Venus în Leu până pe 9 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Venus a intrat în Leu, semn în care va sta până pe 9 octombrie. Cu toții vom fi obligați să învățăm ce înseamnă respectul!

Venus nici nu a intrat bine în semnul Leului, că deja beneficiază de o mulțime de aspecte: opoziția cu Pluto din Vărsător, careul cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion și în curând careul cu Jupiter!

De obicei, Venus stă cam o lună într-un semn, dar iată că anul acesta, va sta în Leu din iunie până pe 9 octombrie. Și asta pentru că va și retrograda,  în perioada cuprinsă între 23 iulie și 4 septembrie.

Din fericire, în prima parte a tranzitului, beneficiază și de prezența lui Marte, care este în Leu până pe 10 iulie. Am putea spune că de pe 5 iunie, până pe 10 iulie, cei doi aștri, ai iubirii și ai pasiunii, se întâlnesc într-unul dintre semnele lor preferate. 

Laitmotivul acestui tranzit este respectul, care poate fi moneda noastră de schimb. Ofer, dacă oferi și tu, pentru că Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi înșine. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat de cele mai multe ori.

Venus este o planetă personală. Din iunie până în octombrie, gândește-te unde nu primești respect! Unde nu îl primești, cu Venus în Leu, trebuie să îl ceri. Și dacă nu îl primești, nu trebuie să mai oferi nici tu.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus tranzitează casa a 5-a. Dacă ești singur, dar și dacă ești într-o relație, totul trebuie să pornească de la tine. Să te pui pe primul loc, să înțelegi cât de mult contezi, cât de important e să ții cont și de ceea ce îți dorești. Până pe 9 octombrie, este o perioadă minunată pentru apropierea de copii, dar și pentru a-ți redescoperi pasiunile. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a patra. Ești mult mai atent la mediul în care trăiești, ceva merită schimbat acolo. Ce e vechi nu mai aduce nimic bun în viața ta, așa că Venus în Leu te-ar putea ajuta să aduci noul și să scapi de ce e ruginit, la propriu și la figurat. Mai ales în ceea ce privește familia sau locuința. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a treia. Totul pornește de la cuvinte. Acest tranzit te poate ajuta să comunici. Știm că te pricepi, dar în următoarele luni, vorbele tale vor fi câștigătoare. Ce nu ai spus, ce ai ținut în tine poate să iasă acum afată. Mai scoate de acolo, vorbește, nu mai ține, găsește-ți cuvintele și spune. Vorba dulce, mult aduce. Până pe 9 octombrie vei călători mai des. 

Rac/ Ascendent în Rac

Ei bine, de data aceasta este vorba despre răsfăț, cheltuieli și alte plăceri care implică banii. Tranzitul lui Venus în Leu prin casa a 2-a reprezintă atât veniturile, cât și cheltuielile. Cheltuieli pentru propria placere și până la urmă, ce e rău în asta? De asemenea, până pe 9 octombrie vei beneficia și de o creștere a resurselor. 

Leu/ Ascendent în Leu

Marte este în semnul tău, Venus este în semnul tău. A, și să nu uităm de Lilith! Ești pe un piedestal și da, de ce nu? Ți-ar prii să te duci în oglindă, să te admiri, să te iubești. Venus vrea să îți găsești propria plăcere. Și să găsești oamenii și situațiile care te pot pune în valoare. Până pe 9 octombrie, poți frânge multe inimi. Nivelul de atractivitate este destul de crescut. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cu Venus prin casa a 12-a, vei avea puțin de furcă. Mai ales până pe 9 octombrie. Stai departe de relațiile indisponibile. Sau trezește-te mai ales dacă ești deja într-o relație toxică! Împacă-te cu situația, iartă și mergi mai departe. Să știi că vei primi ajutorul unor persoane de la care nu te-ai fi gândit vreodată că ai putea primi ceva, nu ai fi crezut că ar putea fi beneficii. 

Citește și Previziunile lunii IUNIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, în Leu în casa a 11-a ai o perioadă bună pentru a ieși, pentru a te conecta cu prietenii, pentru a face planuri. Să-ți găsești locul în cercul tău este o idee extrem de bună. Am putea spune că până în 9 octombrie, vei accesa noi comunități de oameni, dar te vei și întoarce la unii din trecut. Să nu uităm că Venus va și retrograda în perioada 23 iulie-4 septembrie! Și este cazul să înveți să vezi prima dată partea plină a paharului. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Până pe 9 octombrie, ai aspecte minunate în ceea ce privește cariera. Cu Venus, Marte și Lilith în casa a zecea, vei emite pretenții, vei negocia mai bine și vei primi ceea ce îți dorești. Vei fi chiar mai lingușitor cu șeful. Dacă tu reușești să fii mai atent la nevoile lui, și el o să fie mai atent la nevoile tale. Unele decizii vor fi amânate, dar nu dispera, la finalul anului vei avea un statut profesional mult mai bun!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus se apropie de Marte și Lilith în casa a 9-a. Dacă ai așteptat clipa potrivită pentru a pleca, este în sfârșit momentul să pornești. Te poți stabili în altă țară, te poți întoarce în țara natală. Concediul va fi de neuitat. Anul acesta chiar o să te bucuri și tu de vacanță. Urmează câteva luni bune și pentru cei care vor susține examene și teste. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Venus în Leu în casa a 8-a, faceți planuri și în special planuri care țin de bani. Poate îi ajutați și pe alții să vadă mai bine situația financiară, vă veți dovedi a fi buni sfătuitori. Până pe 9 octombrie, vei fi tentat să faci unele investiții. Îți recomandăm să fii foarte atent în momentul în care vei negocia. Extravaganța nu este de bun augur. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Până pe 9 octombrie, vor fi multe beneficii din punct de vedere relațional. Cei singuri pot cunoaște persoane interesante. Puțin narcisiste, ce-i drept! Aveți grijă între 23 iulie și 4 septembrie, când Venus va retrograda: se pot reîntoarce foști parteneri! Nu vă recomand să vă reîntoarceți la ei imediat. Venus în tranzit în casa a 7-a o să vă ajute foarte mult, trebuie doar să vă știți valoarea.

Pești/ Ascendent în Pești

Venus va tranzita casa a șasea. Și voi trebuie să fiți alături de colegi ca și ei să fie alături de voi. Până pe 9 octombrie, veți munci mult și vor apărea numeroase schimbări la serviciu. Unele chiar vă vor pune în valoare. Pe de altă parte, trebuie să vă gândiți și la stilul de viață, la rutina zilnică. Dar și la sănătate!

Tranzitul lui Marte în Leu până pe 10 iulie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel