Venus în Capricorn. Cum ne va afecta. Daniela Simulescu: Vom resimţi singurătatea la un nivel exagerat. Emoţiile, fluturaşii nu ne ţin de foame

Autorul articolului: Ioana Popa |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
EXCLUSIV
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a spus la ce ar trebui să ne așteptăm în perioada următoare, Venus intrând Capricon.

Planeta iubirii va începe tranzitul în semnul serios al Capricornului, unde va sta până pe 6 martie 2022. De obicei, Venus parcurge un semn în aproximativ o lună, dar de această dată va petrece mai mult timp pentru că va și retrograda, în perioada 19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022. Relațiile vechi vor trece prin teste. De asemenea, vom căuta relații atât pentru siguranța emoțională, cât și pentru cea materială. Vom fi atrași de parteneri cu diferență de vârstă și ne vom feri de idile. Partenerii vor dori fapte și nu vorbe.

"Venus va tranzita semnul Capricornului în perioada 5 noiembrie 2021 - 6 martie 2022. Relațiile lungi vor fi testate, iar cei singuri vor fi și mai selectivi în alegerea unui partener. Vom avea tendința de a căuta parteneri cu diferență de vârstă, mai mică sau mai mare. În orice caz, idilele sau relațiile complicate nu vor fi deloc avantajate”, a spus Daniela Simulescu.

"Vom resimţi singurătatea la un nivel exagerat"

"Venus în Capricorn are mai multe direcţii, dar în primul rând vorbeşte mult despre solitudine, despre singurătate. De ce? Pentru că, atunci când povestim despre Capricorn, vorbim despre un munte, despre arid, despre rece, despre uscat, despre pământ şi Venus, când intră în Capricorn, nu îşi arată emoţiile, sentimentele. Caută relaţiile stabile sigure şi foarte pragmatice. Mulţi dintre noi, cu Venus în Capricorn, vor începe să simtă singurătatea la un nivel exagerat, dar în loc să facă ceva în acest sens, ei scriu mesaje astrologilor, întrebând "cum îmi găsesc iubirea?". Tocmai de aceea facem emisiuni, spunându-vă că nu veţi găsi iubirea scriindu-le astrologilor, pe Venus în Capricorn.

Este important să simţim singurătatea şi să ne dăm seama că nouă ne cam place singurătatea respectivă, să ne cam place să nu stăm în relaţii. De ce? Poate pentru că avem frici. Îţi este frică de ataşament, de legătură şi nu mai vrei să intri într-o relaţie până nu ştii că este sigur şi de aceea ai nevoie de timp. Vom căuta persoane cu diferenţe de vârstă - fie mai mică, fie mai mare -, vom dori să ieşim cu oameni care sunt realizaţi profesional, financiar. Venus în Capricorn este acuzat că are o doză de oportunism, de materialism. Da, aşa este interpretat de toată lumea, doar că atunci când cineva are Venus în Capricorn, are nevoie de persoane care să o inspire, care să o facă să lupte. Orice om cu Venus în Capricorn are un spirit profesional, are ambiţii puternice, planuri de lungă durată. Cu Venus în Capricorn, nu se bagă în orice idilă. 

Vom resimţi singurătatea la un nivel exagerat, dar trebuie să ne dăm seama că noi ne băgăm în situaţia respectivă şi cu Venus în Capricorn trebuie să trecem la fapte concrete, la dovezi. Nu o să pice din cer niciodată. Dacă accepţi că îţi place să stai singur, de fapt accepţi că îţi este frică de o relaţie, de orice idilă, să fii trădat", a spus astrologul Daniela Simulescu. 

"Timpul o să vă asigure o relaţie serioasă"

"Venus în Capricorn are un zid iniţial, un mare, mare zid, dar în spatele zidului colcăie iubirea, este un vulcan de emoţii, oamenii ăștia sunt foarte carnali, foarte senzuali, foarte lipicioşi, foarte afectuoși. Trebuie să le dai timp. Când vorbim de Capricorn, vorbim de Saturn, părintele timpului. Ca să ajungi să îi cunoşti, trebuie să le oferi timp. Aveţi timp, acum, până în martie, să vă daţi şi vouă timp şi celorlalţi, să iubiți timpul. Timpul o să vă asigure o relaţie sigură, serioasă. 

Cu Venus în Capricorn, vom avea tendinţa de a părea mai pretenţioşi, mai cu nasul pe sus, mai snobi pentru că avem nevoie ca persoana cu care intrăm în relaţie să ne ofere siguranţă materială şi emoţională. Iubirea trece, de multe ori, şi prin stomac. Putem să ne iubim mult şi bine că, dacă murim de foame, s-a dus iubirea noastră pe apa sâmbetei. Vom fi mai pragmatici în a căuta un partener. Emoţiile, fluturaşii nu ne ţin de foame. Apropierea, tatonarea, toate aceste procese vor fi pe etape, planificate, în timp. Nu este bine să te grăbeşti, în perioada următoare, să intri într-o relaţie. În relaţiile care sunt de mult timp, oamenii se vor cam plictisi", a mai spus astrologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel