Vești spectaculoase pentru Berbec, Leu și Săgetător în luna iunie. Îngrijorări pentru Taur și Scorpion

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop iunie 2022. Care vor fi cele mai avantajate zodii și de ce?

Așteptam de mult o lună atât de bună din punct de vedere astrologic. După un început de an destul de controversat și confuz, iată că astrele se pun de acord să ne ofere momente memorabile. Tranzitele din iunie sunt menite să ne scoată dintr-o lene acută și să ne dea curaj, încredere și nevoie de prospețime. 

Cu Marte și Jupiter în Berbec, nu putem decât să ne folosim furia într-un mod pozitiv! 

Unele zodii vor beneficia din plin de tranzitele din iunie, iar altele vor avea lecții de învățat.

Horoscop chinezesc IUNIE 2022. Previziuni pentru toate zodiile. O zodie găsește „cheia pentru împlinirea tuturor dorințelor”

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna iunie vă priește din plin, vă veți simți ca peștele în apă. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. Trebuie să vă duceți și să luați ceea ce vi se cuvine. Aveți mare grijă, însă, la furia pe care o veți simți, căci în luna iunie s-ar putea să iasă la suprafață. E posibil să treceți prin crize, să comentați la orice, pe moment vi se urcă pur și simplu sângele la cap, vă agită și începeți să spuneți lucruri pe care nu ați fi vrut să le spuneți în alte cazuri. Aveți grijă să nu vă vărsați nervii pe nimeni. Veți spune lucruri care dor, s-ar putea să faceți reproșuri, să vă certați cu partenerul de viață, dar și cu colegii de la muncă. Vi se reactivează nevoia de a fi cineva, de a fi văzut și asta nu este un lucru rău, faceți pasul acela înainte, pasul la care visați de mult timp. Pentru a-l face în mod sănătos, astrologul Daniela Simulescu vă recomandă sport, mișcare, călătorii, aveți mare nevoie de asta. Bucurați-vă de viață, faceți-vă și anumite plăceri, cumpărați-vă ceva pentru voi. E ca și cum a început un sezon nou în viața voastră. 

Leu/Ascendent în Leu

Au fost multe planete în casa a 8-a, acum ele sunt în casa a 9-a. Nu mai este cazul să vă plângeți, ci să fiți mult mai încrezători. Nu vă plângeți celor din jurul vostru, ci mai degrabă spuneți-le ce planuri aveți și cât de încărcat este programul vostru cu toate direcțiile în care doriți să porniți. În luna iunie, pe lângă călătorii, evenimente și plimbări, ar fi bine să folosiți casa a 9-a și să vă gândiți la următorul pas, care este obiectivul vostru. Dacă puteți să schimbați, ar fi minunat. Încercați să aveți o conexiune cu acel ideal. Ar fi bine să vă rugați, să meditați, să meditați la cine anume vreți să fiți și să intrați în competiție nu cu ceilalți, ci cu voi înșivă. E o lună nemaipomenită pentru cei care au de dat examene, pentru cei care au avut restanțe. Venus în e în casa a 10-a, e o lună interesantă atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros. Venus din casa a 10-a face careu cu Ascendentul și cu Descendentul vostru? Ce înseamnă asta? Că vă provoacă să vreți ceva, să vreți plăcere, bucurie, iubire, poftă de viață, poftă de a vă îndrăgosti. Sunteți mai dornici de a cunoaște oameni. Aveți mare grijă la zona financiară, nu cheltuiți mai mult decât este cazul. Încercați să mai și economisiți. Luna iulie va fi mult mai bună pentru voi.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Este o lună extraordinară, nemaipomenită pentru nativii Săgetător, „astrele ne dau, însă nu ne bagă și în traistă”. Luna iunie este pe placul vostru, Soarele este în casa a 7-a, Marte și Jupiter în casa a 5-a, Venus în casa a 6-a, Mercur se va întoarce și el în casa a 7-a. La voi trebuie să fie vacanță, indiferent de ce se întâmplă. Trebuie să fie o joacă, o aventură, să o țineți din bucurie în bucurie. Mergeți la evenimente, cochetați. E o lună bună și pentru a petrece timp cu copiii sau pentru a concepe dacă vă doriți copii. Este o lună bună și pentru investiții. Veți putea găsi idei bune pentru a face bani. Veți emana vibrație pozitivă, pasiune, iar starea voastră atrage, vinde. Vă veți face plăceri, însă plăcerile astea pot însemna cheltuieli, e posibil să aruncați cu banii în stânga și în dreapta, așa că puțină atenție aici. Puteți reaprinde focul pasiunii dacă aveți o relație de mai mult timp. Îndrăzniți mai mult. Dacă relație nu vă funcționează, nu vă temeți, rupeți-vă, treceți peste frică.  Există risc pentru infidelități.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte în casa a 12-a aduce multă victimizare, vă plângeți, vă supărați, vi se pare că vi se pun piedici. Vi se și arată exact unde ați greșit, unde v-ați înșelat. Dacă nu vă rezolvați problemele din trecut este destul de greu să mergeți mai departe, așa că profitați de acest răgaz pentru a conștientiza ce anume ar fi indicat să schimbați.E posibil ca oamenii apropiați vouă să treacă prin momente mai neplăcute. Încercați să nu vă sacrificați prea mult pentru nimeni, chiar dacă Venus din casa 1 vă sprijină. Aparent, vă simțiți bine, însă pe interior aveți o serie de conflicte interioare, anxietate, frici. Aveți grijă și la sănătate, nu exagerați cu nimic.Totodată, dacă revin parteneri din trecut, fiți foarte atenți să nu intrați din nou într-un joc toxic. Un Marte în casa a 12-a poate să vă și predispună la tot felul de relații neplăcute, e posibil să se afle lucruri despre voi, lucururi pe care ați fi preferat să le țineți ascunse. Sunteți foarte încăpățânați și nu puteți ieși din perspectiva voastră. Încercați să evitați excesul la muncă. Vedeți mai degrabă ce nu merge în viața personală, cum vă puteți vindeca emoțional. Nu vă epuizați, nu vă aruncați în muncă pentru a uita de celelalte probleme, mai bine acordați o atenție mai mare somnului vostru.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Îi aveți pe Jupiter și pe Marte în casa a 6-a, deci din nou, multă muncă. Este posibil să vă placă, să vă simțiți implicați în munca voastră. S-ar putea ca Jupiter să vă amplifice nevoia de a lua încă un proiect și încă unul și să ajungeți să vă pierdeți simțul echilibrului. Încercați mai bine să nu vă faceți rău vouă înșivă, chiar dacă la început vă place să vă dăruiți cu totul lucrului. Dacă lucrați într-un colectiv, e posibil să vă contraziceți cu ceilalți, să vi se pară că se mișcă mult prea încet față de ritmul pe care vi l-ați impus voi vouă înșivă. Bine ar fi ca munca depusă să fie pentru voi, să vă folosească și în viitor, să găsiți un nou sens.  Este o lună bună pentru chestiunile gospodărești: renovat, grădinărit, deci asta înseamnă că aveți de muncă și acasă. E posibil să vă luați mai multe sarcini decât este cazul și să nu îi lăsați pe ceilalți să vă ajute pentru că vi se pare că ei nu fac nimic bine. Aveți grijă la sănătate, e posibil să aveți mici accidente, fiți atenți să nu vă grăbiți, să nu vă loviți de toate lucrurile, sunteți predispuși la mici accidentări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel