Vești importante de la Lilith pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
EXCLUSIV

Previziuni astrologice. Tranzitul lui Lilith în Fecioară va fi precum un duș rece pentru unele zodii. 

Tranzitul lui Lilith prin semnul Fecioarei, până în iunie 2024, s-ar putea să “zgârie” viețile a patru zodii. Lilith sperie, provoacă, respinge, dar și atrage în mod obsesiv. Acest punct te dezlipește de orice emoție și te aruncă în gol. Și s-ar putea să te simți dintr-o dată prea liber și să începi să iei tot felul de decizii. Unele, bineînțeles, nechibzuite. Dar memorabile. 

Îți recomandă și Deslușind Misterul Lilith: Mit și Arhetip în Inconștientul Colectiv

Pe plan profesional, Lilith creează oportunități, oferă doze suplimentare de îndrăzneală și o creativitate mai aparte. De altfel, în practica astrologică se știe faptul că un tranzit al lui Lilith în casele ce țin de carieră(2-6-10) aduce succes, curaj și idei revoluționare. 

În schimb, pe plan personal, Lilith aduce multiple ispite. Femeile vor să fie mai independente, iar bărbaților nu le mai place deloc ce au acasă. Așa că tranzitul lui Lilith prin casele amoroase(5 și 7) nu este unul propice vieții de cuplu. Poate fi de folos doar acelor parteneri care acceptă că s-au blazat și că au nevoie de reaprinderea pasiunii.

Cei care au marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești vor fi protagoniștii acestui tranzit.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Lilith va tranzita casa a patra și va scoate la iveală toate secretele, lucrurile ascunse sau ceea ce nu funcționează în cadrul familiei. Inițial, toți se vor face că nu există, dar nu vor putea să stea deoparte, să lase lucrurile așa. Lilith le oferă oportunitatea de a accepta că oamenii fac greșeli și că ne este mult mai greu cu apropiații. Unii nativi pot prinde curajul să plece de acasă, să se mute de la părinți și să își găsească propriul loc. Să nu vă așteptați la echilibru interior până în iunie 2024!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Probabil că mulți dintre voi se vor speria când vor auzi că Lilith vă vizitează până în iunie 2024. De ce? Pentru că vă este frică. Pentru că este un tranzit pe care nu îl puteți controla. Pentru că vă este teamă de greșeală. Dar, cumva, Lilith asta își dorește. Să vă desprindeți de ce v-a învățaț societatea, de rușine, de tradiție. Să căutați libertatea personală. Să îi șocați pe apropiați. Să îmbrățișați spiritul revoluționar. De asemenea, începe o perioadă foarte bună pentru o transformare uimitoare pe plan fizic! Îndrăzniți mai mult! Totuși, nu neglijați simptomele organismului. 

HOROSCOPUL LUNAR ASTROSENS OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Lilith va tranzita casa a zecea, a carierei și a statutului în societate. Vor apărea probleme în relațiile cu persoanele autoritare. Nu veți fi de acord cu multe dintre propunerile lor și veți lupta cu acestea. Dar atenție să nu o faceți doar de dragul de a o face! Că dacă este vorba de asta, veți avea destul de mult de pierdut. Dacă vă căutați un nou loc de muncă sau alt domeniu de activitate, vă sfătuim să fie unul care vă oferă un grad crescut de flexibilitate. Lilith poate aduce faimă, vizibilitate crescută sau idei revoluționare. 

Pești/Ascendent în Pești

Lilith va tranzita casa a șaptea, a relațiilor afective și a parteneriatelor profesionale. Și cum Saturn este deja în vizită la tine, până în 2024, vei învăța să creezi limite. Să ți le descoperi, să le accepți și să le impui. Astfel încât să nu mai stai în relații de co-dependență. Da, este adevărat că Lilith nu este ascultătoare și că îți va aduce numeroase frustrări sau momente în care vei zice că nu mai poți, dar treaba ei este aceea de a-ți arăta unde ai suportat prea multe. Opoziția dintre Lilith și Saturn te va obliga să nu te mai victimizezi. Să îți dai seama că tu te-ai pus în unele posturi ingrate. Spiritul de sacrificiu este lăudabil, dar când este exagerat și făcut pentru a fugi de tine, este chiar toxic. 

Luna Neagră/Lilith intră în Fecioară. Ce provocări aduce pentru fiecare zodie/ascendent până în iunie 2024

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel