Vești pentru ZODIILE de FOC în Sezonul Taurului, până pe 21 mai

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești legate de sezonul Taurului de pe 20 aprilie până pe 21 mai. Cum vor fi influențate zodiile de apă și pe ce anume vor pune accentul în următoarea perioadă? Citiți mai jos.

Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. Soarele iese din semnul curajos și energic al Berbecului și poposește, până pe 21 mai, în cel pragmatic și metodic al Taurului. Vom fi mult mai preocupați de concret, palpabil și roadele tuturor proiectelor noastre. În plus, vom dori să ne preocupăm și de ceea ce ne face plăcere, de confort, dar și de partea financiară. Și să nu uităm că Taurul nu vrea să fie zorit, ci vrea să fie lăsat să își respecte ritmul. Vom avea în gând doar Festina lente și Carpe diem!

Astrologul și redactorul-șef, Daniela Simulescu, ne aduce vești despre cum se va manifesta sezonul Taurului pentru fiecare dintre noi. Intrarea Soarelui in Taur vine cu o doză de pragmatism și luminează anumite sectoare ale vieții noastre. Avem mai multe detalii pentru nativii din semnele de FOC:

Berbec / Ascendent în Berbec

Pentru voi deodată toate reflectoarele se vor muta pe partea financiară. Soarele se va întâlni cu Uranus și cu Mercur, vorbim mult despre bani. Vor fi pierderi, desigur vor fi și câștiguri, însă ce câștigați, pierdeți din nou și se ridică, astfel, întrebarea: „pe ce se duc banii mei”? Unde merg toate aceste cheltuieli, oare nu cumva irosim foarte mult? Aici va fi accentul până pe 21 mai, în zona financiară unde va trebui să vă trasați mai clar niște bilanțuri și să vedeți exact cum și pe ce cheltuiți. 

Leu / Ascendent în Leu

Aveți nevoie să fiți validați, vreți ca șefii să vă spună că faceți bine ce faceți, că sunteți cei mai buni, asta doriți și de obicei, însă acum se va accentua. Soarele intră în casa a 10-a, aceasta este camera luminată, vreți mai multă atenție la serviciu și gata. Vă întrebați zilnic „ce pot să fac să obțin mai multă atenție în camera statutului profesional?” Vreți să primiți respect, validare, sunteți permanent preocupați de a fi sus, de a fi lăudați. 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Pentru voi este vorba de muncă în toate sectoarele vieții, toate luminile se aprind în zona felului în care lucrați. Soarele intră în casa a 6-a, vă puneți întrebări de tipul: „cu cine muncesc, cine sunt colegii mei, cu ce îmi consum eu energia? Ce muncesc, ce stil de viață am? cum muncesc? Este vorba despre funcționare, eficiență, optimizare și multe treburi gospodărești.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel