Venus retrogradă în Leu se apropie! De ce NU trebuie să luăm decizii majore pe plan amoros până pe 4 septembrie?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Vrei să știi ce presupune Venus retrogradă în Leu? Iată ce ne spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro!

Între 23 iulie și 4 septembrie, Venus va retrograda în Leu. Aceste perioade de retrogradare ale lui Venus aduc înapoi acele dorinţe ascunse şi experienţe netrăite pe care le-am îngropat în relaţiile noastre.

Desigur, nu este un risc garantat în Venus retrogradă ca toţi cei implicaţi în relaţii să devină infideli, ci chiar poate deveni un moment în care partenerii de cuplu îşi pot întări relaţia prin comunicare deschisă.

Ce se mai întâmplă pe Venus retrogradă? Relaţiile în care ne aflăm sunt foarte testate. Fie cunoaştem pe cineva şi ne face ochi dulci, fie, efectiv, ne săturăm. Încep să nu îţi mai convină tot felul de lucruri, să vezi mai mult defectele celuilalt.

Pe Venus retrogradă, vă puteți îndrăgosti de oameni pe care altă dată nu i-aţi fi văzut atât de importanţi.

Vă certaţi fără motive serioase, nu vreţi să mai vorbiţi, nu vreţi să mai construiţi, vă îndepărtaţi.

Adică da, în ochii lumi aveți o relaţie închegată, dar fiecare doarme în camera lui, nu mai ieşiţi în oraş, nu mai mâncaţi împreună, nu mai faceţi nimic.

Şi dintr-o dată, spui că nu mai poţi să stai în relaţia asta, trebuie să se întâmple ceva. Relaţiile vor fi foarte testate. Cele care se vor rupe, merită rupte.

O să auziţi mult în jurul vostru, în această perioadă, de infidelităţi, de relaţii lungi rupte, de divorţuri.

Ce părere are astrologul DC News Daniela Simulescu despre retrogradarea lui Venus în Leu? Iată ce a spus aceasta, într-o postare pe pagină sa personală de Facebook.

„Sunteți pregătiți?

Venus va retrograda în Leu, perioada 23 iulie - 4 septembrie. Cu efecte deja din 5 iunie și până pe 9 octombrie.

Și cum Venus (iubirea) va face inconjuncție cu Neptun (iluzie), careu cu Uranus (instabilitate) și Jupiter (abundență), conjuncție cu Lilith (detașare și obsesii), am câteva mențiuni de făcut.

1. Venus retrogradă este evenimentul acela astrologic care reactualizează/updatează trecutul amoros. Se reîntorc foști/foste sau ne reîntoarcem noi. Sau ne întâlnim cu aceștia pe neașteptate. Și avem impresia că se întâmplă ceva “karmic”, și ne facem tot felul de povești. Și avem tendința să ne amintim doar partea frumoasă din trecut. Și să uităm intenționat lacrimile, suferința, dezamăgirea. Ni se pare ca parcă mai merită o șansă. Aceeași Mărie cu altă pălărie! Dar adevărul este că astrele ne mai dau o șansă să încheiem de tot situațiile din trecut.

2. Pot apărea oameni noi care să ne cucerească fulgerător. Și să ne pierdem mințile. Chiar dacă suntem într-o relație sau singuri. În acest caz, dragostea durează trei luni! Deci nu vă grăbiți!

3. Relațiile pot fi destul de testate. Chiar și cele mai vechi și stabile. Dar cele care trec de provocări, vor fi strașnice.

Nu luați decizii importante pe plan amoros până pe 4 septembrie.

În vara lui 2015 am mai avut o retrogradare asemănătoare. Poate unii dintre voi chiar ați rămas cu un gust amar după.

Acum nu înseamnă că toți vor trece prin sadomasochismul lui Venus retrogradă. Dar informația înseamnă putere!”

Îți recomandăm să vezi și: Venus retrogradă. Cum se ajunge la INFIDELITATE? Bolile FIZICE pe care le provoacă infidelitatea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel