Vești nemaipomenite de la Cupidon pentru Berbec, Balanță, Săgetător și Vărsător

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Cum februarie este luna iubirii, iată că și astrele au câteva vești!

Jupiter își continuă nestignerit tranzitul în semnul Berbecului până pe 16 mai. Din punct de vedere afectiv, acest tranzit poate avea numeroase efecte pozitive în viața multor nativi. De ce? Pentru că oferă încredere, nevoia de prospețime, și poftă de aventură. Cei singuri pot schimba ceva în tactica lor de curerire, iar cei care sunt deja într-o relație mai veche pot face în așa fel încât să reaprindă flacăra pasiunii. Mai țineți cont de ceva: pe lângă altele, lui Jupiter îi plac mult călătoriile, deci iată un instrument bun pentru a provoca evoluția pe plan sentimental. Unde îți poți cunoaște mai bine partenerul/pretendentul dacă nu într-o călătorie?

Marte, planeta pasiunii, se află până pe 25 martie în semnul Gemenilor, al diversității și al comunicării. Un alt dar de la astre! De frica plictiselii, vom căuta activități și discuții efervescente. Și astfel vom reaprinde flacăra!

De aceste două evenimente vor beneficia câteva zodii. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu chiar nu ai voie să te plângi! Dacă ești într-o relație mai veche, sigur vor apărea unele evenimente care să te scoată din zona de confort. Pe moment, toată furia acumulată va ieși la suprafață și îți vei striga independența, dar pe parcurs îți vei da seama că nici tu nu ești perfect. Și că dacă ții la relație și la partener, nu se poate să nu găsești soluțiile cele mai bune astfel încât viața amoroasă să prospere! Mulți nativi se vor gândi la oficializare sau la următorul pas, cum ar fi un copil. Nu uita că încrederea este cel mai sexy accesoriu! De asemenea, cei singuri sunt răsplătiți de asemenea. Colaborarea dintre Jupiter și Marte este una fantastică mai ales atunci când mergi la prima întâlnire și te lași pe mâna spontaneității. Cu replicile potrivite, nimeni nu are scăpare! Cucerești prin spiritul viu, energie și vivacitate! Ba chiar am putea spune că aceia singuri pot ajunge să aibă mai multe oportunități în același timp!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău și planeta abundenței, tranzitează casa iubirii și a copiilor. Iar Marte, planeta acțiunii, tranzitează casa relațiilor. Mai pe scurt așa: orice criză apărută pe plan afectiv se va demonstra a fi o mare opotunitate. Orice discuție, ceartă, conflict, neînțelegere. Că adevărul e că poate se instalase rutina. Ori cum crezi că scapi de tentaculele acesteia? Doar printr-un șoc! Dacă încă te mai irită partenerul, e de bine! Înseamnă că îți mai pasă de el și că trebuie să dai un restart sentimentelor respective! Asta mai ales pentru cei care se află într-o relație de ceva timp. colaborarea dintre Marte și Jupiter poate crea și portița către vindecare. Cei singuri au multe șanse de a se distra, de a flirta, de a cunoaște persoane care să le fure inima, de a se îndrăgosti la prima vedere, de a trăi aventura vieții lor. De a pluti pe un norișor! Mai greu să îi cobori, dar de ce a-i face-o! Oamenii au nevoie din când în când de povești de iubire precum în telenovele sau în filmele de la Hollywood. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter va tranzita casa relațiilor până la jumătatea lunii mai. Marte se plimbă în casa popularității. Sunt mai multe scenarii de care trebuie să ții cont. În primul rând, dacă aștepți de ceva timp să oficializezi relația în care te afli, acum este momentul. În al doilea rând, dacă ți-a fost frică să ieși dintr-o relație care nu mai funcționează, tot acum este momentul să te gândești la divorț sau despărțire. Un lucru este sigur: nu trebuie să îți fie frică de faptul că nu te mai ia nimeni. Nu există așa ceva! Următorul partener așteaptă ca tu să faci spațiu. Cei singuri au mari șanse de a cunoaște tot felul de pretendenți carismatici, de succes și foarte deștepți. Pluto va avea un tranzit scurt în casa iubirii(23 martie-11 iunie), timp suficient să îți aducă revelații. Totul va fi mai intens. Vei emana mult magnetism și vei atrage persoane fascinante. Total diferite față de ce erai obișnuit până acum. Și dintr-o dată, nu vei mai fi atras de persoane echilibrate, ci de unele care să te facă să trăiești de la o extremă la alta. 

Horoscop dragoste 2023. Vești nemaipomenite pentru Berbec, Scorpion, Fecioară și Capricorn

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Marte în casa iubirii și Jupiter în casa diversității, ai câteva luni în care să te ocupi de plăcerile vieții! Ține cont că, în vara aceasta, Venus va retrograda în casa relațiilor și că s-ar putea să trăiești câteva luni la o intensitate uimitoare, dar până atunci, ești obligat să te distrezi! Să descoperi ce îți place, noi pasiuni, noi locuri unde să ieși, noi comunități. Nu este perioada pentru a stabili ceva oficial, ci mai degrabă de testare. Cei singuri pot ieși cu mai multe persoane în același timp până când vor descoperi ce vor cu adevărat. Cei care sunt deja într-o relație se vor gândi mai mult la copii, cei existenți sau unii pe care și-i doresc. În orice caz, izvorul creativității va fi nesecat!

Află ce îți rezervă astrele până la finalul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel