Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 23 iulie, Venus își va începe retrogradarea în Leu. Iată care sunt previziunile și recomandările pentru Capricorn sau cei cu ascendentul în Capricorn.

Această retrogradare va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Totuși, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De fapt, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

La tine, Venus va retrograda curând în Casa a 8-a, așa că se pune accent pe intimitate. Atunci când Venus retrogradează, mulți dintre acești nativi își vor da seama că nu le mai place ce se întâmplă în acest sector și că și-ar dori și altceva.

Însă, ca să se petreacă și altceva, trebuie comunicare. Trebuie cerut respect, dar trebuie să spui clar și răspicat și ceea ce îți place. Pe acest plan intim, lucrurile nu trebuie să se întâmple de la sine. Când Venus este retrogradă în semnul Leului, trebuie să pui accent pe ce îți place, cum îți place și în ce manieră.

De fapt, Venus în Leu urăște lucrurile simple, vrea totul la superlativ, deci excepțional și senzațional. 

De asemenea, cu Venus retrogradă în această casă, trebuie să ai mare grijă cui dai bani împrumut. Însă, este o perioadă foarte prielnică pentru a recupera bani. Dacă cineva îți datorează bani, nu te lăsa și stai pe capul ei/lui. Fie că alegi să comunici prin mail sau telefon.

Și dacă nu obții toți banii înapoi, cere-ți dreptul, măcar o parte din ei să fie recuperați. Ai grijă și la instituțiile financiare! Renegociază mereu.

Pentru că la tine Jupiter este și în Casa a 5-a iar această casă are o legătură cu tot ce înseamnă sexualitate, o să fii foarte tentat să intri în idile, bazate doar pe atracția fizică, indiferent dacă ești singur sau într-o relație. 

Poți să vezi și: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel