Venus în Casa a VII-a: înclinația către mariaj și relații stabile

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Ce reprezintă această poziție a lui Venus în harta natală?

Venus este a doua planetă de la Soare și este asociată cu dragostea, frumusețea, armonia, plăcerea, relațiile sociale și valorile estetice.

Este guvernatoarea zodiei Taurului și a Balanței și este considerată una dintre cele mai benefice influențe în astrologie.

Într-o hartă astrologică, poziția și aspectele lui Venus pot oferi informații despre cum ne exprimăm dragostea și frumusețea, ce ne atrage și ce ne face să ne simțim împliniți în relații. De asemenea, Venus poate dezvălui preferințele noastre estetice și modul în care ne gestionăm finanțele.

Diferite aspecte ale lui Venus, cum ar fi conjuncții, trigonuri sau opoziții cu alte planete, pot arăta modul în care aceste caracteristici sunt exprimate în viața unei persoane.

De exemplu, o conjuncție Venus-Marte poate indica o pasiune puternică și o dorință de romantism intens, în timp ce o opoziție Venus-Saturn poate reprezenta dificultăți în exprimarea afecțiunii și nevoia de a lucra pentru a obține și a menține relații.

Venus în Casa a VI-a: cooperare armonioasă și relații plăcute de muncă

Ce știm despre Casa a VII-a?

Casa a șaptea este Casa descendentului şi a relaţiilor.

Este în primul rând legată de relațiile afective. Mai ales cele serioase și oficiale. Fiecare dintre noi are câteva criterii pe care partenerul perfect trebuie să le îndeplinească. Pe toate acestea le găsim în această casă. 

După care, putem lua în considerare și parteneriatele de orice gen. Profesionale, sociale, legale.

Ce reprezintă Venus în Casa a VII-a în harta natală?

În astrologie, Venus în casa a șaptea este asociată cu relațiile, parteneriatele și căsătoria.

Venus, ca planetă a iubirii, frumuseții și armoniei, aduce o influență pozitivă în această casă.

Atunci când Venus se află în Casa a șaptea într-o hartă natală, persoana poate fi atrasă de parteneriate romantice și căsătorie.

Această poziție poate indica, de asemenea, o atracție puternică spre relații echilibrate și armonioase, în care comunicarea și colaborarea sunt aspecte importante.

Persoanele cu Venus în casa a șaptea pot fi plăcute, sociabile și atrăgătoare pentru alții, ceea ce poate contribui la abilitatea lor de a forma relații de lungă durată și parteneriate stabile.

Cu toate acestea, influența lui Venus în Casa a șaptea poate indica și o tendință de a pune prea mult accent pe relații și parteneriate, ignorând uneori propriile nevoi și dorințe în favoarea celor ale partenerului. Este important ca persoanele cu această poziție să învețe să găsească un echilibru între a-și îndeplini propriile nevoi și a susține partenerul în relațiile lor.

Ai în vedere și următorul articol: Tranzitele lui Venus în 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel