Venus în Rac. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Dacă Venus era în semnul Racului la momentul nașterii tale, acest lucru se va manifesta într-un anumit fel în relațiile pe care le ai. Iată ce presupune acest aspect astrologic din harta natală!

Poate că știi deja că în astrologie, Venus este planeta frumuseții, a iubirii, a plăcerii și a banilor. Plasarea sa în harta natală ne va afecta modul în care ne demonstrăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași. Mai mult, vorbește și despre propria noastră atracție.

În plus, Venus oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în ceea ce privește cheltuielile. Ne arată ce fel de estetică ne atrage. Dar, poate cel mai important, Venus ne indică în ce relații prosperăm. Ce anume ne stârnește plăcerea.

Semnul nostru Venus ne zice despre ce ne face fericiți în dragoste. Fiindcă relațiile romantice sunt importante în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus.

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea și cum iubește. În cea a unui bărbat, poziția lui Venus arată de ce tip de femei este atras.

Putem afirma că Venus va avea un rol important în 2023. Pentru că vine rândul retrogradării. Ceea ce înseamnă că pe durata întregului an putem repara relații și putem intra în relații foarte serioase. 

Nu semnul solar/zodia partenerului este atât de important, ci semnul lui Venus. Asta ca să știi cu cine ești "mai compatibil".

Nu știi unde ai Venus în harta natală? Poți afla de AICI.

Chiar dacă tu și un partener nu aveți semnele lui Venus compatibile, nu înseamnă că nu o să poți rămâne cu el. Presupune doar că trebuie să lucrezi un pic mai mult la relație, astfel încât să fiți pe aceeași lungime de undă la capitolul dragoste.

Iată cum se manifestă Venus în Rac!

Trebuie să știi că Venus în Rac este cea care aduce loialitate, siguranță și statornicie. Persoanele cu Venus în semnul Racului adoră gesturile romantice sau discursurile sentimentale. Sunt avide de toată atenția ta. Le poți cuceri cu aceste lucruri, chiar dacă în adâncul inimii, se pot teme de abandon, trădare și singurătate.

Însă, dacă și-au deschis sufletul pentru tine, persoanele cu Venus în Rac își răsfață partenerul cu afecțiune și cu multă dragoste. Ba mai mult, acești nativi sunt observatori foarte atenți și pot simți dacă îi minți sau dacă ai secrete față de ei. Pentru ei, familia este foarte importantă, așa că ar fi bine să câștigi inima mamei, a bunicii sau a celor mai buni prieteni.

Cum arată o întâlnire cu o persoană care are semnul lui Venus în Rac? Îi place să se alinte, să se răsfețe și să discute până la miezul nopții, despre orice subiect. Pe scurt, ești o companie grozavă și datorită comportamentului tău, îi faci pe ceilalți să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă ai Venus în Rac, este posibil să simți nevoia de a testa afecțiunea, dar și loialitatea partenerului.

Dacă partenerul nu a trecut testul, cei cu Venus în Rac țin ranchiună și se retrag în carapacea lor pentru o vreme. Când se simt în siguranță, nativii cu Venus în Rac sunt foarte iubitori, înțelegători, grijulii și de încredere. Dar nu le trăda niciodată așteptările, pentru că vor schimba foaia!

Cu cine sunt cei mai compatibili? Cu nativii cu Venus în Rac, Venus în Scorpion, Venus în Pești sau Venus în Capricorn.

Îți recomandăm și: Venus în Gemeni. Ce înseamnă acest aspect astrologic în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel