Venus în Casa a XI-a: tendința de a se împrieteni ușor și de a avea relații armonioase

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Ce înseamnă să ai Venus în Casa a XI-a? Citește articolul nostru!

Din punct de vedere astrologic, când ne gândim la Venus, vorbim despre iubire, frumusețe, armonie, valori personale, plăceri și relații.

De asemenea, Venus guvernează modul în care ne raportăm la dragoste, relații și conexiuni sociale, precum și gusturile noastre și preferințele artistice.

Venus întruchipează relațiile romantice, atracția și compatibilitatea. Poziția și aspectele lui Venus într-un horoscop pot oferi indicii despre felul în care cineva iubește și este iubit, precum și despre preferințele cuiva în materie de parteneri romantici.

Ea caută armonia și echilibrul în relații. Ne inspiră să căutăm pacea în mediul nostru înconjurător și vrea să cultivăm relații sănătoase și pline de iubire.

Vezi mai multe aici: Ce spune semnul lui Venus despre relațiile tale?

Tot Venus reprezintă frumusețea și eleganța, precum și gusturile noastre estetice. Ea ne influențează preferințele în artă, modă, design și alte aspecte ale culturii și esteticii.

De fapt, Venus reprezintă valorile noastre personale și ceea ce considerăm important în viață. Aceasta poate include aspecte precum integritatea, respectul, echilibrul și echitatea.

Despre ce ne vorbește a unsprezecea Casă în astrologie?

Daniela Simulescu ne-a oferit un rezumat al informațiilor despre Casa a unsprezecea. Cum este numită aceasta? Casa viitorului și a prietenei. 

Astrologul ne spune că există mai multe modalități de a interpreta această casă. Pe scurt, aici găsim iubirea de la alții. De exemplu, daca a cincea casă discută despre iubirea pe care ne-o oferim, în a unsprezecea casă discutăm despre colectiv, prieteni, comunitate, anturaj sau echipe.

Mai mult, aici găsim și dorințele sau planurile noastre pentru viitorul apropiat. Ne spune despre cât de populari suntem și cât de vizibili. Deoarece Casa a unsprezecea este a doua de la Casa a zecea, vorbim și despre roade, venituri, câștiguri. 

Nu în ultimul rând, avem de-a face și cu internetul, tehnologia, inovațiile, digitalizarea.

Ce înseamnă când în hartă avem Venus în Casa a XI-a?

Nativul are tendința de a se împrieteni ușor și de a-și forma relații armonioase cu diverse grupuri sau persoane din cercul său social. De regulă, acești nativi sunt atrași de persoanele care împărtășesc aceleași interese și valori estetice ca ei.

Grupuri și comunități

Persoanele cu Venus în Casa a XI-a pot fi implicate în activități artistice sau culturale, în cadrul unor grupuri sau organizații sociale. Valorile lor personale sunt reflectate și prin intermediul acestor conexiuni sociale.

Aspirații și idealuri

Venus în casa a XI-a poate influența aspirațiile și idealurile cuiva, pe care le face să fie legate de frumusețe, armonie și cooperare în cadrul grupurilor sau comunităților în care se implică.

Relații de prietenie

Relațiile romantice pot avea tendința să înceapă inițial ca simple prietenii sau să fie puternic legate de mediul social în care nativul este implicat. Prietenii pot juca un rol important în viața lor romantică.

Valori sociale

Venus în casa a XI-a va evidenția importanța valorilor sociale și a cooperării pentru un nativ. Aprecierea artei, frumuseții și echilibrului poate fi experimentată și manifestată în cadrul comunităților sau grupurilor sociale.

Poți să citești și: Venus în Casa a X-a: atracția pentru profesii legate de artă, modă, frumusețe sau divertisment

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel