Venus în Capricorn, veşti bune pentru o zodie. Simulescu: Nu vă grăbiţi, aveţi răbdare

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
EXCLUSIV

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef ASTROSENS, a venit cu veşti bune pentru o zodie. 

"Cu Venus în casa a 11-a, prietenii vor fi de mare ajutor. Anturajul din care faceţi parte. Aveţi mai multă încredere, sunteţi mai vizibil, mai carismatic, mergeţi la evenimente, vă văd oamenii. Dar cu Venus în casa a 11-a, dacă sunteţi singur s-ar putea să vă placă de cineva din cercul de prieteni. Aşa că vă recomand să nu vă grăbiţi, să aveţi răbdare, să vedeţi cum sunt raporturile cu persoana respectivă. 

Relaţiile cu prietenii s-ar putea să se strângă altfel. Voi aveţi nevoie de ajutor, poate au şi ei nevoie de ajutor. Se ajunge într-un punct în care se încheagă relaţia, se stabilizează. O să vă simţiţi bine că ştiţi în momentele grele că puteţi avea încredere în cineva care vă poate ajuta. 

De asemenea, dacă lucraţi în zona artistică, creativă, cu Venus în casa a 11-a până în martie 2022, rezultatele se vor vedea altfel. Lumea va afla de voi. Dintr-odată sunteţi recomandat unor persoane, din zona artistică, dar şi din alte domenii. Vă sună oamenii să vă cheme la interviuri, tot felul de situaţii. Cel puţin pentru voi, să ştiţi că viaţa nu va fi liniştită. Vor fi multe evenimente. Nu sunt obositoare, ci foarte avantajoase", a spus Daniela Simulescu pentru Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti.

Luna în care să nu vă faceţi relaţie

"Pe 19 decembrie Venus va reîncepe retrogradarea, iar pe 25 decembrie Venus reia conjuncția cu Pluto. Deci ce s-a întâmplat pe 11 decembrie veți retrăi serios pe 25 decembrie. Interesant oricum, de Crăciun face această conjuncție. 

Pe 29 decembrie Venus retrograd face conjuncția cu Mercur, ne vom spune vorbe frumoase, vom face promisiuni. Atenție mare aici, pe 5 februarie Venus retrograd face un sexstil cu Neptun, reia sexstilul, începem iar să visăm sau să ne trezim. Pe 9 ianuarie Venus retrograd face conjuncție cu Soarele.

"Ferească universul să intru într-o relație în ianuarie"

Aici aș evita relațiile noi pe cât posibil. Pe 29 ianuarie când își oprește retrogradarea, își oprește retrogradarea exact cu trigonul cu Uranus care a fost și primul aspect a lui Venus. Ce se întâmplă? În toată perioada din ianuarie, adică Venus își oprește retrogradarea pe 29 ianuarie, dar țineți cont de un lucru, că și Mercur va retrograda începând cu 26 ianuarie. Ce înseamnă asta? Că se vor întoarce parteneri în viața noastră, că vom dori să rupem relațiile de lungă durată. Ianuarie să știți că dacă vă faceți niște rezoluții pe 31 decembrie, una dintre rezoluțiile voastre ar fi: "Ferească universul să intru într-o relație în ianuarie".

Cu Venus în Capricorn, retrograd și cu Mercur în Capricorn revizuiesc acestea căsătoriile civile, contractele. Vedeți că atunci când vorbim de Venus în Capricorn și mai ales și retrograd și cu Mercur, vorbește foarte mult de partaj. Deci ce dai tu, ce îți dau eu, cu ce rămânem pentru că Venus în Capricorn cere fapte. Ce am strâns, ce am făcut împreună, ce am construit împreună? Și vor fi multe discuții din acest punct de vedere, să știți, așteptați-vă mult și bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel