Venus trigon Jupiter, 6 septembrie. Iubirea este adevărata religie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie relationala
Venus trigon Jupiter. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Venus trigon Jupiter. Sursă foto: Pixabay

Oare ce ne va aduce acest eveniment astrologic?

Atunci când studiezi astrologie, ești foarte curios să afli care sunt cele mai norocoase aspecte. Mai ales pentru sfera amoroasă. Pentru că ești conștient că majoritatea oamenilor vrea să știe cum poate avea noroc în dragoste sau cu cine este compatibilă. Dar și pentru tine personal. În top 3 se află trigonul dintre Venus și Jupiter, indiferent de semnele în care se află acestea.

Cine este Venus? A doua planetă de la Soare. Planeta care o reprezintă pe Afrodita, zeița frumuseții și a iubirii. Cea care se ocupă de plăcerile vieții, seducție, explorarea feminității, sentimente, romantism, relațiile sociale. Venus este considerată Micul Benefic.

Cine este Jupiter? A cincea planetă de la Soare. Planeta care îl reprezintă pe Zeus, liderul tuturor zeilor. În astrologie, Jupiter se ocupă cu expansiunea, potențialul, optimismul, credința, șansa, călătoriile și este considerat Marele Benefic. Amplifică tot.

Ce este un trigon? Un unghi de 120 grade între două planete. Acest aspect major intră la categoria “Favorabile” și presupune îmbinarea armonioasă a două energii.

Luni, 6 septembrie, Venus din Balanță va face un trigon cu Jupiter din Vărsător. În vremurile în care trăim, lipsa credinței este deja o boală care ne mănâncă încetul cu încetul. Ori un asemenea aspect ne vorbește despre faptul că iubirea este adevărata religie. Printre multiplele definiții ale religiei în DEX, o avem și pe următoarea: Lucru sacru. Adică ceva care este deosebit de prețios, de important, care impune un respect deosebit, venerație. Ori în viața noastră cine are parte de toate aceste descrieri dacă nu iubirea? Nu trebuie să o demonstrezi, să o cercetezi, ci să crezi cu totul în ea. Mai ales după ce o trăiești. Știi că nimic nu se compară cu acel sentiment. Îți curge prin toate venele și devii chiar dependent de iubire. De la prima îmbrățișare a mamei, primul sărut și până la mângâierile ultimilor ani de viață. În fața iubirii, trebuie să facem rugăciuni, plecăciuni și să cerem binecuvântări.

Data de 6 septembrie este potrivită pentru a oferi gesturi de iubire celor din jurul nostru. Atunci când vorbim despre trigon, vorbim de un aspect care trebuie trăit conștient. Cele două planete se află în semne de aer, deci cuvintele pot deveni mesagerii iubirii noastre. Online sau offline. Nici nu mai contează. Iubire să fie. Vorba cântecului: Love is all we need.

Cele mai avantajate persoane vor fi cele care au marcaj de aer în astrograma natală(Gemeni, Balanță, Vărsător). Dar cum vorbim de generozitate, cu siguranță și ceilalți vor profita de acest aspect. 

P.S. Venus va face și un careu cu Pluto tot pe 6 septembrie, deci se poate lăsa și cu pasiuni aprinse în dormitor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel