Unul dintre cei mai tineri doctoranzi din lume are 12 ani. A intat la prestigiosul institut Max Planck din München

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Stiri
Sursă foto: Facebook (Laurent Simons)
Sursă foto: Facebook (Laurent Simons)

Un băiat de 12 ani este noul doctorand al prestigiosului Institut Max Planck din München. 

Potrivit tatălui său, Laurent Simons, în vârstă de 12 ani, este un copil supradotat și extrem de inteligent. El își va face doctoratul la München, în cadrul unui prestigios institut. Băiatul, de origine belgian-olandeză, este înscris ca doctorand în fizică experimentală la Institutul Max Planck, a declarat Alexander Simons pentru agenția de presă dpa, citată de Spiegel. Chiar vara trecută, Laurent și-a finalizat studiile de fizică la Anvers cu o diplomă de master obținută în doar un an.

La începutul anului, Laurent Simons a făcut deja un stagiu de practică la Institutul Max Planck de Optică Cuantică, în centrul de cercetare din Garching, lângă Munchen. Acolo i s-a permis să participe la un proiect de cercetare și să folosească un laser pentru a detecta cele mai mici celule canceroase din sânge.

Laurent are un coeficient de inteligență de peste 145. A trecut prin toate școlile în ritm alert încă de când era mic. A părăsit școala elementară la vârsta de șase ani și avea diploma de liceu în buzunar până la vârsta de opt ani. Și-a obținut diploma de licență în cel mai scurt timp, tot la Anvers. Apoi a studiat ingineria electrică la Eindhoven, în Olanda.

„Va fi o combinație de chimie, medicină și fizică și el va fi în laboratoare zi de zi.” Tatăl său a adăugat că lui Laurent nu-i place să se limiteze la un singur domeniu de cercetare, scrie Brussels Times. ”Va avea timpul de care are nevoie pentru a-l duce la bun sfârșit. Se poate cufunda în acele trei domenii, ceea ce este minunat” spune acesta. 

Clarvăzător dat în judecată de un client. Nu ar fi reușit să ridice un blestem

Un bărbat din California a dat în judecată un medium pe care l-a angajat pentru a ridica un blestem pus pe căsătoria sa de fosta iubită, aceasta folosindu-se de serviciile unei vrăjitoare, scrie BBC. 

Mauro Restrepo a apelat la Sophia Adams, care a pretins că îi poate salva căsnicia acestuia. Bărbatul a plătit suma de 5.100 de lire sterline pentru ca blestemul să dispară, conform detaliilor obținute din dosarul depus la Curtea Superioară de Judecată Torrance. Adams l-a avertizat pe Restrepo că familia sa va fi „în pericol și nefericită” în cazul în care nu ia măsuri. 

Bărbatul cere în prezent daune morale în valoare de 25.000 de dolari. Printre acuzațiile aduse mediumului Adams, se mai numără și neglijență, conspirație, fraudă, și provocarea atât intenționată, cât și neintenționată de stres emoțional. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel