Vești bune pentru PATRU nativi din zodiacul chinezesc. Cine este favorizat în Anul Dragonului de Lemn?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Pixabay.com
Pixabay.com

Patru nativi ai zodiacului chinezesc sunt sprijiniți în Anul Dragonului de Lemn. Au parte de oportunități la tot pasul.

Pe data de 10 februarie, a început Anul Dragonului de Lemn.

Dragonul, considerat cel mai puternic și carismatic dintre toate semnele zodiacale chinezești, ne îndeamnă să ne deschidem imaginația și să visăm cu mai multă ambiție decât am făcut-o până acum.

În mitologia chineză, Dragonul simbolizează puterea supremă, norocul și succesul. Ca o creatură mistică, el este asociat cu schimbarea și expansiunea.

Anul Dragonului de Lemn este un eveniment astrologic rar și benefic, ce se întâmplă o dată la 60 de ani. Această perioadă este caracterizată de schimbări profunde, transformare și inovație, deoarece influența puternică și vizionară a Dragonului de Lemn aduce noi oportunități și posibilități în lume.

Iată care vor fi nativii favorizați în acest an!

Iepure (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

În 2024, vei fi un căutător al succesului în toate aspectele vieții tale. Anul trecut, ai simțit o scădere de energie și ai avut de înfruntat câteva probleme de sănătate. În Anul Dragonului de Lemn, există șanse să găsești soluții pentru aceste afecțiuni. Dacă ai avut un 2023 dificil, este important să ții cont că schimbarea norocului va fi treptată la început, dar vei observa o transformare semnificativă în cea de-a doua jumătate a anului.

Cal (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Dacă te afli într-o perioadă de izolare, aceasta reprezintă o oportunitate de a găsi dragostea. Anul 2024 promite să fie bogat în romantism, pasiune și atracție. În acest an, vei putea obține atât realizări, cât și autoritate. Vei întâlni persoane care îți vor fi de ajutor și cu care vei avea o colaborare benefică. Chiar și în mijlocul agitației, vei putea identifica și valorifica oportunitățile care apar. Este recomandat să petreci timp în natură și să îți impui limite clare pentru a evita epuizarea. Nu uita să faci pauze regulate de la situațiile tensionate.

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie? Vi s-a spus că, dacă aveți aritmie, este contraindicat să practicați activități sportive?

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

În plan familial, vei trăi momente de fericire. În plus, dacă te îndrepți către o călătorie, vei avea parte de oportunități financiare favorabile. Fii atent la emoțiile negative și la influențele dăunătoare din partea cercului de prieteni. Lipsa de comunicare ar putea de asemenea să devină o problemă pentru tine. Pentru cei născuți sub semnul Câinelui, este recomandat să acorde o atenție sporită alegerilor alimentare și să își facă timp pentru activități recreative. Construirea unui mediu familial armonios este crucială.

Mistreț (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

În acest an, ai șansa să descoperi dragostea, dacă îți concentrezi atenția asupra acestui aspect. Totodată, există oportunitatea să rezolvi anumite probleme în cadrul familiei. Poți să explorezi noi cursuri sau să îți schimbi locul de muncă. Poți începe deja să cauți alte oportunități profesionale sau chiar să îți schimbi direcția carierei. În domeniile în care activezi, există posibilitatea să te evidențiezi ca lider și chiar să obții o promovare. Vei întâlni persoanele potrivite atunci când vei avea nevoie de sprijin. Este important să eviți tentația de a te lăsa purtat de impulsuri și să fii conștient de alegerile pe care le faci. Este recomandat să faci pași mici către schimbări semnificative.

Citește și Ajustări pentru Săgetător, Vărsător. Transformări profunde pentru Scorpion, Pești 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel