Venus în Capricorn. Relațiile lungi vor fi puse la GREA încercare. Vezi aspectele pe care planeta le va face

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Pexels
Pexels

Venus în Capricorn pune la încercare relațiile vechi și dă avânt relațiilor noi și potrivite. 

„Cu Venus în Capricorn până în martie să știți că relațiile care sunt de foarte mult timp, de 10, 20 sau chiar 30 de ani, oamenii se vor plictisi. Dacă ești într-o relație de mult timp și simți că te plictisești, simți că nu mai este nimic, nicio scânteie, nu e bine în perioada următoare să rămâi acolo, ci să cauți să schimbi ceva și să testezi relația în care te afli și să îți dai seama dacă ești blazat, dacă nu cumva stai în relația respectivă doar pentru că îți este frică de singurătate, doar pentru că îți este frică că nu o să te ajute nimeni. Dacă e așa, nu înseamnă neapărat că vei rupe relația, dar ar fi bine să încerci să mai schimbi ceva pe acolo. Acest lucru se va întâmpla în special în perioada 19 decembrie - 29 ianuarie, când Venus va retrograda. Veți auzi de divorțuri, veți auzi de despărțiri, de infidelitate exact acolo unde nu vă veți gândi. Veți auzi de persoane care și-au găsit iubirea în cineva mai tânăr cu 10 sau 20 de ani ca ei și n-o să vă vină să credeți și tot felul de situații din acestea destul de ciudate. 

Sau cu Venus retrograd în Capricorn veți relua legătura cu oameni pe care i-ați iubit acum 10, 20 sau 30 de ani și care reapar în viața voastră. Nu înseamnă că o să fie ceva serios, dar măcar să reluați legătura. Iar cu Venus în Capricorn ar fi recomandat să nu intrați neapărat în idile”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef al Astrosens. 

Aspectele create de Venus în Capricorn

„Venus în Capricorn ace niște aspecte la care o să vă rog să fiți atenți. Primul aspect important, pe 19 noiembrie face un trigon cu Uranus. Putem să scăpăm de blazarea aceea din relațiile lungi, relațiile contractuale. Și cu Venus în Capricorn, am face bine în perioada următoare dacă vrem să ieșim din singurătate, să căutăm parteneri alături de care să facem lucrurile oficial. Deci pe 19 noiembrie este un aspect bun. Între 21 noiembrie și 1 decembrie, Venus face sextil cu Marte. Este o perioadă de aproximativ 10 zile în care Venus se joacă cu Marte și aduce pasiune, romantism, joacă, intimitate. Venus e în Capricorn, Marte în Scorpion, se susțin, aduc zona de sexualitate și magnetism, de senzualitate, totul foarte pasional, foarte intens și ascuns de ochii lumii. Pe 1 decembrie Venus face un sextil cu Neptun, în care sperăm, ne imaginăm și visăm, iar pe 11 decembrie Venus face o conjuncție cu Pluto și aici e aici, pentru că e conjuncția de înaintea retrogradării. Îmi place foarte mult această conjuncție pentru că ne face să intrăm în relații care ne trezesc tot felul de stări, care ne transformă pe dinăuntru, care lucrează mult cu subconștientul nostru”, a mai explicat Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel