Venus în Capricorn. Cele două zodii care îşi pot găsi iubirea la distanţă, până pe 6 martie

astrosens Team | Dată: 12 noi, 10:20 | Categorie: Horoscop
Venus în Capricorn. Cele două zodii care îşi pot găsi iubirea la distanţă (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Venus în Capricorn. Cele două zodii care îşi pot găsi iubirea la distanţă (sursa foto: Pixabay)

Venus va fi în Capricorn între 5 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022, iar în perioada 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022 va retrograda.

Ce înseamnă Venus în Capricorn?

Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Două zodii vor avea un avantaj deosebit la capitolul comunicare în construirea relaţiilor noi şi vor putea întâlni potenţiali parteneri în călătorii, la anumite evenimente sau chiar online.

Taur / Ascendent în Taur

O dată că Venus tranzitează casa a 9-a şi Venus este guvernatorul vostru, o bucurie până în martie! Ce vă recomand eu vouă? Unde o să vă simţiţi inima că nu mai poate de bucurie? Prin călătorii, prin drumuri, prin vizite la persoane, orice drum pe care îl faceţi, s-ar putea să întâlniţi iubirea până în martie la anul în una dintre aceste călătorii sau o iubire la distanţă, prin aplicaţii online.

Să nu uităm şi de partea aceasta, unde găsiţi micile beneficii: într-un pelerinaj, într-o excursie, într-o călătorie, într-o vizită la o persoană dragă, oriunde veţi găsi nişte oameni care să vă ajute. 

Casa a 9-a are legătură şi cu studiile şi s-ar putea să găsiţi un domeniu care să vă placă foarte mult. Vă ocupaţi de o pasiune care să vă umple inima în următoarele luni.

Dar, în primul rând, călătorii, filozofie, studii.

 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

În primă fază, să nu uităm că Venus este guvernatorul casei a șaptea pentru voi. Și va tranzita casa a 3-a, a comunicării.

Discuţia cu partenerul... vă veţi descoperi partenerul cum nu v-aţi gândit niciodată.

S-ar putea să vă întâlniţi făcând un drum, mergând la evenimente. Dar, atenţie! Trebuie să vorbiţi cu aceste persoane, să discutaţi pentru că Venus tranzitează casa a 3-a şi vă dă darul vorbirii. Ca voi, nu o să mai vorbească nimeni, să ştiţi! Cu Venus, îi cuceriţi! Aveţi şi replici, sunteţi spumoşi, sunteţi cei mai buni la capitolul comunicare, mai ales până în martie la anul.

Iar, dacă sunteţi într-o relaţie, Venus în Capricorn zice 'hai să construiesc cu partenerul pe ceea ce avem deja, să vorbesc cu el, să nu ne facem promisiuni, ci să ne arătăm ce putem face împreună'. Discuţia cu partenerul va deveni mult mai serioasă.

Iar pentru cei care vor să îşi schimbe discursul, modul de a dezbate, să studieze limbi străine, tutoriale, e o perioadă uimitoare cu Venus în tranzit în casa a 3-a.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite