pentru TREI Zodii săptămâna aceasta. „Efectele eclipsei vă copleșesc”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
sursă: pexels.com
EXCLUSIV
sursă: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în exclusivitate previziunile pentru săptămâna 16-22 mai 2022. Dacă la începutul săptămâni s-ar putea să avem de-a face cu tot felul de emoții care mai de care mai provocatoare, spre finalul săptămânii lucrurile se vor mai clarifica, se vor mai așeza. 

Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea din senin deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Multora dintre noi li se vor reactiva niște traume, niște stări, pentru a vedea că stau și se închid în niște situații toxice.

Una dintre temele acestei eclipse este urmarea unei traume, consecințele acesteia. Ce anume se întâmplă după o criză. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Scorpionii vor fi printre cei mai afectați, chiar dacă s-ar putea să li se pară totul un calvar pe plan emoțional, partea bună e că după ce vor trece peste, se vor putea elibera. Capricornii or să aibă o perioadă bună, se pot bucura de ocaziile pe care le aduce aceasta, în timp ce Peștii se apropie de un val de cheltuieli. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Veți trece prin toate scenariile, prin toate emoțiile. Dacă la suprafață veți controla foarte bine situația, pe interior, eclipsa aceasta „efectiv vă copleșește”, transmite astrologul Daniela Simulescu. Soarele e în Saturn în casa a 4-a, deci și familial și relațional pot apărea tot felul de probleme, conflicte sau discuții. 

Astrologul vă recomand multă odihnă, să vă notați lucrurile care nu vă convin, să scrieți, să pictați, să scoateți demonii cumva. Plimbați-vă, meditați și încercați să vă detașați. 

citește aici multe despre cum ai putea să îți accepți „demonii de la subsol”

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Săptămâna aceasta chiar vă priește. Și în plan afectiv va fi cu multe revelații. O să vă dați seama de ce contează cu adevărat pentru voi, o să treceți la punctul la care vă debarasați de ceea ce „trebuie să fac” și treceți la ceea „îmi place să fac” . Saturn din casa a 2-a vorbește și de ceea ce merită, de ce puteți valoriza, de cum vă investiți timpul.

Puteți să vă extindeți teritoriul, să vă cumpărați o casă sau un teren. La finalul săptămânii va fi mult de muncă.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru voi eclipsa este foarte eliberatoare, cuvintele vă ajută să vă eliberați și să vă simțiți mai bine. Deci, din punctul acesta de vedere, veți avea o săptămână bună, însă mare atenție în ceea ce privește resursele de care dispuneți.

O să aveți tot felul de cheltuieli, aveți grijă să nu intrați în economii sau faceți un cont de economii, o pușculiță, veți avea nevoie. 

Poți urmări mai jos întreaga emisiune!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel