Venus în Scorpion, 10 septembrie - 7 octombrie. Dragostea nu se dă cu porția

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Articole
Venus în Scorpion, 10 septembrie - 7 octombrie. Dragostea nu se dă cu porția. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Venus în Scorpion, 10 septembrie - 7 octombrie. Dragostea nu se dă cu porția. Sursă foto: Pixabay

Venus va tranzita semnul Scorpionului începând cu 10 septembrie. Menționez că vor resimți acest tranzit cei care au marcaj fix în astrograma natală (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). 

Când Venus tranzitează semnul Scorpionului, avem de-a face cu o singură strategie în zona sentimentală: totul sau nimic. Iubirea nu se cântărește, nu se dă cu porția, ci ori se dă, ori nu se mai dă. Extremismul acesta este menit să testeze persoana iubită. Să îți dai seama dacă încă mai are sentimente puternice și profunde pentru tine. Că altfel, de ceva superficial chiar nu ai nevoie.

Dorințele sunt aprinse, instinctele destul de prezente, senzualitatea cunoaște cote alarmante. Și să nu mai discutăm despre gelozie, posesivitate și dramatism. Treci din rai în iad și invers într-o clipită. De obicei, oamenii care au Venus în Scorpion în harta natală adoră să își facă partenerii să sufere, să îi implore, să fie dependenți de ei. Deci îți dai seama ce perioadă ne așteaptă! Ca să nu mai vorbim de erotism. În săptămânile ce urmează, cei care au probleme în dormitor le pot rezolva. Iar ceilalți pot experimenta senzații nebănuite, amețitoare chiar. Produsele pentru adulți se vor vinde ca pâinea caldă.

Ai grijă pe unde îți lași telefonul și cui îi dai parolele tale! Venus în Scorpion îi va potența pe partenerii suspicioși. Și din nimic pot face ditamai scenariul de filme polițiste. Nici nu le trebuie școala de detectivi! Controlează și manipulează totul!

Toate ca toate, dar să știi că acest tranzit are și câteva daruri importante: regenerarea și cicatrizarea rănilor cauzate de inimi frânte.

În călătoria sa prin semnul arzător al Scorpionului, Venus va face o serie de aspecte care merită menționate.

17 septembrie: Venus careu Saturn

Ne vom îndoi de capacitatea noastră de a atrage posibili parteneri. Nu ne place cum arătăm, ne simțim respinși, reacționăm exagerat la orice critică. Iubirea de sine este cel mai bun remediu pentru un asemena aspect.

23 septembrie: Venus opoziție cu Uranus

Iubirea nu vine de unde și de la cine te aștepți! Relațiile blazate pot avea probleme. Venus vrea angajament ferm, iar Uranus vrea prospețime și libertate. Nimic nu este predictibil în dragoste.

29 septembrie: Venus trigon Neptun

Visezi mult. Îți imaginezi tot felul de povești pe care vrei să le trăiești. Romantismul și sensibilitatea se împletesc armonios. Ești mai tandru, mai afectuos, vei respinge agresivitatea. Ești dispus să ierți. Îți mai pierzi din spiritul practic.

1 octombrie: Venus careu Jupiter

Când Micul și Marele Benefic sunt într-un aspect provocator, atunci avem de-a face cu un exces de zel, încredere oarbă și dramatism. Lene și tendința de a căuta scurtături. Și cum Venus are legătură cu banii, în preajma acestei zile putem cheltui mai mult decât este cazul.

2 octombrie: Venus sextil Pluto

Îți recapeți puterea și încrederea. Partenerul vede asta și apreciază că devii responsabil de propriile fapte. De altfel, te implici ca nimeni altul în relație. Te deschizi, devii mai vulnerabil și deci mai onest față de persoana iubită.

Să nu uităm de faptul că, anul acesta, mai exact pe 19 decembrie, Venus își va începe retrogradarea în semnul Capricornului. Deci recomandabil ar fi să îți vindeci de pe acum “bubele”!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience