Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Venus intră în semnul Leului pe 5 iunie! Ce le așteaptă pe ultimele ȘASE semne din zodiac?

De pe 5 iunie, Venus o să iasă din Rac, semnul cunoscut pentru blândețe și sensibilitate și va intra în cel flamboaiant al Leului. Acest tranzit o să dureze până la 9 octombrie.

Venus în Leu este întruchiparea unei regine! O reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții, a pasiunii, a esteticului și a iubirii. Totuși, trebuie să amintim și de faptul că Venus este și planeta banilor. De cele mai multe ori, putem afirma și că dragostea trece prin stomac.

Odată cu tranzitul lui Venus în Leu, putem să avem și o notă de dramatism. Dar, mai presus de toate, ne dorim să ieșim în văzul lumii, să strălucim, să fim văzuți, observați, admirați. Să dansăm, să ne lăudăm cu ținutele noastre și să întoarcem toate privirile.

Mai mult decât atât, putem fi martorii unei explozii de energie, dorință și înflăcărare. Avem nevoie să strălucim!

Venus este cea care își dorește să ne bucurăm mai mult de viață și să nu uităm să ne oferim respect, atât nouă, cât și celorlalți.

Totuși, nu o să fie un tranzit simplu, fiindcă Venus va retrograda în același semn al Leului, în perioada cuprinsă între 23 iulie și 4 septembrie.

Balanță/Ascendent în Balanță

Acest tranzit îți priește! Ba chiar o să îți placă de minune. În primul rând, nu trebuie să omitem faptul că Venus este guvernatoarea ta, intră într-un semn care îți priește, dar și într-o casă în care se simte bine, a 11-a. 

De fapt, în această vară, nu prea o să știi de tine. Mai ales că Venus o să și retrogradeze, ai grijă la inimile pe care le poți frânge, mai ales din mediul prietenilor. Vezi cine se îndrăgostește de tine sau pe cine pui tu ochii.

Totuși, nu îți face planuri prea repede cu anumite persoane. Dacă ai cunoscut pe cineva și ți se pare că este perfect, ai face bine să nu te grăbești. Până în octombrie, este foarte important să oferi șanse, dar și să testezi terenul, nu să prezinți pe cineva tuturor, din prima.

Ești încurajat să ieși, să te distrezi și să cunoști oameni noi. Între 23 iulie și 4 septembrie, ai grijă în ce fel de relații intri. Dacă grăbești lucrurile, nu e de bine. Pentru că, odată cu tranzitul lui Venus în Leu, te poți îndrăgosti de narcisiști. Alege mai mult cu mintea.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ai nevoie de respect în carieră. Dacă simți că nu mai există respect în relația cu șefii sau cu oamenii importanți de la locul de muncă, fă ceva. Cu Venus în Casa a 10-a, din punct de vedere profesional, îți merge foarte bine până în toamnă.

Marte, guvernatorul tău, își dorește de la tine să fii mai îndrăzneț, să mai ieși puțin de sub propria carapace. Să fii mai curajos și să nu mai ții totul în tine. 

Cu acest tranzit, o să emiți și pretenții, o să oferi și o să dorești respect. Nu uita că această Casă are legătură și cu statutul marital. Mulți dintre nativi se pot gândi să se mute cu partenerul, pot decide să cumpere ceva alături de el sau să se căsătorească. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai face bine să te plimbi cât este vara de lungă! Venus o să fie în Casa a 9-a, deci ai aspecte favorabile în acest sens. În plus, cine știe pe cine poți cunoaște! Mai ales dacă ești singur. Bucură-te, mergi în călătorii, la tot felul de evenimente și dezbateri. Ieși mai mult în lume.

Dacă ai examene de susținut, este o perioadă la fel de bună și în zona educației. Ai grijă să te respecți mai mult. Poți alege din nou o formă spirituală, de care să te bucuri.

Venus în Casa a 9-a îți poate aduce și un soi de snobism. Îți dorești să faci parte din cele mai înalte cercuri. Din grupuri superioare. Dar, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să te plimbi cât mai mult.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va intra în Casa a 8-a! Iar acest aspect vorbește despre sexualitate, despre bucuria care provine de aici. Așa că toată vara, știi ce ai de făcut! Ori, dacă ai simțit că în relația de cuplu, pasiunea nu mai este ca înainte, caută metode să te bucuri din nou alături de partener.

Cu Venus aici, vorbim și de respectul față de propria stabilitate financiară. Dar și de a fi ajutat și de a primi. Atunci când Venus se duce în Casa a 8-a, primești energie, resurse și bani. Pe care la început nu le vrei neapărat, dar ai nevoie să te deschizi.

Este o perioadă bună și pentru credite, finanțări, asocieri sau dividende. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Teoretic, cu ce poate să vină Venus în Casa a 7-a? Cu dorința de a cunoaște oameni noi, dacă ești singur. Dar și cu dorința de a fi cucerit și de a cuceri, la rândul tău. Vrei să fii răsfățat de cealaltă persoană.

Dacă ești într-o relație, Venus are chef de altceva, nu doar de simpla rutină de zi cu zi. Îți dorești să te plimbi, să retrezești pasiunea, să te răsfeți. 

Oricare ar fi situația, ai nevoie de oameni care să te iubească, să te răsfețe și să te alinte. Dar asta va porni de la tine!

Atenție totuși, pentru că Venus va și retrograda în Casa a 7-a, deci se pot întoarce parteneri din trecut, care îți pot da viața peste cap. Așa că ai grijă la atitudinea ta, fii detașat. 

Până în octombrie, ar fi bine să nu iei decizii importante pe plan relațional. 

Pești/Ascendent în Pești

Venus o să tranziteze Casa a 6-a. În primul rând, vorbim despre respectul față de stilul de viață. Dacă nu mănânci corect și nu te odihnești suficient, nu este un lucru bun. 

În pus, Venus își dorește să acorzi atenție, în mod practic, la rutină și cotidian. Nu trebuie să te neglijezi.

Trebuie respect și pentru modul în care muncești. Nu trebuie să mai tragi de tine la locul de muncă, fiindcă vei primi apreciere oricum, cu Venus în Leu. Relațiile cu colegii se pot îmbunătăți la rândul lor.

Urmează o perioadă bună și pentru curățenia în garderobă. 

Îți recomandăm să citești și: Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru primele ȘASE semne din zodiac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel