Vești bune! Aceste două zodii vor fi susținute de astre, dar și de ÎNGERI în perioada următoare!

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Două zodii vor fi favorizate în sezonul Taurului până pe 21 mai. Acestea pot să își îmbunătățească viața meditând și accesând energia trimisă de îngerii lor. Citiți mai jos mai multe despre acest subiect cu totul și cu totul fascinant. 

Îngerii zodiacali sunt foarte puternici. Ei lucrează prin semnul zodiacal și au o semnificație specială în viața oamenilor. Acești îngeri vă vor ridica conștiința și vă vor aduce conștientizarea aspectului spiritual al ființei voastre. Lucrând sub influența semnului vostru zodiacal, acești îngeri vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim și vă vor ajuta, de asemenea, să vă realizați cele mai dragi vise.

Una dintre cele mai bune modalități de a vă întâlni îngerii zodiacali speciali este prin meditație. Când mintea este liniștită, se deschide un canal pentru ca îngerul ales să comunice și să atingă sufletul. Pe măsură ce practicați meditația din ce în ce mai mult, veți deveni mai conștienți de prezența îngerilor în viața voastră și veți realiza energia lor iubitoare care aduce putere pozitivă vieții voastre. 

Toți cei patru îngeri ai semnului zodiacal aduc conștientizarea sufletului aspirant la legile spirituale și vă sporesc conștiința, ceea ce aduce o influență pozitivă în viața voastră. Îngerii vă vor învăța cum să trăiți o viață mai fericită și cum să faceți față problemelor cu curaj și credință pe măsură ce apar. Îngerii pot face viața mult mai ușoară și pot aduce soluții atunci când lucrurile nu merg așa cum v-ați dori. 

Cele două zodii extrem de favorizate în perioada următoare, până pe 21 mai sunt Taurii sau cei cu Ascendentul în Taur și Racii sau cei cu Ascendentul în Rac.

Taur / Ascendent în Taur

Soarele luminează chiar asupra voastră, pur și simplu renașteți în sezonul vostru, înfloriți, rodiți. Se întrevede mai multă mișcare, pe de o parte, iar pe de altă parte începeți să fiți foarte atenți la felul în care vă văd ceilalți, la cum arătați, cum vă îmbrăcați, având toate reflectoarele pe voi. Este în regulă și chiar este recomandat să fiți mai vanitoși și un pic mai egoiști în sezonul vostru, așa că puteți pune accentul pe înfățișarea și personalitatea voastră.

Îngerii care vă sprijină:

SURIEL, Îngerul Frumuseții. Acesta este îngerul special al Taurului și el va aduce o înțelegere a adevăratului sens al frumuseții și vă va ajuta să vă dați seama că sunteți într-adevăr o ființă spirituală foarte frumoasă.

ASMODEL, Îngerul Serviciului. Serviciul este lecția specială a Taurului, iar Asmodel vă va ajuta să îmbrățișați și să înțelegeți serviciul pe care trebuie să îl faceţi pentru semenii voștri.

LEHATIEL, Îngerul razei violete. Lehatiel vă va aduce sufletului noi culmi ale conștiinței spirituale.

ANAEL, Îngerul lui Venus. Anael va aduce pace și armonie în situații care vi s-ar putea părea dificile și va aduce și înțelepciunea Mamei Divine.

Rac / Ascendent în Rac

Soarele pătrunde în casa a 11-a. Faceți un bilanț. Cei care aveți proiecte începeți să deveniți foarte preocupați de ce iese din ele, de rezultate. Vreți să ieșiți la teatru, la film, este și o perioadă efervescentă, adolescentină, indiferent de vârsta pe care o aveți. Permiteți-vă să ieșiți cât mai mult în lume în următoarea perioadă.

Îngerii care vă sprijină:

ZORIAL, Îngerul imaginației. Zorial este îngerul special al Racului și vă va ajuta să vă folosiți imaginația cu înțelepciune și, de asemenea, să vă ajutați să obțineți un sentiment de siguranță.

MURIEL, Îngerul Păcii. Pacea este lecția Racului, iar Muriel vă va ajuta să găsiți adevărata pace a spiritului. Când pacea predomină în spiritul tău, poți experimenta cu adevărat gloria Divină.

SATTAMIEL, Îngerul razei de argint. Racul se află sub influența razei de argint, iar Sattamiel va ajuta la vindecarea rănilor și la depășirea aspectelor negative din viață. De asemenea, el va ajuta la dezvoltarea puterilor de vindecare.

GABRIEL, Îngerul Lunii. Racul se află sub influența Lunii, iar Gabriel va aduce sufletului iluminare spirituală.

sursă: llewellyn.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel