Venus îşi încheie retrogradarea în Capricorn! Ne bucurăm, dar nu prea MULT! Efecte până pe 6 martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Venus îşi încheie retrogradarea în Capricorn! Ne bucurăm, dar nu prea MULT! Efecte până pe 6 martie (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Venus îşi încheie retrogradarea în Capricorn! Ne bucurăm, dar nu prea MULT! Efecte până pe 6 martie (sursa foto: Pixabay)

Venus îşi încheie oficial retrogradarea în semnul Capricornului pe 29 ianuarie. Deşi putem răsufla puţin uşuraţi că această piatră de încercare în dragoste este pe final, nu trebuie să ne bucurăm prea mult. Efectele acestei retrogradări puternice se vor arăta o perioadă de acum înainte, cel puţin până iese din semnul Capricornului. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro ne explică mai multe:

Până pe 6 martie, Venus va fi în semnul Capricornului. Ce înseamnă Venus în Capricorn?

Înseamnă că devenim mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne dăm seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea.

Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Apoi, relaţiile foarte vechi de 10, 20, 30 de ani, oficiale, sunt foarte testate. Deja ştim că în perioada retrogradării lui Venus auzim de cupluri aparent stabile care trec prin neînţelegeri ce pot duce în unele cazuri la despărţiri, divorţuri, scandaluri legate de infidelităţi, fiind o perioadă în care secretele ies la iveală sau în care ne dăm seama ce dorim cu adevărat de la viaţa de la relaţiile noastre.

Cu Venus în Capricorn căutăm persoane cu diferenţe de vârstă, ori mai mici, ori mai mari, parteneri potenţi financiar sau profesional pentru că acest aspect adoră stabilitatea din toate punctele de vedere (emoţională, financiară). Nu trebuie să ne gândim că e materialism, oportunism. Pur şi simplu, cu Venus în Capricorn nu ne interesează pupăturile, gesturile romantice, ne interesează faptele. Gen, dacă tu până acum mi-ai promis că faci ceva şi în perioada cu Venus în Capricorn nu treci totuşi la fapte, nu mai am nevoie de tine. Sau dacă o relaţie lungă a a ajuns într-un punct de blazare şi nu facem nimic pentru asta, nu mai am nevoie, vreau să trăiesc!

Aşa că, vedeţi ce faceţi în relaţiile pe care le aveţi şi vedeţi în ce relaţii vă aruncaţi până pe 6 martie. În primă fază, Venus în Capricorn caută chestii serioase pe care să te bazezi, dar există un risc în perioada cu Venus retrograd, să ne băgăm în relaţii pe care le considerăm serioase sau să apară oameni din trecut pe care să îi considerăm acum mai serioşi şi de fapt să nu fie chiar aşa.

Venus este considerată 'micul benefic'. Pe lângă partea de romantism, dragoste, vine şi cu beneficii. Îţi poate arăta unde poţi să întâlneşti parteneri sau unde îţi  poţi exprima iubirea, dar îţi arată şi unde poţi să ai mici beneficii, mici oportunităţi. Dar, pentru că vorbim de Venus în Capricorn, un semn de pământ, un semn stabil, pragmatic, pe unde trece Venus, nu ajunge doar să visezi. Când e Venus în Peşti, visăm, dar când e Venus în Capricorn, trebuie să muncim. Ca să ai parte de beneficiile sale, trebuie să te chinui şi să urci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel