Vești noi pentru Berbec, Gemeni, Fecioară și Capricorn

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop anual. Astrele transmit mesaje importante pentru nativi, cum ar fi grija la cheltuieli și la relațiile în care intră. 

În acest început de an 2024, simțim că stăm la o răscruce a schimbării, o ușă deschisă către o perioadă nouă de transformare și inovație. Lumina de la capătul tunelului, pe care am observat-o în anii precedenți, începe să strălucească mai puternic, oferindu-ne o viziune mai clară asupra direcției pe care o vom urma.

Laitmotivul pentru 2024 va fi "monetizarea". Vă încurajăm să nu vă concentrați doar pe bani, ci și să evaluați talentele și alte resurse pe care le dețineți. Totul va depinde de modul în care ne vom aprecia pe noi înșine. Nu trebuie să așteptăm ca alții să ne spună cât suntem de valoroși, ci să conștientizăm acest lucru în interiorul nostru.

Iată mesajele astrelor pentru noul an!

Berbec/Ascendent în Berbec

Este un an în care trebuie să fii preocupat de sfera profesională și de cea socială. În aprilie, conjuncția Jupiter-Uranus va fi în casa a 2-a. Acest aspect te poate îmbogăți sau sărăci. Trebuie să ai mare grijă la zona financiară, ideal ar fi să-ți faci un cont de economii. Încearcă să riști, dar nu totul. Negociază-ți salariul cu mai multă încredere. Nu mai cheltui pe lucruri fără rost. Cu Jupiter și Uranus în Taur, trebuie să găsești noi soluții de gestionare a bugetului. Te poți aștepta la tot felul de surprize care îți pot zgudui buzunarele. Din a doua parte a anului, Jupiter trece în casa a 3-a, cea a studiilor, drumurilor și comunicării. Prima parte a anului se concentrează pe monetizare, iar a doua pe studiu, informație, dar și mutare. Dacă vrei să-ți schimbi locuința, ai foarte mari șanse. Ești foarte bine aspectat și dacă vrei să fii mai activ în zona socială. Pe întreaga durată a anului, Saturn va fi în casa a 12-a, deci trebuie să-ți verifici sănătatea mult mai des. Totodată, este necesar să te ferești și de tot ceea ce înseamnă superficial pentru tine. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn rămâne în casa a 10-a tot anul, ceea ce-ți va aduce multe teste pe plan profesional. Vei avea impresia că nu evoluezi, că nu se schimbă nimic și că nu ești apreciat. Te lovești de niște limite și-ți vor provoca frustrări. Adevărul este că o să crești foarte mult. Prima parte a anului este pentru curățenie, la propriu și la figurat. Elimină relațiile care nu-ți mai priesc. Privește sănătatea din toate punctele de vedere (fizic, mental, emoțional). Totodată, trebuie să faci pace cu trecutul. În mai, când Jupiter va intra în semnul tău, vei culege roadele acestor acțiuni. Jupiter este „Marele Benefic”. Acesta are darul de a amplifica ce este bun, dar și ce este rău. În 2024, privește relația de cuplu dintr-o altă perspectivă. Pot apărea schimbări radicale în acest sens. Poți întâlni un partener unde nu te așteptai sau să vrei să ieși din relația în care te afli. La finalul anului, o să ai un moment în care să te gândești ce-ai făcut cu viața ta și unde te îndrepți, indiferent de vârsta pe care o ai. E un an bun pentru reconversie.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe întreaga durata a anului, Saturn se află în casa a 7-a, cea a relațiilor și parteneriatelor. Vizualizează-l pe Saturn ca un profesor dur. Relațiile care nu-și au rostul, nu vor mai rezista. Dacă intri într-o relație doar pe baza chimiei inițiale, nu va merge. Ceea ce ai început în ultimul timp, din punct de vedere amoros, se va concretiza. Te poți muta cu partenerul, să te căsătorești sau să faci un copil. Dacă vrei să mai dai o șansă partenerului, încearcă. Saturn îți va da o perioadă în care te simți singur, în cazul despărțirii, dar este o perioadă bună pentru doliul emoțional deoarece Saturn are și acest dar. La final de mai, Jupiter intră în casa a 10-a, cea a carierei și îți aduce oportunități în acest sens. Poți schimba locul de muncă sau poți avansa. Chiar și atitudinea o poți schimba. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Din punct de vedere astrologic, prima parte a anului e mai neutră pentru tine. Jupiter din casa a 5-a se întâlnește cu Uranus, ceea ce va face să te preocupe tot ceea ce ține de creativitate și romantism. Până la finalul lunii mai, asta ar trebui să fie concentrarea ta principală. Mergi la întâlniri, la o cină romantică și bucură-te de compania copiilor. Când Jupiter tranzitează casa a 5-a, suntem cuceritori și mergem la evenimente. Totodată, atragem mulți oameni în viețile noastre. De la finalul lui mai, Jupiter intră în casa a 6-a, a muncii. Până la sfârșitul anului, vei munci foarte mult. Ai face bine să profiți de prima parte. Din a doua parte a lui 2024, poți schimba locul de muncă, să faci tot felul de comisioane și o să ai multe activități. Saturn, guvernatorul tău, este în casa a 3-a în mers direct până în iunie, o poziție neutră. Nu te ajută, nici nu te supără. Este o perioadă bună să te muți în acest an, dar nu se va întâmpla când vrei tu. Pluto va ieși definitiv din semnul tău. Trebuie să te gândești la toate momentele marcante din 2008 și până în prezent, de când Pluto a intrat în semnul tău. Tot ce-ai învățat trebuie să materializezi și să monetizezi pentru că au fost niște lecții cruciale. 

Citește și Ajustări pentru Săgetător, Vărsător. Transformări profunde pentru Scorpion, Pești.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel