Vărsătorii trebuie să aibă grijă la promisiunile financiare. Capricornii fac schimbări socio-profesionale, iar Peștii au nevoie să fie mai îndrăzneți

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop săptămânal. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne aduce previziunile pentru zilele care urmează. 

Pe 25 martie, am avut o Lună Plină în Balanță, dar și prima Eclipsă de Lună din acest an. În următoarele două săptămâni, cei care au marcaj cardinal în astrogramele natale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), vor întâmpina tot felul de situații. Poți crede că se vor petrece doar evenimente negative, dar nu este așa. Dar este necesar să găsești un echilibru între ceea ce îți oferi ție și ce dai altora. Aceste evenimente marchează începutul unui proces complex de schimbare și evoluție. Chiar dacă nu va fi simplu, vei ajunge să înțelegi mai bine anumite aspecte și să îți găsești direcția în viața. Fii atent la ceea ce se întâmplă în următoarele două săptămâni. Nimic nu este întâmplător!

Pe 28 martie, avem un sextil între Venus din Pești și Uranus din Taur. Romantismul se îmbină armonios cu nevoia de schimbare. Poți aduce prospețime în relația ta. Emoțiile vor fi mai spontane.

Alt aspect important este că Mercur se apropie de retrogradare. Această perioadă începe pe 2 aprilie și se termină pe 25 aprilie, dar efectele se resimt încă de pe acum. Amână luarea deciziilor importante, caută diplomația în momentele provocatoare și evită replicile spuse la furie.

Iată previziunile săptămânale!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină și Eclipsa s-au petrecut în casa a 10-a. Ar putea să-ți aducă schimbări de statut socio-profesional. Poți fi la pensie, în câmpul muncii sau chiar student. Este o săptămână importantă să definești ceea ce vrei să fii în ochii celorlalți. Întreabă-te cine ești tu atunci când ieși în lume. Zilele acestea îți pot aduce un interviu de angajare sau o discuție cu șefii. Nu te duce doar cu lucrurile standard, cum ar fi CV-ul, ci vino și cu o idee despre tine. Cine îți dorești să vadă ceilalți că ești? Un alt aspect important este că pot exista destul de multe probleme în comunicare, mai ales cu cei dragi. Dacă urmează să te întâlnești cu aceștia, recomandat ar fi să le mai dai un mesaj sau un telefon cu o zi înainte pentru a le reaminti. Și tu poți uita, așadar, i-ai putea ruga pe cei din jur să facă la fel pentru tine.

Balanțele nu trebuie să fugă de confruntare. Scorpionii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii au parte de relații familiale complicate

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Daniela Simulescu te sfătuiește să ai grijă la promisiunile financiare, la contractele încheiate și la negocieri. Undeva, cineva se va simți trădat. Poate dai tu mai mult sau crezi că i-ai păcălit pe ceilalți. Încearcă să nu te consideri superior și să nu crezi că ai un as în mânecă. Eclipsa de Lună s-a petrecut pe axa 3-9. Ține minte că dacă promisiunile mărețe nu vin cu argumente, nu au ce căuta. Săptămâna aceasta este foarte bună pentru călătorii, studii și examene. Recomandarea astrologului este să reiei discuțiile cu persoanele apropiate sau cu cei care îți vin în minte.

Surprize în parteneriate pentru Berbec. Gemenii sunt copleșiți pe plan profesional, iar Leii trebuie să interacționeze mai mult

Pești/Ascendent în Pești

Marte este în semnul tău până pe 30 aprilie. Este un moment foarte bun să fii mai îndrăzneț, curajos și încrezător în propria persoană. Dacă ai un vis sau un ideal, nu-l păstra doar în capul tău, scoate-l și luptă pentru acesta în zilele astea. Ai putea găsi oamenii care să te sprijine. Oamenii din jur îți vor da valoarea pe care o acorzi și tu. Așadar, astrologul menționează că e timpul să iei atitudine și în acest sens. Îndrăznește să ceri oriunde, chiar dacă nu primești imediat!

Citește și Aritmia cardiacă: mit și realitate 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel