Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Venus își va începe retrogradarea în semnul Leului pe data de 23 iulie. Află previziunile și recomandările pentru nativii Fecioară și cei cu ascendent în Fecioară.

Retrogradarea lui Venus în Leu va dura de pe 23 iulie până pe 4 septembrie. Dar, să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

De asemenea, Venus poate să readucă acele dorințe ascunse sau experiențe netrăite, pe care le-am îngropat în relațiile noastre. Desigur, nu este un risc garantat cu Venus retrogradă ca toți cei implicați în relații să fie infideli. Ba chiar poate să devină un moment în care partenerii unui cuplu să își întărească relația, apelând la o comunicare deschisă.

Când vorbim despre Venus retrogradă, ne putem reconecta cu foști parteneri. De asemenea, pot să apară scurte idile, dar intense. Ori, putem să luăm decizii marcante, care au legătură cu relațiile în care suntem implicați.

Laitmotivul este reevaluare!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La tine, Venus va retrograda în Casa a 12-a. Și îți aduce necesitatea reevaluării obiceiurilor toxice pe care le ai. Dar și a relațiilor toxice din viața ta. 

Când Venus retrogradează în Casa a 12-a, mulți dintre voi, mai ales cei singuri, care tot tind să se întoarcă la parteneri care nu le fac bine, veți trece prin niște momente în care veți cunoaște alți parteneri, dar aceștia nu vă vor conveni. Tot cei toxici îți fac cel mai mult cu ochiul.

Desigur, în acest caz, problema nu sunt ceilalți, ci chiar tu. Pentru că nu ai trecut peste trecut și tinzi să dai vina pe orice pentru nefericirile tale. 

Să nu uităm ceva. Din cauza acestor persoane, tinzi să pierzi bani, timp, prieteni. Ai foarte multe de pierdut. 

Despre ce este vorba, de fapt? Despre blândețe. Despre reevaluarea blândeții pentru propria persoană. De reevaluarea sacrificiului pentru propria persoană, nu pentru ceilalți. Poate că ai o generozitate excesivă față de cei din jur.

Bineînțeles, mai trebuie să fii atent la un lucru. La reevaluarea relațiilor ascunse sau indisponibile, doar ca să te simți și tu iubit, apreciat.

Pe undeva, un complex de inferioritate te blochează în a căuta o relație mai simplă, mai liniștită și cel mai important, mai autentică. Ai grijă la problemele de sănătate, mai ales dacă ești femeie, pentru că pot să apară diferite afecțiuni din zona feminină. Grija pentru tine trebuie să primeze.

Poți să vezi și: Venus retrogradă în Leu de pe 23 iulie. Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel