Venus intră în Scorpion. Ce ne pregătește acest tranzit?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Venus intră în Scorpion pe 4 decembrie și va rămâne acolo până pe 29 decembrie. Vom avea timp suficient să trecem prin tot felul de stări pe plan afectiv, dar și pe plan financiar. Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne spune mai multe detalii.

În timpul verii, Venus a retrogradat între 23 iulie și 4 septembrie. Nu a fost ușor pentru mulți din punct de vedere afectiv, dar nici financiar. Orice tranzit al lui Venus după retrogradare este important.

Venus retrograd în Leu ne-a învățat diferența dintre iubirea bazată pe atracție și cea bazată pe compatibilitate. Când această planetă retrogradează, indiferent de moment, avem tendința de a stabili conexiuni, parteneriate sau relații pe o bază nesolidă.

Arhetipul Scorpionului este cel al regenerării, al păsării Phoenix, al secretelor, misterelor și al suferințelor acute. Cei care au marcaj scorpionic în astrogramă sunt atrași de tot ceea ce implică dramă și lipsa unei existențe liniare.

Venus este reprezentată de Afrodita în mitologie. În astrologie, reprezintă mai multe aspecte. În astrograma unei femei, arată feminitatea, modul său de a iubi și orice ține de plăcere. În astrograma unui bărbat, reprezintă tiparul de femeie pe care acesta o caută pentru a se îndrăgosti sau căsători. Dar Venus nu înseamnă doar iubire, frumusețe și plăcere, ci are și o componentă financiară și una legată de conflicte. Afrodita avea abilitatea de a declanșa sau a calma războaie.

Citește și Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac.

Tranzitul din 4 decembrie aduce extremisme, profunzime și tensiuni. Totul devine prea intens.

În această perioadă, vom fi mult mai geloși, obsesivi și extremiști. Venus în Scorpion ne îndeamnă să creăm scenarii. În același timp, oamenii vor avea o dorință puternică pentru plăcere. Persoanele cu marcaje de Scorpion au teama trădării și a pierderii.

Tranzitul ne ajută să fim autentici și să spunem adevărul. Scoatem la iveală sentimentele și blocajele interioare, dându-le drumul. O persoană cu Venus în Scorpion respinge lipsa autenticității și a adevărului.

Arhetipul Scorpionului știe că vine iarna, dar știe sigur că după aceea vine vara. De aceea, manifestă un devotament deosebit în relații și la muncă. Rămâne alături de tine în orice situație. Iubirea va cunoaște nuanțe uimitoare în perioada 4-29 decembrie.

Aspecte ale tranzitului lui Venus în Scorpion

6 decembrie - Venus trigon cu Saturn
Saturn oprește pornirea de a face oamenii să sufere, mai mult decât au făcut-o deja. O să ne arate că trebuie să fim mai blânzi cu ceilalți.

10 decembrie - Venus opoziție cu Jupiter în Taur
Ambele planete se află pe o axă financiară. Posibile decizii la nivel mondial referitoare la salarii, inflație, dobânzi, și alte subiecte financiare.

21 decembrie - Venus opoziție cu Uranus
Pot apărea îngrijorări financiare. Înaintea sărbătorilor, instabilitate și în planul relațional.

25 decembrie - Venus trigon cu Neptun
Un aspect pozitiv pentru imaginație și intuiție.

29 decembrie - Venus se pregătește să intre în Săgetător


Astrologul recomandă să profităm de tranzitul lui Venus în Scorpion. Să ne confruntăm cu gelozia, posesivitatea și invidia noastră. Trebuie să conștientizăm că totul pleacă de la propria noastră nesiguranță, nu că ceilalți ar avea ceva ce noi nu avem.

Personalități cu Venus în Scorpion: Vladimir Putin, Ted Bundy, Charles Manson, Demi Moore, Marie Curie, Maria Antoaneta, Serena Williams.

La aceste personalități putem observa manifestarea lui Venus în Scorpion în diverse moduri, fie prin dorința de răzbunare, obsesie, gelozie sau laturi întunecate, dar și prin ghinionul în relații. Totodată, unii au valorificat acest marcaj într-o nuanță pozitivă. 

Ai citit și Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel