Venus în Taur de pe 29 aprilie: O petrecere cu răsfăț și voie bună

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astăzi, pe 29 aprilie, Venus își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va rămâne până pe 23 mai. Vom avea timp suficient să ne bucurăm de viață! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Deși acest tranzit are loc în fiecare an, acum este mult mai special. Venus se întâlnește cu Jupiter, iar întâlnirea lor este magică.

Când vorbim despre Venus, ne referim la frumusețe, feminitate, iubire, dragoste și plăcere. Dar are și o componentă financiară. Arhetipul Taurului este cel al resurselor, confortului și al siguranței.

Venus se simte foarte bine în Taur, este locul ei preferat. Așadar, ne aduce o petrecere. Cum face asta? Ne bucurăm de mâncare bună, băutură fină, haine frumoase, îmbrățișări și dansuri. Toate simțurile sunt mulțumite. Pentru că îl avem și pe Jupiter în ecuație, petrecerea se amplifică.

Deoarece ne aflăm într-o perioadă foarte încărcată cu alegeri, noi trebuie să ne creăm o bulă.

Rănile pe care le aduce Chiron în fiecare semn astrologic. Ce lecții ne oferă?

Care sunt recomandările Danielei Simulescu? Dacă ai așteptat momentul să-ți faci o schimbare de înfățișare, acesta este. Totodată, pregătește-te să-ți îmbunătățești garderoba. Este o perioadă bună și pentru a face investiții. În plus, dacă vrei să faci o declarație sau un cadou partenerului, acum ar fi timpul să o faci.

Venus este considerată „Micul Benefic”, iar Jupiter „Marele Benefic”. În astrologie, este unul dintre cele mai bune aspecte pe care le putem avea. Cele două împreună aduc încredere, afecțiune, senzualitate și oportunități. Pe 23 mai, când acești aștri se întâlnesc, avem cea mai romantică zi din an.

Pe 18 mai, Venus face o conjuncție cu Uranus. Ne cere ceva diferit. Orice ai vrea să faci sau oriunde ai vrea să mergi, caută un element surpriză. Plăcerea și bucuria apar și din noutate.

Ce beneficii aduce Venus în Taur pentru fiecare zodie până pe 23 mai

Dat fiind că vom avea o perioadă bună, astrologul recomandă să te bucuri de ea din plin. Venus în Taur își dorește ca tu să fii cea mai bună investiție. Orice ai nevoie, de la haine până la telefon, este momentul în care să faci acea achiziție!

Cu cât te răsfeți mai mult, cu atât vei primi mai multe oportunități de la viață. Când oamenii te vor vedea că te respecți și ești bucuros, se vor purta asemenea a ceea ce tu emani. Toți vor dori să fie în preajma ta!

Până la finalul lui mai, caută ceva în care să investești și găsește motive de bucurie. Nu respinge invitațiile la evenimente. Dacă apare o reducere la brandul preferat, profită de ea. Gustă feluri noi de mâncare.

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel