VĂRSĂTOR, horoscop iulie 2022. Previziuni complete pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru nativii Vărsător în luna iulie. Aceștia trebuie să aibă grijă să nu se mai enerveze cu chestiuni legate de casă și de familie, lucruri pe care oricum nu le pot controla. A doua parte a lunii va fi una mai bine aspectată. 

PREVIZIUNI PENTRU VĂRSĂTOR/ ASCENDENT ÎN VĂRSĂTOR ÎN IULIE 2022!

Dacă în prima parte a lunii nu reușiți să vă bucurați deloc, veți avea senzația că nu vă iese nimic, în a doua parte a lunii lucrurile se vor mișca mai pe gustul vostru.

Revenind la prima parte a lunii iulie, vi se pare că nu rezolvați nimic, că lucrurile nu decurg conform planului și de mai multe ori vi se va potrivi zicala „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Unele chestiuni familiale vă vor irita mai mult ca altădată. Nu veți avea control asupra lor, nu aveți ce să faceți, așa că încercați să nu vă enervați fără rost.

Aveți foarte multe frici nefondate. Trebuie să vedeți de unde vin aceste frici, ce anume le produce. Vă panicați, exagerați, ar fi bine să meditați, să ascultați muzică și să încercați să vă liniștiți.

Mulți dintre voi veți dori să vă mutați, veți dori o casă mai mare. Încercați să nu vă enervați cu nimic legat de casă deoarece tranzitul lui Marte la voi se petrece în casa a 4-a a refugiului, a locuinței, a familiei. Luna Plină vine și ea și „pune paie pe foc”, vi se pare că nici la serviciu lucrurile nu merg așa cum v-ați dori voi, nimic din ce faceți profesional nu vă mulțumește.

Însă, toate acestea se vor rezolva, iar la sfârșitul lunii, e un moment foarte bun să găsiți pe cineva, apar aspecte foarte bune din punct de vedere relațional. Așadar, în a doua parte a lunii, nu stați acasă, ieșiți mai mult. Începeți odată cu finalul lunii iulie să vă bucurați de vară.

Detalii despre aspectele lunii iulie. Principalele evenimente astrologice:

Evenimentele astrologice ale lunii iulie sunt favorabile celor care vor să se preocupe și de plăcerile vieții, dar și celor care vor să se gândească mai atent la finanțele lor. Pe 5 iulie, Marte intră în Taur, deci părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară. Totdată, în aceeași zi, Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. 

Pe 13 iulie avem o lună plină în Capricorn. Este o zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluto, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Pe 17 iulie, Venus intră în Rac. Vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. O perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

Pe 19 iulie Mercur intră în Leu, deci, comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație. Bineînțeles, oamenii vor fi mai aroganți. 

Pe 22 iulie începe sezonul Leului, Soarele intră în acest semn, deci începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu. Pe 28 iulie avem și o Lună Nouă în Leu. Una dintre cele mai norocoase Luni Noi/zile ale anului 2022! Soarele și Luna vor fi în trigon cu Jupiter, care își începe retrogradarea. Putem accesa unele resurse sau putem primi ajutor pentru proiectele noastre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel