Venus în Rac din 7 mai. Horoscopul iubirii pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Venus se pregătește să intre în zodia blândeții și a sensibilității. 

Pe 7 mai, Venus își va începe tranzitul în semnul Leului, care va dura până pe 5 iunie. 

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Venus, Micul Benefic, va beneficia și de un sextil de semn cu Jupiter, Marele Benefic. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. 

În plus, mai gândiți-vă la ceva! Acest tranzit va fi precum calmul dinaintea furtunii! Venus va intra în Leu pe 5 iunie și va ieși din acest semn tocmai pe 9 octombrie! De obicei, Venus petrece aproximativ o lună într-un semn, dar în acest an, este rândul retrogradării. Iar aceasta va alea loc în perioada 23 iulie-4 septembrie! Deci luați-vă porția de liniște acum pentru că vara va fi una incendiară din punct de vedere amoros!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus intră în casa a 4-a, s-ar putea să vrei să petreci mai mult timp cu partenerul și mai mult timp de calitate cu oamenii care îți sunt foarte dragi. Poate o să simți nevoia să redecorezi, să faci din casa ta un spațiu mult mai primitor. Și cum și Marte, guvernatorul tău, tranzitează același sector, toată energia ta va fi investită în acest sector. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus, guvernatorul tău, intră în casa a 3-a, îți priește, ești mai deschis, mai dispus să îți expui sentimentele, dar să îi și asculți pe ceilalți și mai predispus la empatie. O să fii mai înțelegător cu cei din jurul tău decât erai până acum. Jupiter va intra și el pe 16 mai în semnul tău. Deci urmează o perioadă de expansiune. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

S-ar putea ca Venus în casa a 2-a să te facă să dorești să cheltuiești mai mult pentru plăcerile tale sau să vrei să cumperi cadouri pentru casă, pentru familie. Ideal ar fi să investești în tine, să cumperi lucruri pentru tine, dar să fii cumpătat. Vei scăpa în curând și de retrogadarea lui Mercur în casa a 12-1. 

Rac/ Ascendent în Rac

Venus te vizitează până pe 5 iunie! Senzualitate, romantism, bucurie și plăcerea de a fi acasă sau în vacanță cu partenerul, asta aduce Venus chiar în semnul tău. Pe de altă parte, ești preocupat de cum arăți, vrei să investești mai mult în look-ul tău, vrei să te îmbraci diferit. S-ar putea să te placi mai mult.

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Venus în casa a 12-a, ai senzația că urmează ceva, ești nesigur, ești suspicios, nu te simți în totalitate în apele tale. Pendulezi între trecut și viitor sau te gândești la anumite iubiri din trecut. Ai grijă la somn și la sănătate în perioada aceasta. Și pregătește-te de o vară extravagantă! Venus va intra în semnul tău pe 5 iunie!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Venus intră în casa a 11-a și îți priește. S-ar putea să fie o perioadă interesantă pentru întâlniri, viață socială. Însă, în același timp, s-ar putea să ai niște revelații cu privire la oamenii cu care să îți petreci timpul și la oamenii la care să renunți. Să spunem că vei deveni mai selectiv, nu neapărat mai mofturos. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cariera e foarte importantă, dar și statutul cu Venus în casa a 10-a. Să nu uităm că până pe 20 mai și Marte este tot acolo. O să fii competitiv, poate că dorești să fii promovat. Viața profesională este cea care are prioritate, dar pentru asta o să ai nevoie de sprijin de la partener.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Venus se duce în casa a 9-a, deci tânjești după călătorii, este perioada vacanțelor, ai vrea să pleci, să te reinventezi, poate să trăiești câteva revelații. Dacă ești în căutarea unui partener, s-ar putea să te surprinzi pe tine însuți cu alegerile tale. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Venus se duce în casa a 8-a. Venus nu vorbește doar despre iubire, senzualitate și plăcere, ci și despre bani, iar de cele mai multe ori, dragostea trece prin stomac, așadar aveți grijă la cum gestionați bugetul. Fiți mai convingători în a obține banii celorlalți.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Venus intră în casa a 7-a, deci accentul cade serios pe romantismul din cadrul relațiilor. S-ar putea să fiți mai blânzi, mai carismatici, să doriți să aveți o relație mai frumoasă, mai armonioasă, să vă gândiți la dezvoltarea acesteia pe termen lung. Jupiter va intra pe 16 mai în casa a 5-a a iubirii, deci urmează aspecte minunate pe plan amoros!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Colegii te enervează, ai nevoie de echilibru la serviciu cu Venus în casa a 6-a. Toate eforturile tale se duc în zona carierei unde s-ar putea să ai tendința să și victimizezi puțin. Ai grijă la sănătate, dar și la relația cu partenerul de cuplu. Astrele îți recomandă să mai repari ce nu funcționează pe plan relațional. De pe 5 iunie, Venus va intra în casa relațiilor, de unde va și retrograda. 

Pești/ Ascendent în Pești

Venus se duce în casa a 5-a, deci ești printre cei care beneficiază cel mai mult de darurile aducătoare de plăceri ale lui Venus în Rac. Iar Venus se alătură lui Marte, planeta pasiunii. Se anunță pentru tine bucurie, distracție, creativitate și multă inovație în sectorul hobby-urilor și al pasiunilor. Distracție la superlativ!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel