Vești bune, dar și atenționări pentru aceste TREI ZODII până pe 21 mai

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.com, aduce vești pentru aceste zodii, dar le și atenționează cu privire la anumite aspecte. Citiți mai jos care sunt acestea.

Luna mai are pentru noi, în primul rând, sezonul Taurului care ne face după cum ne dăm seama deja, să fim mult mai pragmatici, mult mai preocupați de ce este concret, de palpabil, dar și de zona financiară și a resurselor. Suntem mult mai atenți la ce mâncăm. Pe de altă parte, ritmul nostru nu mai este atât de alert zilele acestea, ci ne place să facem lucrurile în felul nostru fără prea multă grabă. 

Până pe 21 mai Racii sau cei cu Ascendentul în Rac au șansa de a se distra și de a ieși mai mult în oraș. Atenționarea vine în zona bilanțului pe care ar trebui să îl facă privind munca depusă de la începutul anului până acum. Fecioarele se pot bucura în continuare de oportunități de studiu, însă ar face bine să fie mai atente la chestiunile din zona juridico-administrativă. Capricornii au șansa de a-și repara anumite relații până pe 21 mai, dar și de a se bucura de ceva flirt și voie bună. 

Rac / Ascendent în Rac

Veștile bune vin pentru voi în zona socială, puteți să ieșiți la teatru, la cinema, să vă luați bilete la un festival la care vă doreați să mergeți de mult timp. Simțiți o bucurie aproape adolescentină și o nevoie mare de a vă juca și de a comunica diferit cu ceilalți. Având în vedere că Soarele este în casa a 11-a trebuie să vă uitați din nou la planurile pe care le-ați făcut și ce anume ați reușit să scoateți din ele până acum. Fiți prevăzători, faceți un bilanț și în funcție de acesta decideți următorii pași.

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Aveți grijă de zona administrativă sau de chestiunile legale în care sunteți implicați. S-ar putea ca undeva să se fi strecurat o greșeală. De asemenea, voi aveți în continuare toate șansele de a vă lărgi orizontul cunoașterii, de a studia, de a participa la cursuri. Lăsați prejudecățile la o parte și indiferent de vârsta pe care o aveți mergeți și vă înscrieți la acel curs pe care vi-l doreați de mult timp. 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Iubirea este importantă pentru voi, vă simțiți dornici de flirt, de cuceriri sau de a vă lăsa cuceriți. Cei care nu sunt într-o relație au o energie bună în această direcție până pe 21 mai. Cei care sunt implicați într-o relație de lungă durată ar putea să vadă ce e de făcut pentru a reaprinde scânteia sau pentru a repara ce nu merge. E o perioadă bună în care puteți să vă redefiniți rutina de cuplu. Atenție la infidelități!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel