Venus în Casa a IX-a: filosofie și spiritualitate în relații

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Afla prin ce se caracterizează nativii care au Venus în Casa a IX-a în harta natală.

Venus guvernează Taurul și Balanța. Daca în Taur se exprimă printr-o apreciere a frumuseții sau a confortului material, în Balanță o să scoată în evidență nevoia de echilibru, armonie și relații.

De asemenea, plasarea lui Venus într-o casă a hărții indică acel domeniu al vieții în care un nativ caută și găsește plăcere și satisfacție. Daca ai, de exemplu, Venus în a cincea casa, acest lucru poate să reprezinte o atracție spre distracție, romantism și creativitate.

Venus este asociată și cu partenerii în relații, dar și cu maniera în care cineva se poarta într-o relație.

Tot Venus este cea care spune multe despre estetica și gusturile noastre personale. 

Afirmații pozitive pentru feminitate și abundență - Devii ceea ce gândești!

Tot ea este asociată cu viața socială a unei persoane și cu modul în care se bucură de activități sociale și evenimente culturale. Aspectele lui Venus pot dezvălui preferințele în ceea ce privește petrecerile, întâlnirile sociale și interacțiunile cu ceilalți.

Venus ne îndeamnă să ne conectăm cu propriile noastre emoții și să găsim pace și frumusețe în lumea interioară.

Ce este Casa a IX-a?

Tranzitele în Casa a noua pot aduce oportunități pentru călătorii internaționale sau pot marca o schimbare semnificativă ori o îndepărtare de la rutina zilnică.

Casa a noua, guvernată de semnul Săgetătorului, acoperă domenii precum gândirea superioară, expansiunea, limbi străine, inspirația, optimismul, publicațiile, radiodifuziunea, universitățile și învățământul superior, norocul, riscul, aventura, jocurile de noroc, religia, filozofia, moralitatea și etica.

Cum interpretăm Venus în Casa a IX-a?

Iubire pentru călătorii și culturi străine

Persoanele cu Venus în Casa a noua sunt adesea atrase de călătorii și experiențe culturale diverse. De asemenea, această poziție poate indica o preferință pentru parteneriate sau relații romantice cu persoane de alte naționalități.

Filozofie și spiritualitate în relații

Această poziție a lui Venus poate reda căutarea unui partener de viață care împărtășește aceleași convingeri filozofice sau spirituale.

Dependență sau dragoste? Acest test psihologic rapid îți arată în ce fel de relație ești

Educație și iubire

Persoanele cu Venus în a noua Casă pot găsi iubirea sau pot dezvolta relații romantice în timpul studiilor superioare sau în medii academice.

Estetică și artă în domeniul educației

Această poziție poate sugera o atracție puternică pentru frumusețea și estetica din alte culturi sau o apreciere a artei și a literaturii străine.

Venus în Casa a noua poate aduce o influență puternică a călătoriilor, a învățării și a filozofiei în viața romantică și în valorile personale ale cuiva.

Astrosens îți recomandă și: Venus în Casa a VIII-a sau sensibilitatea la schimbare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel