Una plânge, una râde! Zodia care primește a doua șansă de la astre și cea care are multe de îndurat

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce aduce tranzitul lui Saturn retrograd în Pești pentru următoarele două zodii?

Să ne amintim că, la 17 iunie, Saturn a început retrogradarea în semnul Peștilor, ultimul din zodiac. Acest tranzit o să dureze până la 4 noiembrie.

Ce trebuie să știm? Tot ce am construit încă din data de 7 martie, atunci când Saturn și-a făcut debutul în acest semn al Peștilor, o să fie testat pentru o bună perioadă. Mai mult, o să ni se pară că totul este blocat, amânat, încetinit.

Saturn nu vrea să ne pedepsească, ci dorește să ne arate ce putem să realizăm, cu adevărat.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ei bine, Săgetătorii vor avea un parcurs destul de dificil cu tranzitul lui Saturn retrograd în Casa a 4-a. De ce? Pentru că Saturn vrea că acești nativi să se ancoreze foarte mult. Să își găsească un loc, o bază, o fundație. 

Da, putem discuta despre o casă, despre construirea unei familii sau despre mutatul în altă parte. Sau pot să apară discuții cu familia în care te-ai născut. De asemenea, Saturn în Casa a 4-a poate să aducă situații mai neplăcute. Se poate îmbolnăvi o persoană dragă sau cineva din familie poate să aibă dificultăți din punct de vedere financiar. S-ar putea să fii nevoit să te implici și să ajuți.

În familie pot să apară tot felul de situații. La fel și în cazul partenerului. Apar tot felul de vești neplăcute.

Așa că, atunci când se petrec multe lucruri în exterior, că nativ Săgetător, ai nevoie de o bază, de un refugiu, de un loc în care să mergi și să te încarci.

Fiindcă a patra casă este una cardinală, orice planetă care ajunge aici, capătă o putere dublă. Deci, Saturn retrograd poate să întârzie orice, de la mutarea într-o casă nouă, până la formarea unei familii. 

În final, o să simți că lucrurile se mișcă aproape cu încetinitorul. Dar poți lua acest tranzit și că pe un dar, fiindcă îți poți da seama de niște greșeli pe care le-ai făcut. Ca să nu le mai repeți.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Putem spune că zodia care va râde este Capricornul! La această zodie, Saturn este retrograd în Casa a 3-a. Saturn este și guvernatorul tău, așa că acest tranzit îți priește și atunci când este direct, și când este retrograd. La ce trebuie, totuși, să te gândești?

Din martie până azi, cum au arătat relațiile tale cu frații, cu surorile, cu vecinii, cu apropiații? De asemenea, cu Saturn retrograd în Casa a 3-a, este un moment optim să înveți, să reiei ceva ce ți-ai dorit să înveți dar nu ai avut șansa ori timpul necesar.

Este un tranzit bun să te apuci să studiezi, să înveți o limbă străină. Poți să aplici acest sfat indiferent de domeniu. Poate că ți-ar plăcea să înveți să tricotezi, să grădinărești, să gătești mai bine. Este un moment ideal să îți verifici cunoștințele și să îți dai seama cum și unde îți poți îmbunătăți calitățile/abilitățile.

O să fii ceva mai tăcut, nu o să vrei să comunici cu toată lumea. Citește cărți noi, optează pentru filosofie, care te va ajuta mult. 

Poți să vezi și: Ne regăsim puterea interioară în 2023? Ce părere au specialiștii în tarot și astrologie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel