Veşti foarte bune pentru o zodie. Daniela Simulescu: Trebuie să vedeţi cine sunteţi, ce statut aveţi

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Sursa: Pixabay
EXCLUSIV
Sursa: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a venit cu veşti bune pentru o zodie din horoscop. 

"Luna nouă şi eclipsa de lună se petrec în casa a X-a. Vreţi să fiţi adoraţi la locul de muncă, să fiţi apreciaţi, respectaţi, lăudaţi, să fiţi luaţi în calcul, să vă ocupaţi de proiecte. Vreţi să fiţi moţ acolo. 

E o săptămână bună pentru a începe un nou loc de muncă, pentru a schimba locul de muncă. S-ar putea pentru mulţi să se schimbe organigrama. Adică şefii, colegii, oamenii de pe acolo. 

Este şi o săptămână în care trebuie să vă daţi seama şi de rolul vostru în societate, că nu trăim singuri, nu trăim în munţi, de noi depind oamenii şi noi depindem de alţi oameni. Trebuie să vă daţi seama dacă aveţi un rol ok în societate. Trebuie să conştientizaţi lucrul ăsta, să vedeţi unde vă situaţi în lume, cine sunteţi, ce statut aveţi. 

Este deci o săptămână bună pe plan profesional, dar şi ca să vă faceţi planuri: de sărbători, pentru anul viitor, etc. Dar atenţie, să fie planuri în care să şi investiţi anumite resurse, nu doar să visaţi, să imaginaţi", a declarat Daniela Simulescu pentru cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie este marcată de Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Săgetător de pe 4 decembrie.

Pe 29 noiembrie, Mercur face în continuare conjuncția cu Soarele, în semnul Săgetătorului. Mintea noastră va fi destul de activă. Vom vorbi mai mult decât este cazul. Ne vom defini bine intențiile și le vom comunica direct. Acest aspect va predispune și la superficialitate.

Tot pe 29 noiembrie, continuă sextilul dintre Venus din Capricorn și Marte în Scorpion. Această îmbinare armonioasă dintre energia feminină și cea masculină ne poate ajuta să renunțăm la frustrările personale astfel încât să ajutăm la construcția autentică a relației din care facem parte. Să nu uităm că aspectul acesta va dura până pe 1 decembrie.

Pe 30 noiembrie, avem două sextile. Primul între Venus din Capricorn și Neptun în Pești, care va predispune la iertare, visare, inspirație, romantism pur și speranță. Al doilea între Mercur din Săgetător și Saturn din Vărsător, care ne va face mai controlați în discuții.

Pe 1 decembrie, avem un sextil între Soarele din Săgetător și Saturn din Vărsător. Ziua va fi plină de optimism, dar unul cumpătat.

Pe 4 decembrie, avem ultima eclipsă a anului 2021. Este vorba de Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător. O zi bună pentru intenții, dar sextilul cu Saturn ne cere cumpătare. Sau mai bine zis maturitate. 

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel