Vești semnificative pentru Berbec, Taur, Vărsător și Pești. Probleme relaționale pentru Fecioară și Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Primăvara are pentru noi cele mai importante tranzite astrologice din 2023. 

“Vine, vine primăvara/ Se aşterne-n toată ţară/ Floricele pe câmpii/Hai să le-adunăm, copii”. Unul dintre refrenele preferate ale copilăriei, nu-i așa? Parcă primul anotimp ne (re)aduce pofta de viață odată cu renașterea naturii. Oarecum și astrele ne pregătesc în această primăvară multe refrene. Ne vom trezi dintr-o letargie provocată de retrogradările de la început de an. Încă din martie, avem câteva evenimente semnificative (Saturn în Pești, Pluto în Vărsător, Marte în Rac). Pe urmă, în mai, Jupiter va intra în Taur. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Doar tu te poți ajuta să vezi partea plină a paharului! Doar tu te poți scoate din groapa în care te afli! Pentru că, altfel, orice ajutor primit va fi în zadar! Cu alte cuvinte, trebuie să te pui pe picioare și să începi să monetizezi. Acestea vor fi schimbările din viața ta: un nou început și adoptarea unei atitudini pragmatice. Jupiter îți dă, dar nu îți bagă și în traistă! Marele Benefic vine cu încredere. În funcție de etapa în care te afli, te ajută. Ori ieși de acolo, ori mai urci un nivel. Chiar dacă vor fi mulți oameni în jurul tău, te vei confrunta cu senzația că ești singur. Saturn te ancorează. Pluto îți schimbă planurile de viitor, dar parcă acum nu te mai împotrivești. 

Taur/Ascendent în Taur

Deși pare că nu se întâmplă nimic plăcut în viața ta, să știi că este doar o iluzie. Te alinți! Timpul se scurge prea lent, chiar și pentru tine. Ce-i drept, astrele cam strâmbă din nas în ceea ce te privește. Văd că încă petreci timp cu unele persoane care nu mai sunt bune pentru tine, văd că ți-e frică de schimbare din punct de vedere profesional și că nu prea ai grijă de sănătate. Deci ai teme de rezolvat până la final de mai, nu glumă! Și totul trece! Chiar și rezistența! Reticența la schimbare! Sau așa-zisa stablitate! Acestea sunt concepte de care ții cu dinții. Câteodată îți oferă un sentiment de ușurare, dar în primăvara asta îți vor aduce doar belele. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Scapi de una, dai de alta! Pe 7 martie, Saturn iese din semnul tău. Și ai imediat impresia că ești mai ușor(și la propriu și la figurat), că ai mai multă energie, că nu mai pui atâta presiune pe tine. Dar pe 23 martie, începe Pluto să te viziteze. Toate aceste aspecte știi ce vor de la tine? Ai auzit vreodată de Principiul KISS (Keep It Simple, Stupid)? Ei bine, asta trebuie să integrezi în viața ta. Prioritizarea! Eficientizarea bugetului. Și nu în ultimul rând, transformarea radicală a personalității. Poți începe cu înfățișarea. Cel mai probabil, în ianuarie, aveai unele planuri. Fac pariu că acum vezi cu totul și cu totul viața. Plângerile tale de acum câteva luni erau mizilicuri. 

Pești/Ascendent în Pești

Probabil că te-ai săturat și tu de câte ori ai auzit sau citit de intrarea lui Saturn în semnul tău. Da, sună periculos, dar te asigur că acest tranzit are și părți pozitive. În primăvara aceasta vei deveni mai conștient de valoarea timpului. De ce înseamnă asta pentru tine. Și în funcție de cât de mult îți apreciezi timpul, vei începe să negociezi altfel totul. Relațiile personale, profesionale, proiectele. Și nu vei mai accepta lipsa de respect! Deci așteaptă-te și la unele reacții mai imature din partea unor persoane apropiate. Sănătatea(fizică, mintală și emoțională) nu este doar un cuvânt dintr-o urare, ci este temelia unei vieți autentice. 

Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Peste tot doar rutină! Ba îți place, ba nu îți place! Și ca să nu te plictisești, din când în când îi mai înțepi pe cei din jur. Mai ales pe cei de la serviciu. Parcă ai intrat într-o competiție cu ei, dar una creată de mintea ta. Ești dependent de stres, te hrănești cu el. Tendințele obsesiv-compulsive de pe plan profesional ascund, de fapt, unele nemulțumiri pe plan personal. Simți că nu se leagă nimic! Îți lipsesc pasiunea, intensitatea, emoțiile extreme. Stai liniștit! Vara se anuntă pasională. Dar deocamdată muncă, muncă și iarăși muncă! A, și să nu uităm: eficientizarea stilului de viață! Ai nevoie să renunți la unele obiceiuri și costisitoare și inutile. Au fost bune la un moment dat, dar acum gata cu ele!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Încă din martie, vei observa răceala partenerului. Sau tu vei deveni mai ursuz. Saturn intră în casa relațiilor și pune la punct tot ce nu funcționează. Dar mai întâi vrea să vă arătați fața adevărată, nu măsca. Și de aici să te ții! Apar îndoielile, blazarea, victimizarea. Tot timpul, celălalt e de vină. În niciun caz tu! Astrele au altă părere! Vina este reciprocă. Dacă aștepți de ceva timp oficializarea relației și nu vezi niciun semn în acest sens, vei fi cuprins(ă) de frustrări. Se va întâmpla, dar nu când și cum vrei tu. Amânarea are rostul ei. Cei singuri vor intra într-o fază de disperare, o frică de singurătate, dar nici nu vor fi deschiși cu adevărat să intre într-o relație autentică. Vor dori năbădăi și pasiuni extreme, care numai sănătoase nu sunt! Ori, în primăvara aceasta, este momentul să se vindece de tendința de a intra doar în relații toxice. 

Previziunile lunii MARTIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel